Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olguta, distractie frumoasa!!
Doura, felicitari pentru apartament si pentru sot, stii tu ordinea!
Ramo, am votat si eu.:)

Eu nu stiu nimic despre scaune, mi-a intrat in cap sa iau unul de lemn si nu mai studiat restul. E drept ca nu e reglabil spatarul, dar poate sa-l foloseasca si cand e mare. Si eu mai stau pe scaunul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sashenka, e super, felicitari pentru cele 10 kg! De lactatie... la mine e invers, nu iau nimic, nu folosesc pompa, probabil va fi greu sa opresc lactatia daca Sara va refuza vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

neata fetele

sunt cu bb la san si scriu cu stanga dar imediat plecam sa lasam pe bb la mama si sa studiem piata cu masini de spalat

multumesc fetelor de voturi pt sustinerea fratelui

eu nu m-am gandit inca ce scaun sa ii luam, mai a m timp 2 luni, Alex vrea sa tasteze si el da cu manuta in mainile mele si mai nimereste si cate un butonas, face scandal ca nu il las sa faca el ce vrea

referitor la alaptat, eu nu am luat nimic, nu am baut nimic doar ceai de colici cand avea bb colici, ma gandeam ca daca beau eu ajunge in lapte si il ajuta, acum ca il las la mama, am scos in sticluta 80 ml de la un san, cu mana ca nu mi-am cumparat pompa, nu am avut nevoie.
Voua va mai curg sanii, mie si acum cand papa bb din unul celalat imi face fleasca tricoul.

Va doresc o zi cat mai frumoasa, plimbacioasa, relaxcioasa, si cumparacioasa - celor care merg la BE
Eu va las ca plecam si nu stiu la ce ora o sa ne intoarcem

pupam barlogul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

NEATA TUTUROR!
E o zi superba pt plimbareeeeeeeeeeee! Doamne, de ar veni definitiv primavara! Parca am alt tonus cand e asa frumos afara. si Matei imi pare mai linistit, mai zambaret si vorbaret
Am fost si noi joi la Baby expo si am luat castronase si lingurite pt diversificare (luna viitoare o sa incepem sa avem nevoie), cateva perechi de pantalonasi, jucarele de baie, lapte si alte cateva prostioare.. Scaun pt masa primim de la cumnatul meu , e ca si nou, nu l am vazut inca dar daca ma nemultumeste am sa caut altul, inca am timp.
Doura, felicitari pentru cadoul exceptional!
Ieri am lasat copilu la socri si am mers pe la magazine. A fost ok totul pana la mancare: Nu vrea neam sa pape de la altcineva.. E in greva pana venim noi A invatat sa intinda manutele cand il iau in brate si daca e la altcineva in brate , le intinde sa vina la mami Mor de dragul lui
Va doresc o duminica minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Se strica iar vremea incepand de miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Un pupik pt Matei

Fetelor, eu ii dau lui bebe numai cereale cu lapte imbogatite cu probiotice, intrucat nu are voi deocamdata fructe si legume.Cand credeti ca as putea sa-i schimb acest tip de cereale cu un altul? Daca nu are voie sa consume cruditati, inseamna ca nu-i pot da nici cereale cu fructe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna cikas

Intors din parc, distractie maxima ca de obicei. Maama ce mai ne place. Iara manifestatie de lume. De ar tine vremea asta. Acu Puficele sunt linistite vad, au luat masa in parc.Isi sug manutele linistite, trag a somn parca.

bb_alinus tortul e super intr-adevar, ma bucur ca l-ai facut si v-a placut. E de regim Montignac cu ingredientele lui ca mascarpone/fructoza. (=zahar din fructe, are indice glicemic mic de 20 si putere de indulcire mare); coincidenta-l-am facut si eu aseara! ca mai aveam o cutie de mascarpone, de data asta nu am mai pus atata fructoza, am gustat si a iesit perfect de dulce! Si in crema am stors zeama de lamaie si pus cuaja, si a iesit racoroasa si pufuasa si cremoasa. Best tort ever!

Ramo ai un vot si de la mine. !

ioanast ma bucur ca te-ai mai inseninat. Vezi ca nu e totu asa negru? La suare te mai incarci cu energie.

Olgutzika cum a fost la party?
Ah mi-ai adus aminte de ziua de dupa operatie, cu drenu si cu sonda..Ce bine ca a trecut, oribil a fost!

geniusamb asa e cu vremea, si mie imi da alt tonus.Viata e frumoasa.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ramo, si eu am votat.

Si eu patesc la fel cu tricourile ude. Dar ma bucur ca am laptic pentru bebelina, asa ca nu-mi mai fac probleme. La fel patesc si daca i se face ei foame in somn. Instant ud tricoul.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Doura, nice surpise!
Elfica, semintele de in tre sa le macini. Stiu, sunt foarte mici, dar le pui la gramada cu vreo 3-4 migdale si seminte crude de dovleac. Le bagi intr-un maruntitor electric(cum sunt alea gen robochief de la teleshopping) si papai pasta neaparat in combinative cu vitamina C, altfel nu se metabolizeaza, nici nu apare ideal raportul omega3-omega6. Daca nu le farami, ies in caca. Ia sa vezi, nu faci caca cu picatele?
Raportez 5 perechi de gemeni la noi in parcul de 50m patrati. Aglomeratie mare.
Sugu, la fel si noi. Ma enerveaza toata treaba asta cu miratul. Ai mei au fost azi cei mai scandalagii din parc. Ce urlete, maiculita!
Beatrice, sa-mi dai si mie detalii despre minge, te rog.
Ramo P, votat. Dar lucrez in domeniu si nu cred in onestitatea acordarii premiilor, indifferent de voturi. Sa nu fiti dezamagiti, premiul necastigat nu inseamna o tragedie. Oricum, bafta muuuulta!
Olgu, am nascut cu ina Moldovan, o ADEVARACIUNE de drita. Tin legatura cu ana culcer, numai ca la ea la cabinet e mereu coada lunga cu muci, tuse, varicele etc si nu imi da mana sa ma risc, asa ca mai bines a n-am nevoie. Cica vine si acasa.
intalneala????? Da, si eu vreau!
si noi am luat scaun de masa cu exact aceleasi calitati ca cel descris de fete, numai ca de la miniblue, am dat 290 ron, redus de la 460. beber ioakim a papat din el. e super.

cum fu la BE?
CALDURA MARE, AGLOMERATIE, MAME DISPERATE, ODORI SI ODOARE, TATI NERVOSI, BEBELUSHI TORTURATI IN CALDURA, PROMOTII, REDUCERI, LUCRURI FOARTE UTILE SI ALTELE TOTAL NEFOLOSITOARE, GRAVIDE PE PUNCTUL DE A EXPLODA IN LUPTA PT MOBILA PERFECTA A BEBEULUI DIN BURTA, DERANJAT MAI RAU CA LA CEA MAI 4D ECHOGRAFIE, SI IAR CALDURA MARE, SI PRETURI MARI LA SCAUNELE DE MASINA, MASINI IN TOATE DIRECTIILE, POS-URI BLOCATE, TRANZACTII RESPINSE(PAROL, TZATZICILOR, AM PATIT-O), LIPSA ACUTA DE BANCOMATE, GOANA DUPA CADOURI, BUNICI CARE ISI PONDERAU CU GREU FIICELE/NURORILE SA NU CUMPERE TOT, NASHE CARE VOR RUPE GURA TARGULUI CU TOALETELE ACHIZITIONATEPT BOTEZ, KITSCHURI CARE NU POT LIPSI, STERILIZATOARE SUPER IEFTINE, IN CIUDA LUI AVENT, CLONDIRE CU MASTICA SI TZUICI PRIMA AFARA, LA TERASA. PUPAT TOTI SALA POLIVALENTA.

ce am luat: scaunel de mancat,cearsafuri colorate cu colturi care se baga sub saltea, fete de saltea impermeabile, forfecutze, suporturi de suzete, tetine, salopete, body-uri, cd educationale cu cantecele superbe, lp, klorane si sanosane la super reduceri, 2 iepuri cadou la o tombola, incalzitor de bibe pt masina cu 40 lei si restul va mai spun cand imi amintesc.

fug in parc a doua oara azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Adi o stiu pe dr ta, cand am fost internata doua saptamani mai era o gravida cu gemeni baietei in 30s care a nascut cu ea. Tare mult mi-a placut de ea, e adevaraciune.
Uau ce de chestii ai luat,felicitari! Sa le stapaniti sanatosi.A doua oara in parc? suuper tare! In ce parc mergeti?
Eu zic sa te obisnuiesti cu statutul special care ni-l da faptul ca avem twins si sa te bucuri de el!

Au dormit si pufele astea 1h ..ca s-au trezit in urlaciune dinaia grava, care mai de care mai tareeee! Si parca se antrenau una pe alta! Sa nu cumva sa o lase si pe mami sa mance si ea! of...Le-am ogoinizat si acu bicicleaza pe canapea lg mine.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput