Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

chiar o zi superba
suntem de la 10.30 in curte si acus am intrat. am tras o fuga pana in Hornbach sa iau flori si bulbi...cand am vazut vremea asta mi-am zis ca tre sa-mi amenajez gradina...deci de maine incep sa sap. am tras o spaima in hornbach de am crezut ca mor, iustin a luat-o la fuga si nu l-am mai gasit. in minutul in care nu l-am vazut am crezut ca mi se scurge toot sangele din vene. urlam ca disperata pe acolo..deja il si vedeam luat de traficantii de copii . el s-a dus plangand la un vanzator si tocmai vroiau sa il anunte prin statie. plangea saracul eu eram isterica...toata lumea se uita la noi. GROAZNIC!!! bine ca s-a terminat cu bine.
m-a suntat si bona ca este bolnava si nu vine si maine vreau sa merg la doctor cu sasha ca a facut febra si multi dar sunt fericita ca a venit vremea frumoasa parca am tonus

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

da,sugu, doamna minca a fct 2 baieti. aveau 1100 cand am nascut eu. ai mei mi se pareau giganti pe langa ai ei. aia de la filantropia i_au spus in s26 ca pierde ambii copii, iar acum sunt f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

sashenka groaznica experienta, de asta imi e si mie frica, si nu pot intelege mamele care isi lasa caruciorul in fata magazinului, eu daca nu pot intra cu cariuciorul nu mai intru deloc ma duc in alta parte.

si noi am fost in parc dupa ce ne-am intors de la cumparaturi, intradevar soarele ne da energie si pofta de viata, iar bb un cuminte de la primul impins de carucior pana cand intram in casa doooarrrrme dus chiar de stam 2 ore, in casa nu doarme mai mult de 30 minute ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h oo saraca de tineee..nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut! vaai! Bine ca l-ai gasit repede. Si i-ai facut instructie sa nu mai plece niciodata de langa mami? Cum a reactionat?

Adi daaa mi-am adus aminte numele ei acuma da! Oare ce o face, or fi bine baieteii? Parca vroia sa la zica Remus si Romulus. Si ale mele fusera mari fata de pisicile ei..la 1kil. Eram in salon cu ea cand i se rupsesera membranele, si au dus-o de urgenta la cezariana. Parca la 30s a nascut.

Cum a fost a doua oara in parc?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

fetele multumesc din nou de voturi

eu am o intrebare, oare cand o sa ne revenim cu neuronii, ca eu nu mai suport de ex astazi am cumparat lapte (de la tarani), am uitat de el mi-a adus aminte sotul sa il pun la fiert, iau oala pun laptele in ea apoi pun oala in chiuveta sa pun apa in ea (in lapte) noroc ca mi-am dat seama inainte sa dau drumul la robinet, sau ma duc sa iau cartofi din camara si ma trezesc cu matura in mana, sau intru in bucatarie, dau vreo doua ture uitandu-ma de jur imprejur ies afara si imi aduc aminte ca vroiam sa beau apa, sau ma duc dupa paine si ma intorc de la cumparaturi cu multe altele dar fara paine si exemplele pot continua, si la voi se manifesta asa?

Mergi la inceput

Am uitat sa va urez noapte buna cu bebei somnorosi care sa sa trezeasca numai la ora 8 maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sugu bineanteles ca i-am facut instructie dar nu stiu ce a bagat la cap

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

si azi, ca si ieri am fost in parc, in Tineretului. Ieri a fost ok, dar azi, parca toata populatia Bucurestiului era venita in Tineretului. GROAZNIC! Eram incolonati si mergeam ca oile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara!

Am vazut ca vorbiti de scaunele de masa..eu am luat acest
www.bebebrands.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=3&products_id=15" target="_blank"> scaun de masa 2 in 1 si sunt foarte multumita.este foarte stabil si poate fi folosit ca leagan si ca scaun de masa.
noi momentan il folosit ca si leagan,pana peste cateva luni..are sistem de leganare cu mai multe viteze..scaunul are centura..husa este detasabila si lavabila..se pune la priza sau la baterii.
singului inconvenient sa zic asa..e cam mare,adica mie imi e greu sa ma deplasez cu el prin casa(deh..sunt si eu micuta,oleaca mai mare ca bebe).

Sa aveti o saptamana de primavara insorita!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

si azi, ca si ieri am fost in parc, in Tineretului. Ieri a fost ok, dar azi, parca toata populatia Bucurestiului era venita in Tineretului. GROAZNIC! Eram incolonati si mergeam ca oile.

populatia era si in IOR s-au impartit...

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput