Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Madalina, stiu cum e sa ai un bebe care vrea non-stop atentie. Asa a fost A. Ce pot sa-ti zic, desi stiu ca nu-ti foloseste la nimic, e ca va trece si perioada asta. trebuie sa te aduni si sa nu te mai gandesti cum sunt alti bebei, cat papa, etc. fiecare bebe e unic. Daca pediatra ti-a zis ca e in grafic, incearca sa nu mai pui asa la suflet. Eu, de exemplu, sunt ingrozita cd vine noaptea si stiu ca iar nu dorm, ca bebe sta treaz minim 2 ore si vrea atentie, ca am ganduri nu tocmai ok noaptea. Dar ziua incerc sa ma remontez si sa ma bucur de copilasii mei. Nu-ti spun ce scenarii am noaptea in cap, cum il amenint ca gata, fug, il intarc, etc. si el mititelul rade.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Vmadelain asa face si bebele meu cand ii dau sa pape. Al meu s-a intarcat ieri nu a mai vrut dar nici eu nu am mai avut laptic. Insa al meu nu mai papa bine nici LP. Tie ce ti-a zis doct? de ce face asa? Mie mi-a zis sa-i dau Debridat si SabSimplex. Lu al meu ii baraie burtica ii bolboroseste...cica ar avea reflux,....acum nici nus tiu ce sa zic caci el nu vomita nu regurgiteaza, ci numai bolboroseala in burta atat...si papa doar 80 ml.Ii bag biberonul gusta si isi face sila....doar in somn mananca si el cat trebuie...
Oare sa-i schimb si eu laptele? Si cat timp sa-i dau Debridatul? Nu se obisnuieste cu el?

Beatrice parca tu dadeai debridat la bebe...cat timp ti-a fost recomandat sa i-l dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Vmadelain asa face si bebele meu cand ii dau sa pape. Al meu s-a intarcat ieri nu a mai vrut dar nici eu nu am mai avut laptic. Insa al meu nu mai papa bine nici LP. Tie ce ti-a zis doct? de ce face asa? Mie mi-a zis sa-i dau Debridat si SabSimplex. Lu al meu ii baraie burtica ii bolboroseste...cica ar avea reflux,....acum nici nus tiu ce sa zic caci el nu vomita nu regurgiteaza, ci numai bolboroseala in burta atat...si papa doar 80 ml.Ii bag biberonul gusta si isi face sila....doar in somn mananca si el cat trebuie...
Oare sa-i schimb si eu laptele? Si cat timp sa-i dau Debridatul? Nu se obisnuieste cu el?
Beatrice parca tu dadeai debridat la bebe...cat timp ti-a fost recomandat sa i-l dai?
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010

Ral-Eli, Corina, Hera Multumesc de gandurile bune! Sunt on the edge, dar nu ma las, am un picior bine infipt in liman ! Ai dreptate Corina, e o perioada mai dificila, sunt sigura ca o sa treaca!

Hera Mie, medicul pediatru mi-a zis ca lipsa apetitului poate fi pe seama anemiei, iar faptul ca refuza sa pape LP este faptul ca nu vrea sa renunte la san, de reflux nu s-a pus problema ca nu varsa deloc...ea cand o pun in brate sa-i dau biberonul, vreo 2-3 minunte tot incearca sa apuce sanul...si de aici se enerveaza ca ii dau bibe, si pana se prinde ca LP e papa care trebuie s-o manance e mai greu...mananca bibe cat sa-si potoleasca putin foamea si apoi iar se indreapta sa caute sanul, si de aici iar lupta sa termine o masa de LP...cum zicea pediatra...bebeii nu trebuie subestimati, nu sunt prosti DELOC! stiu ce e mai bun pt ei...dar din pacate va continua asa pana cand va accepta biberonul, sa nu mai zic ca i le-am schimbat si biberoanele de n ori, a acceptat Nuk cu gura mare si tetina de latex.
Legat de lapte, noi am vazut clar semnele ca nu-i placeau celelalte, se stramba si se agita de cand incepea sa guste laptele...am stat cate 5-7 zile pe un lapte, asa a zis pediatra, sa iti poti da seama dc chiar ii place sau nu, si am inceput cate putin; 30 ml prima zi, 60ml a doua zi si tot asa...

Incerc sa nu ma mai vait, ies afara cu bebelina sa ne plimbam in parc, e pacat sa pierdem asa zi frumoasa!

Pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Asa face si al meu il gusta si apoi se stramba si impinge biberonul cu limba afara. Desi lui de la nastere i-am completat cu LP-ul pe care e acum. Cum ai facut trecerea de la un lapte la altul? Mie mi-a zis ca ii pot da asa din prima sa vad dc ii palce...dar am mai auzit ca cica se face treptat...Si eu zic ca nu are reflux...pt ca nu da afara...doar ii bolboroseste burta...dar nu inteleg de ce....cam de o luna se intampla asta..si cam de atunci nu mai papa bine...Ce paote fi?

Si mi-amai zis dcot ca ea nu crede ca nu-i palce laptele, ca cica bebelusii nu au termen de comparatie ca sa poata alege....Eu nu prea sunt de acord cu ea....Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Al meu refuza bibe. Nu stiu ce o sa ma fac cu el, ca simt ca ma lasa puterile. Ma mulg sa-i mai dea mama/sotul bibe, sa mai dorm si eu, ca acum cu raceala asta sunt zombi. Dar cum simte bibe, cum il scuipa. eu cred ca ei au preferinte spre gustul laptelui...altfel cum se explica ca, in functie de ce mancam, laptele are alt gust si bebe papa mai bine/prost in functie si de gustul laptelui. Eu o sa incerc cu canuta cu pai. Ariannei i-am introdus tot in jurul varstei de 6 luni parca paiul. dc nu, incerc cu lingurita. Orice sa dorm si eu macar 4 ore legate...

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Fetele care ati avut ursitoare la botez, imi puteti da si mie niste recomandari? Am cautat pe google si sunt zeci de firme....
Sashenka, tu ai apelat la libelula parca....ai fost multumita?

Va multumesc mult pt orice info...noi am stabilit botezul pe 1 mai si am rez doar restaurantul. In rest....nimic. Si mai este doar o luna si ceva

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze

da eu am luat de la libelula si am fost super multumita...am luat 4 ursitoare, adik + Arleta ursitoarea incurca lume...foarte haioasa. prima data au venit cele 3 si au tot ursit...ma uitam la lume ca incepuse sa lacrimeze apoi a venit dementa si a facut un show super...am ras de ne-am spart...cu totul au stat vreo 30 min. la libelula au 3 show-uri. sunt super ok...le recomand

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Multumesc mult Andreea. Cred ca tot la ei voi apela si eu. Poti sa-mi spui cat te-a costat? Pe site-ul lor nu apar si preturile. Tot varianta cu 4 ursitoare mi-ar place si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

pai varianta cu 4 ursitoare este 700 ron, 3 ursitoare - 400 ron, si au spectacol in care vin cu recuzita si costa 1200 ron

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

..

buna fetelor!!!]

beatrice, nu m-a suparat nimeni, doar ca abia am timp sa respir..precum a scris si madalina, nu am niciun fel de ajutor...toata ziua sunt singura cu Ana si trebuie sa ma ocup de casa, mancare, papa pt ea, plimbat, calcat,etc......

Recunsoc ca imi este tare dor de perioada in care stateam toata ziua pe forum..la mine a fost si situatia de asa natura incat am putut sta nojn-stop pe forum..

noi suntem bine...

Ana are un program bine stabilit...nu se culca mai tarziu de ora 22 si nu se trezeste mai devreme de ora 7 dimineata..sunt norocoasa ca doarme singura si nu se trezeste peste noapte....

la capitolul papa ce sa spun...am inceput diversificarea..stiu ca multe dintre voi nu suntetin de acord cu inceperea diversificarii, dar tinand cont ca Ana nu a papat lapte de la mine nici macar 1 zi am decis sa incepem cand am implinit 4 luni...papam supa crema de legume si cereale, iar de curand am inceput sa papam si mar...

supa o papa f bine, dar in schimb nu prea mai papa lapte..face exact ca si bb al madalinei...nu i-am facut analize, teste si altele pt ca pediatra mi-a spus ca bebelusii mai trec si prin astfel de crize...are 5 mese pe zi, mai mult nu vrea sa pape...este vioaie, rade toata ziua si da din picioruse si ganguresste...

avem 6.8 kg de la 2.5 kg si 67 de cm de la 48 cm...am crescut bine...

in rest ce sa spun..am inceput sa iesim la plimbarica si stam cate 3 ore afara..timp in care ea doarme :D:D:D

Felicitari fetelor care au avut botezul...sa va creasca bebelusii si sa fie sanatosi...

am scris pe fuga,ana, tipa la mine din balansoar pt ca nu o bag in seama...

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Madalina , incet-incet va fi mai usor. Vor incepe sa stea in fundulet, vor incepe sa se deplaseze, apar multe lucruri interesante, pe langa mami, clar, dar nu va mai fi doar mami.
Mie asta mi se pare perioada cea mai grea. Interactiunea de mai tarziu e mai relaxanta si mai creativa cumva. Asa am simtit eu la Maria: din ce in ce mai usor. Sper sa fie la fel si la voi si succes cu LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Madalina, Hera, Corina, multa putere si rabdare va doresc!

Mie, pana la ora 13 cand sunt numai cu R, mi se pare floare la ureche. Desi in timpul asta tb sa stau si cu bb, sa-l si alaptez, sa iesim afara, sa si gatesc o data la 2 zile pt ca d-soara mea nu vrea sa pape la gradi etc. Dar greul incepe abia cand intra Clara pe usa. Atunci se declanseaza haosul. Dc stateam la casa tare bine era...o lasam in curte sa sara, sa alerge si sa-si consume energia pana seara...asa, toate astea se intampla inauntru, iar eu cu bb in brate, fie particip activ la jocurile ei, fie ma feresc din calea ei. Ea nu doarme niciodata dupa-amiaza ....doar cand e bolnava
Nu mi-am dat seama cat de usor e cu un singur copil pana nu l-am facut pe al doilea

Dar, cu toate astea, sunt minunati si sunt lesinata dupa ei. In vacante, cand Clara mai merge pe la bunici cateva zile, il loc sa profit ca sunt mai libera, eu stau si plang dupa ea...

Mergi la inceput