Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ramo, votat si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Doura, sa stapaniti sanatosi noua locuinta si sa o decorezi cu spor!
Si....la mai mare cu cei care o vor locui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ti-am lasat un mesaj!

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Doura, sa stapaniti sanatosi noua locuinta si sa o decorezi cu spor!
Si....la mai mare cu cei care o vor locui....

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumim

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

ola fetele

sanatate multa la bebei si la mamici!
doura sa-l folositi sanatosi! super cadou

Si noi am fost astazi plecati la plimbarica cu caruciorul de la 12.00 pana la 17.00,a fost suuupper, cu toate ca ma cam dor picioarele, bebe a dormit 90% iar de la 17.00 pana la 21.30 nu a mai dormit decat 15 min poate doarme pana dimineata... vise mami, vise...

mi s-a stricat masina de spalat
vroiam eu alta dar mai putea astepta pana imi vine si mie indemnizatia... maine mergem sa studiem piata

am o rugaminte pentru voi
Va rog sa intrati pe urmatorul link http://www.observatorcultural.ro/ si sa votati cartea "Sebastian in vis" de Radu Vancu - e fratele meu, e poet si lupta se da intre el si Mircea Cartarescu, va dat seama ca as vrea sa castige el - pe pagina in partea dreapta e o listuta cu titluri de carti, a lui e ultima, pls pls pls

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

votat. SUCCES

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

doura bravos...ce pot spune Felicitari!!!. mama ce as mai decora si eu inca o data. ce am mai batut magazinele si eram cu burta la gura .

beatrice am terminat casa si ne-am mutat cu 2 zile inainte sa nasc.

andreea am suntit un pic cu dieta in perioada botezului ptr ca am avut casa plina si mi-a fost imposibil sa stau sa-mi pregatesc...dar nu m-am porcosit tare...eu sunt multumita ptr ca am deja 10 kg date jos...mai este drum lung dar nu ma las. la tine cum merge??

alexa multa sanatate...off stiu ca este greu

eu la baby expo de data asta nu merg ptr ca sincer am cam ramas fara bani si nu imi trebuie nimic...dar daca ma duc sigur stric vreo cateva milioane asa ca ma abtin

si noi am avut o zi plina...au fost niste prieteni la noi cu baietelul si am stat in curte de la 11 pana s-a intunecat. a fost un circ de nedescris... erau plini de nisip cred ca si in fund am intrat in casa si i-am azvarlit in cada pe sasha, iustin si robert(baietelul prietenilor)..mama ce balci cu spuma, muzica am dat drumu la hidromasaj....ne-am distrat teribil. acum au plecat toti, toata lumea doarme iar eu am stat sa strang tot ca daca nu, nu pot dormi. barbatul meu zice ca nu am toti boii acasa . tipa dupa mine..."treci femeie si dormi nu vezi ca-ti pica ochii " eu nu si nu.

fetelor sa stiti ca sunt suparata . nu prea mai am laptic desi beau ceai, pastile de schinduf, galafor, dar degeaba de la botez cred ca abia mai scot 60 ml pe zi . ce ma fac??? vreau sa ii mai dau la san..nu ma mai intalnesc eu cu asta si in primul rand este bine ptr el

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

neata fetelor!

am facut si noi ochi ieri am stat vreo 8 ore cu lucas in curte, am intrat doar la mijloc sa papam. l-am plimbat in brate prin curte, ne-am uitat la copaci, cer, frunze, zapada. era fascinat!! aseara era insa cam sclifosit, nu prea ii convenea nimic...

imi pare tare rau ca nu pot si eu sa vin la baby expo, mai ales ca va intalniti! am uitat complet de be cand am planificat weekendul asta plecati! dar poate mai bagam o intalneala si saptamana viitoare?

doura, wow ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul! sa o stapaniti sanatosi, si mult succes la decorare (partea mea favorita, m-as muta numa ca sa pot sa decorez din nou)!

ramo, votat si eu inca de aseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sa o stapaniti sanatosi, Alexa!!! Super sot!!!

Adi, cu cine ai nascut la Municipal? Nu mai tii legatura cu Culcer? Mie imi place de mor de ea! Asa m-am emotionat de tare ( si nu sunt vreo sensibila ) cand ma plimbam pe holuri a doua zi dupa nastere, tragand dupa mine de sonda urinara si de drenul ala nenorocit ( ca am ramas cu ele doua zile dupa nastere ) si m-a oprit sa glumeasca cu mine pe tema lor si a vitejiei unei mame care trece prin toata uratenia asta de dragul copilului ei. Si eram o neica nimeni de pe un hol de spital...dar a impresionat-o pe ea, cred.

Alina, super info cu "constipatia" la puii alaptati! Eu am patit-o cu Sof 5 zile, ala a fost maximul. La Vlad se intampla si la 3 zile sa faca, nu m-am temut niciodata ca ar fi ceva in neregula .

Azi avem Wild Wild West party, ziua nepoatei mele. Abia asteptam, cica vor cauta acul in carul cu fan , mulg vaca...tot felul de traznai. Bine ca e frumos afara si petrecerea va fi outdoor.

Va , sa aveti o duminica frumoasa!

PS Heidy, ti se potriveste de minune nick-ul Foarte frumoase pozele si aranjamentele, de bebe nu mai zic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nu, pediatra la care merg frecvent. La Stanciu merg cam o data pe luna sau la 2 luni pt ca nu prea prind sa fac programare.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Offf, eu sunt tare trista. Afara e asa frumos,dar noi nu avem voie sa iesim cel mai sigur pana luni cand mergem la control sa vedem daca mai haraie de la nemernica de bronsolita.Mi-as fi dorit sa merg si eu la baby expo, mai ales ca e la 5 minute de mine, dar nu am cu cine lasa fata.
Diseara o sa mai adaug 4 poze facute acum 2 zile.Pupici.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Stanciu a cerut sa va izolati?Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Doura, sa stapaniti sanatosi noua locuinta.
Ramo am votat.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput