Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

vasari, si la ce ortoped ati fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Aici: http://www.orto-clinic.ro/ la Contanu Valentina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

Neata fetele!

Am intrat pe fuga sa va salut pe ziua de astazi, pentru ca azi am planuri mari sa vedem daca le pot duce la sfarsit. Vreau sa fac papa sa fac putin curat, sa spal cateva haine (cu mana ca masina-i inca in coma) si sa ies si la plimbare, deh ma cred furnicuta voinica

ieri l-am pus pe bebe pentru prima oara in patut, a dormit ca si cum nu s-ar fi schimbat nimic, mancal-ar mama de cumite

sashenka ce fain ca stai la are curat si la verdeata, si noi am avut odata un gand de a ne muta la tara, dar nu ne-a tinut mult, acum e mai greu, dar in viitor cine stie

Si bb meu face cateodata dar rar kk cu cu mucilagii, cand face de mai multe ori pe zi la ultimul kk, dar eu nu mi-am facut probleme pana acum, ar trebui?

Va doresc o zi minunata, si o saptamana usoara

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Neatza..
Eu din cate stiu acele mucilagii sunt mucisorii pe care bb ii inghite. Eu asa stiu... Si bb meu face la fel, galben spre mai inchis asa si cu mucilagii din cand in cand.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

sashenka, hera vazut pozele de la botez , sunteti niste frumoase
ramo_p si mie mi se pare ca exerseaza plansul, a descoperit ce efect are plansul probabil, ca nici al meu nu plangea deloc. Am votat aseara

Anymona ce frumos a crescut robert!

Sugu super tare esti ca le faci singura baitza la fete apoi papa. Eu cand trebuie sa fac baie lui bb singura ma codesc o ora , abia ma incumet si am doar unul . inca o data tot respsctul

Ana , poop de la Robert. Si mie imi vine s-al mananc

Doura, cred ca e minunat sa te muti in casa noua, sa decorezi, sa te bucuri de spatiu si linisste. eu visez ca poate la pensie v-om putea sa facem o casuta (avem un teren micut la 15 minute de pitesti), dar imi pun pe hartie tot ce as vrea sa am in casuta :)

Onniex eu i-am dat protectis , dar nu m-am tinut de el. Dar sunt mamici care le dau la bb din prima zi.

Al meu face kk de minim 2 ore pe zi. Astea inseamna ca nu e laptele de calitate???? El a luat in greutate bine . nu mi-am facut griji nici din cauza aspectului: cand e verde , caand galben, cand galben-maroniu cand cu muci. Intreb si eu ca ramo: ar trebui sa-mi fac griji?

In wk am fost la socrii, la Tulcea. am stat si noi in parc sambata 5 ore! am fost cu niste prieteni care au pe cea mica cu o luna mai mare decat al nostru, si in intervalul cat am stat in parc am alaptatr de 3 ori , ea ia dat un biberon de lp si gata. numai spun ca inainte sa plecam ii dadusem san si apoi cand am intrat in casa l-am schimbat si iar papa. ce diferenta intre lapte matern si formula.
in noaptea aia a dormit 8 ore fara intreruere apoi pauza de masa 20 minute si iar somn 2 ore. dar azi noapte s-a gandit sa se trezeasca din 2 in 2 ore. asta ca sa-mi aduca aminte de "vremurile bune"

mami de Robert Petru

poze

ral_eli si socrii mei sunt tot din Tulcea, ce coincidenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

heidy poate se cunosc sotii intre ei . cine stie...
pe sot il cheama nicu si a terminat liceul in 98, dar numai stiu care , cred ca moisil

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Fetele care ati avut ursitoare la botez, imi puteti da si mie niste recomandari? Am cautat pe google si sunt zeci de firme....
Sashenka, tu ai apelat la libelula parca....ai fost multumita?

Va multumesc mult pt orice info...noi am stabilit botezul pe 1 mai si am rez doar restaurantul. In rest....nimic. Si mai este doar o luna si ceva

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze

da eu am luat de la libelula si am fost super multumita...am luat 4 ursitoare, adik + Arleta ursitoarea incurca lume...foarte haioasa. prima data au venit cele 3 si au tot ursit...ma uitam la lume ca incepuse sa lacrimeze apoi a venit dementa si a facut un show super...am ras de ne-am spart...cu totul au stat vreo 30 min. la libelula au 3 show-uri. sunt super ok...le recomand

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

heidy poate se cunosc sotii intre ei . cine stie...
pe sot il cheama nicu si a terminat liceul in 98, dar numai stiu care , cred ca moisil

mami de Robert Petru

poze

O sa ii arat sotului o poza cu sotul tau.. poate se recunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Adipapazi, am fost noi la robanescu, sunt la vacuum acum, iti dau pm cu impresii cum termin aici!

Noi tal valg am Rezolvat in o Luna si un pic!

Ana, intalneala cand, cand? Imi e dor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna dimineata si de la noi!

Intai vreau sa multumesc tuturor pt urarile pt Evelina! Nu sunt la curent cu ce s-a scris si nu cred ca reusesc sa o fac!

Eu cred ca sunt din ce in ce mai aproape de o depresie, imi fac cadou pt maine de ziua mea ...nimic nu-mi merge bine, nu reusesc sa am grija de mine...sunt sg mai tot timpul, ajutor cu bebelina nu am...sotul trebuie sa lucreze pana tarziu...in wk nu stiu ce sa fac mai intai: curatenie, mancare, sa scot copilul la plimbare... ma simt extrem de incarcata, obosita, stresata si epuizata!!! Evelina nu vrea sa stea 5 minute singura, nu e suficient sa stau cu ea in camera, treabuie sa fiu extra activa cu ea...Cat timp stau cu ea este vesela, jucausa si rade continuu!
Evelina e ft maraita cand e vb sa-i dau sa manance, nu vrea sa manance, am inceput teoretic sa fac trecerea de la LM la LP de acum o luna, am schimbat 4 tipuri de lapte...momentan suntem la Humana 1, asta dupa ce am facut trecerea de la Humana HA1...Accepta bine sa manance primii 60-70 ml si apoi incepe show-ul ...tipa, loveste din maini si picioare, plange...si dupa vreo 15 min de asa show incepe sa mai manance, iar show...si tot asa...si mananca un biberon de 120 ml MAXiM (135 lapte preparat),cand va aud ca bebeii vostri papa cate 150-200 ma urc pe pereti de grija!Am incercat sa-i dau din toate pozitiile posibile, mai ales cea similara alaptarii, cu muzica, fara muzica, cu jucarii, cu dragalasenii...ii dau un biberon in aprox 1 ora...si stau cu apa calda langa mine sa ii reincalzesc...rece nu primeste deloc! Apoi accepta greu si sanul...ca nu am ajuns ca toate mesele sa fie LP.

Am fost vineri seara si la controlul de 4 luni si la vaccin de la care sambata mi-a facut febra toata ziua, 38,7! A luat doar 660g in ultima luna, a ajuns la 5860g si 61cm, asta dupa ce m-am chinuit teribil sa-i dau sa manance...Pediatra mi-a zis ca este in grafic,si ca nu mananca de la anemie...si am reinceput fierul...are hemoglobina mica...iar restul de show este ca are accese de personalitate. I-am facut toate analizele posibile, echografie abdominala, coprocultura, sumar urina, urocultura, nu are nimic!

In fine, m-am vaitat la voi sa ma mai eliberez ca poate ma intelegeti, acum doarme, dar ma astept sa se treasca, mai mult de 2 reprize de jumatate de ora nu doarme ziua!

Va pup cu drag si sper sa va bucurati cat mai mult de ziua asta frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

vmadelain putere mami!

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput