Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)
Raspunsuri - Pagina 10
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
populatia era si in IOR s-au impartit... sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
doamne cad va aud ma pup ca m-am hotarat sa ma mut la tara . eu ii dau numai pe usa afara fara pregateala fara nimic, intru in casa numai cand vor ceva.
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Crissellena spune:
Hello! In sfarsit am un pic de timp pentru mine, asa ca am fugit direct catre voi. V-am citit si am dat si vot pt. Ramo
Noi am avut musafiri de sambata dimineata si am fost destul de prinsa, noroc ca prunca a fost suuper cuminte si a intretinut musafirii cat am trebaluit eu pe la bucatarie ...
Fetelor, eu sunt un pic speriata pentru ca in ultima vreme micuta a dormit si cate 4 ore (a mancat in somn, fara sa se trezeasca) in timpul zilei... Ea dormea maxim 40 de minute, apoi 2-3 ore statea treaza ... Oare nu doarme prea mult? Plus ca doarme si toata noaptea, de pe la 20.00 pana pe la 6 (tot in somn papa)...
Gata, fug la somn ca e trecut de 1.00. Va urez o saptamana frumoasa, cu soare si plimbari multe si binefacatoare !
onniex spune:
Buna dimineata tuturor,
Eu nu sunt vorbareata de felul meu si nu intervin prea des in discutii, dar va urmaresc
Fetita mea e bine, a avut cateva zile cand nu a mai avut pofta de mancare. Noi mancam exclusiv LM.
Am fost si la pediatru, practic ea a luat aprox. 250 gr intr-o luna, dar cand am cantarit-o nu era mancata si facuse si kk.
Deci, mai astept o saptamana si vedem atunci cum e. Oricum, pediatra mi-a recomandat supliment de LP, nu diversificare . Dar eu am laptic destul, ii pot da din rezervele mele din frigider
Eu am iesit cu fata zilnic afara. Fie ca era frig (si pe -8 grade), chiar pe vant, fiindca in landou e destul de adapost. Ieri am iesit si din oras
Fetelor, care ati mai dat BB-ilor Protectis? Eu am inceput de ieri sa-i dau, cate 5 picaturi. KK avea culoare maroniu deschis-portocaliu si cam apos, cu mucilagii. Sa vedem reactiile....
si o saptamana buna
Va pup pe toate, fete curajoase!
Ramo_P spune:
Neata fetele!
Am intrat pe fuga sa va salut pe ziua de astazi, pentru ca azi am planuri mari sa vedem daca le pot duce la sfarsit. Vreau sa fac papa sa fac putin curat, sa spal cateva haine (cu mana ca masina-i inca in coma) si sa ies si la plimbare, deh ma cred furnicuta voinica
ieri l-am pus pe bebe pentru prima oara in patut, a dormit ca si cum nu s-ar fi schimbat nimic, mancal-ar mama de cumite
sashenka ce fain ca stai la are curat si la verdeata, si noi am avut odata un gand de a ne muta la tara, dar nu ne-a tinut mult, acum e mai greu, dar in viitor cine stie
Si bb meu face cateodata dar rar kk cu cu mucilagii, cand face de mai multe ori pe zi la ultimul kk, dar eu nu mi-am facut probleme pana acum, ar trebui?
Va doresc o zi minunata, si o saptamana usoara
danaint spune:
Neata,
Ne-am intors si noi in bucuresti. Ne-a cam luat soarele pe toti, ieri am stat toata ziua in curte, si si bebE si noi suntem cam imbujorati. Credeti ca e ceva rau ca l-a prins un pic soarele pe bebe?
In alta ordIne de idei, imi e un somn!! Zici ca am escaladat munti, nu ca am zacut cu burta in sus la soare!
ral_eli spune:
sashenka, hera vazut pozele de la botez , sunteti niste frumoase
ramo_p si mie mi se pare ca exerseaza plansul, a descoperit ce efect are plansul probabil, ca nici al meu nu plangea deloc. Am votat aseara
Anymona ce frumos a crescut robert!
Sugu super tare esti ca le faci singura baitza la fete apoi papa. Eu cand trebuie sa fac baie lui bb singura ma codesc o ora , abia ma incumet si am doar unul . inca o data tot respsctul
Ana , poop de la Robert. Si mie imi vine s-al mananc
Doura, cred ca e minunat sa te muti in casa noua, sa decorezi, sa te bucuri de spatiu si linisste. eu visez ca poate la pensie v-om putea sa facem o casuta (avem un teren micut la 15 minute de pitesti), dar imi pun pe hartie tot ce as vrea sa am in casuta :)
Onniex eu i-am dat protectis , dar nu m-am tinut de el. Dar sunt mamici care le dau la bb din prima zi.
Al meu face kk de minim 2 ore pe zi. Astea inseamna ca nu e laptele de calitate???? El a luat in greutate bine . nu mi-am facut griji nici din cauza aspectului: cand e verde , caand galben, cand galben-maroniu cand cu muci. Intreb si eu ca ramo: ar trebui sa-mi fac griji?
In wk am fost la socrii, la Tulcea. am stat si noi in parc sambata 5 ore! am fost cu niste prieteni care au pe cea mica cu o luna mai mare decat al nostru, si in intervalul cat am stat in parc am alaptatr de 3 ori , ea ia dat un biberon de lp si gata. numai spun ca inainte sa plecam ii dadusem san si apoi cand am intrat in casa l-am schimbat si iar papa. ce diferenta intre lapte matern si formula.
in noaptea aia a dormit 8 ore fara intreruere apoi pauza de masa 20 minute si iar somn 2 ore. dar azi noapte s-a gandit sa se trezeasca din 2 in 2 ore. asta ca sa-mi aduca aminte de "vremurile bune"
mami de Robert Petru
poze
ana_o spune:
Buna dimineata!
Am fost si noi la BE, mi-a placut editia asta. Cumparat ceva chestii faine si utile... si-as mai fi cumparat, dar eram sicu bebe David, cam curent pe-acolo, plus ca intr-o zona ba era f cald, ba f frig. La urmatoarea, o sa ne destrabalam mai tare in cumparaturi. Va fi in mai, pe 20.
Si astept si intalnirea cu fetele... sa vdm cate ne strangem.
Va pup, maraie puiul.
adipapazi spune:
sugubina, era super zurla mama aia. inchipuie-ti ca 2 sapt cat am stat in spital cu copiii in acelsai loc ne-am cunoscut. fata, din 3 in 3 ore ne duceam la muls si nebuna tragea chiulul si se ducea cu sotzul ba la o carciuma, ba tragea un epilat etc(intr-o zi ne-a povestit ca s-a '"axila"). pe urma a durut-o cezariana. s-a programat la toate investigatiile posibile, inclusiv computer totmograf. era dementiala, si mai avea acasa 2 baieti, nu gemeni. a stat mult in spital, ca mi-a mai pov dna dr. oricum, la cat de dilie era, necerclata, cu copiii coborati in vagin, si umbla brambura prin spital...ma mir ca a nascut copiii aia cat de cat zdraveni. io mereu ma gadeam ca daca trage un partz poa sa nasca oricand.
dar de cerceii ei ce parere aveai?
in ce parc mergem? in parcul regina maria, langa podul grant. acolo locuim. ies din bloc in parc.
avem si noi tal valg plus hipertonie si ne-a trimis la dr. ligia robanescu. ati fost vreuna?in cate sedinte ati corectat tal valgul?
beatrice, ai gasit minge?
pupicei, fug la masaj, apoi fructe, parc, papa, parc.
Vasari spune:
Neata!
Sashenka, e groaznic, am si eu la scenarii in cap... Maria stie adresa, nr de telefon, cateodata mai are un medalion cu fluier, cu soarele si luna. Dar probabil striga mai tare decat fluiera. Odata eram la casa, plateam, iar ea a iesit din magazin. AM iesit in sec 2, dar nu am mai vazut-o. Am crezut ca mor, o singura data am apucat sa o strig, era ascunsa dupa o masina. Dar golul din fata ochilor nu o sa-l uit niciodata! Si-asa sunt paranoica, eu nici gunoiul nu-l duceam decat cu ea in brate (explicatie: poate fi un cutremur si inchide/bloca usa - sau altele de gen), iar afara nu luam nicio clipa mana de pe manerul carutului.
Ana, si eu vreau in mai.
Adi, la noi tal valgul si hipertonia s-a rezolvat prin masaj acasa, cam in 3 sapt. Masaj facut de noi, la recomandarea dr. ortoped. Dar probabil variaza destul de mult. Alternativa erau atelute sau masaj acolo.
Eu sunt cu ochii pe stirile despre Japonia.
anymona spune:
Fetele care ati avut ursitoare la botez, imi puteti da si mie niste recomandari? Am cautat pe google si sunt zeci de firme....
Sashenka, tu ai apelat la libelula parca....ai fost multumita?
Va multumesc mult pt orice info...noi am stabilit botezul pe 1 mai si am rez doar restaurantul. In rest....nimic. Si mai este doar o luna si ceva
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze