Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)
Raspunsuri - Pagina 6
beatrice75 spune:
sashenka, ati terminat casa?
Schimbare de plan la noi, mergem la munte weekendul viitor, sper sa nu mai intervina ceva!
Am fost azi la Baby Expo, dar in super fuga am trecut pe la standuri cu nasa/sora, ca tati statea afara cu bebe si cu nasul. N-am vrut sa-l bag pe bebe in aglomeratie.
cumparat lp, servetele umede de la Huggies, o caciulita, un body marinaresc, o suzeta, un water teeher, un dozator pt LP, prostioare. M-am uitat si de scaun de masa, dar nu mi-a atras atentia niciunul.
Maine mergem in Decathlon sa cumparam minge pt exercitii kineto.
Raluca, nici al meu nu prea vrea sa stea pe burta, nu-i place, dupa 2 minute incepe sa chiraie, e bine sa-l pui putin si des daca nu vrea, sa nu-l fortezi ca apoi va incepe sa urasca aceasta pozitie. E asa haios cum ridica funduletul uneori mai sus decat capul!
bb_alinus spune:
Intram sa salutam si noi, dupa o zi plina, in care bebe nu a inchis un ochi, pe unde am umblat a scanat tot din babybjorn. Adica nici gand sa vrea sa stea in carucior sau scoica pe timpul plimbarii, nu!! Doar sus sa vada TOT. Nu stiu de unde atata energie. De altfel bebellina mea e un duracell fara somn, doar asa iepureste si cand vrea.
Sugubina executat tort....montignac ( hai sa ii zicem ) absolut demential, de aseara pana acum l-am topit, toti ai casei ( foarte pretentiosi de altfel) l-au adoptat. Si ce usor si rapid se face ( la robot of course). Fii-mea il numeste tort Oreo. Nu stiu daca am mai intrebat sau daca mi-ai raspuns: cum e fructoza? Eu am pus de data asta zahar ca altceva nu aveam. Dar zau nu pot sa cred ca Mascarpone e de dieta :))
Doura sa stapanesti fericita cadoul....wowwww impresionant.
Am vizionat cateva poze de la botez si vreau sa va spun ca tare mi-au placut!!!
Noi marti incepem babygym la un centru numit Littlegym. Abia astept.
Ah si sa va intreb: mai este vreun bebe care face kk la 4-5 zile? Noi asa facem si NU suntem constipate, dar pana sa ma conving am tot vorbit aici cu medici, m-am documentat pe net si....se pare ca e normal la (unii) bebei alaptati integral. Aici imi zic ca e perfect, cica laptele matern ar fi de buna calitate.... Se poate ajunge pana la 15 zile fara kk ( DF, nu cred ca as rezista psihic ) si pare-se recordul este de 27 zile pt un bebe perfect sanatos.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica In legatura cu scaunele de masa, am intrat pe hopasus.ro (http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/scaune-de-masa-54-c-2-pg-1-sb-1-so.aspx) si am vazut muuulte rau. Oare ce sa urmaresc, care e mai bun... Sunt dispusa sa dau mai mult, dar sa merite... Stiu ca Simonique spunea ceva de 7 mil. si era incantata ca in rest il gasea cu 10 mil. Dar nu as vrea sa dau atat si sa fie bun doar pe 2 ani. Desi, oare dupa 2 ani, mai sta copilul in scaunul acela sau protesteaza ca vrea ca noi, adultii si atunci dau bani prea multi pe scaun si as putea lua altul bun doar pana la 2 ani, care poate e mai ieftin? Rog fetele cu experienta sa faca lumina in intunericul din mine :) Si daca ati si vazut la Baby Expo, dati de stire, sa merg sa iau. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
eu recomand cu incredere chicco polly. Clara l-a folosit de la 5 luni pana la 4 ani jumate si arata impecabil.....ca nou. Cel mai important pt mine este faptul ca spatarul este reglabil in 3 pozitii, astfel ca se poate lasa aproape de tot pe spate. Ei ii placea foarte mult sa stea in el cand aveam eu treaba in bucatarie. Ma urmarea de acolo de sus. Si mesele cu lingurita si bibe papa doar in scaunul ei. Cand ii dadeam bibe lasam spatarul de tot pe spate si de multe ori adormea acolo.
Este reglabil pe inaltime, iar tavita este detasabila, astfel ca, dupa ce a crescut mai maricica o asezam in scaunul ei cu noi la masa. Husa se scoate, se spala si se usuca in cateva min.
Tot pe acesta il vom folosi si la Robert.
In cazul nostru, dintre toate lucrurile pe care le-am achizitionat pt copii, scaunul asta a fost cea mai inspirata investitie
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze
douradoudou spune:
votat
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
anymona spune:
citat din mesajul lui bb_alinus Intram sa salutam si noi, dupa o zi plina, in care bebe nu a inchis un ochi, pe unde am umblat a scanat tot din babybjorn. Adica nici gand sa vrea sa stea in carucior sau scoica pe timpul plimbarii, nu!! Doar sus sa vada TOT. Nu stiu de unde atata energie. De altfel bebellina mea e un duracell fara somn, doar asa iepureste si cand vrea. Sugubina executat tort....montignac ( hai sa ii zicem ) absolut demential, de aseara pana acum l-am topit, toti ai casei ( foarte pretentiosi de altfel) l-au adoptat. Si ce usor si rapid se face ( la robot of course). Fii-mea il numeste tort Oreo. Nu stiu daca am mai intrebat sau daca mi-ai raspuns: cum e fructoza? Eu am pus de data asta zahar ca altceva nu aveam. Dar zau nu pot sa cred ca Mascarpone e de dieta :)) Doura sa stapanesti fericita cadoul....wowwww impresionant. Am vizionat cateva poze de la botez si vreau sa va spun ca tare mi-au placut!!! Noi marti incepem babygym la un centru numit Littlegym. Abia astept. Ah si sa va intreb: mai este vreun bebe care face kk la 4-5 zile? Noi asa facem si NU suntem constipate, dar pana sa ma conving am tot vorbit aici cu medici, m-am documentat pe net si....se pare ca e normal la (unii) bebei alaptati integral. Aici imi zic ca e perfect, cica laptele matern ar fi de buna calitate.... Se poate ajunge pana la 15 zile fara kk ( DF, nu cred ca as rezista psihic ) si pare-se recordul este de 27 zile pt un bebe perfect sanatos. Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010 POZE ALESSIA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
Alinus, 4-5 zile e chiar bine...hai sa-ti spun io: Robert face cam la 10-12 zile . Nu se umfla burtica, nu se intareste, nu e constipat, nu se chinuie, nu are colici...nimic...asta e ritmul lui. Si eu am intrebat muuuulti dr si am primit tot acest raspuns: laptele este de calitate si se absoarbe aproape in totalitate. Cica se intampla destul de des in cazul copiilor alaptati exclusiv. La un mom dat i-am facut si o eco abdominala cam dupa 7 zile fara kk sa vedem dc e ceva strans acolo si nu-l poate elimina, dar surpriza...nu se vedea nimic... La inceput, eram destul de stresata de treaba asta si incercam cu sup cu glicerina, dar se intampla sa nu iasa nimic nici dupa supozitor...asta pt ca nu avea ce sa iasa. Mi-au zis sa-l las in pace si sa nu mai intervin cu supozitoare sau alte metode de facut kk.
Cica, dupa diversificare o sa avem si noi parte de bucurii kkcioase zilnic....pana atunci sa privim partea buna a situatiei...inca 2-3 luni de economie la scutece si servetele
mamaaa...ce logoree am azi...sa ma opreasca cineva...
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze
douradoudou spune:
citat din mesajul lui bb_alinus Intram sa salutam si noi, dupa o zi plina, in care bebe nu a inchis un ochi, pe unde am umblat a scanat tot din babybjorn. Adica nici gand sa vrea sa stea in carucior sau scoica pe timpul plimbarii, nu!! Doar sus sa vada TOT. Nu stiu de unde atata energie. De altfel bebellina mea e un duracell fara somn, doar asa iepureste si cand vrea. Sugubina executat tort....montignac ( hai sa ii zicem ) absolut demential, de aseara pana acum l-am topit, toti ai casei ( foarte pretentiosi de altfel) l-au adoptat. Si ce usor si rapid se face ( la robot of course). Fii-mea il numeste tort Oreo. Nu stiu daca am mai intrebat sau daca mi-ai raspuns: cum e fructoza? Eu am pus de data asta zahar ca altceva nu aveam. Dar zau nu pot sa cred ca Mascarpone e de dieta :)) Doura sa stapanesti fericita cadoul....wowwww impresionant. Am vizionat cateva poze de la botez si vreau sa va spun ca tare mi-au placut!!! Noi marti incepem babygym la un centru numit Littlegym. Abia astept. Ah si sa va intreb: mai este vreun bebe care face kk la 4-5 zile? Noi asa facem si NU suntem constipate, dar pana sa ma conving am tot vorbit aici cu medici, m-am documentat pe net si....se pare ca e normal la (unii) bebei alaptati integral. Aici imi zic ca e perfect, cica laptele matern ar fi de buna calitate.... Se poate ajunge pana la 15 zile fara kk ( DF, nu cred ca as rezista psihic ) si pare-se recordul este de 27 zile pt un bebe perfect sanatos. Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010 POZE ALESSIA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
si miso tot la 4 zile...si nu e constipata
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
MSymo spune:
citat din mesajul lui Ramo_P ola fetele sanatate multa la bebei si la mamici! doura sa-l folositi sanatosi! super cadou Si noi am fost astazi plecati la plimbarica cu caruciorul de la 12.00 pana la 17.00,a fost suuupper, cu toate ca ma cam dor picioarele, bebe a dormit 90% iar de la 17.00 pana la 21.30 nu a mai dormit decat 15 min poate doarme pana dimineata... vise mami, vise... mi s-a stricat masina de spalat vroiam eu alta dar mai putea astepta pana imi vine si mie indemnizatia... maine mergem sa studiem piata am o rugaminte pentru voi Va rog sa intrati pe urmatorul link http://www.observatorcultural.ro/ si sa votati cartea "Sebastian in vis" de Radu Vancu - e fratele meu, e poet si lupta se da intre el si Mircea Cartarescu, va dat seama ca as vrea sa castige el - pe pagina in partea dreapta e o listuta cu titluri de carti, a lui e ultima, pls pls pls _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
Votat!
ioanast spune:
Ola fetele!
Cu vremea de azi parca parca m-am mai insenitat nitel. Poate unde ma simt si eu mai bine cu raceala, desi nu am luat nici un medicament.
Sa vedeti faza, in primele 2 zile cand am racit si ma simteam destul de rau ma gandisem eu sa iau panadol si nurofen pe ideea ca astea se dau si la bebelusi de ce nu as lua si eu? Si nu va zic ca au dat un gust rau la lapte de se stramba bebele la tzatza de nici nu voia sa auda si in plus au mucsorat pentru o zi si cantitatea de lapte!!! Cica ar fi de vina nurofenul, dar eu una nu am mai avut curaj sa iau nimic.
Mi-ati facut pofta cu plimbarile voastre lungi de 5 ore asa ca cred ca maine mergem si noi la o plimbare mai lunga in Herastrau, chit ca voi da tzatza in parc, asta e.
Si eu tot Chicco Polly am avut ca scaun de masa si a fost f ok.
Apropos de constipatie, doctorita mea a zis ca dupa 48 de ore bb se considera constipat si se iau masuri. O fi ea de moda veche, nu stiu ce sa zic, dar eu asa fac.
Olgutzica, ma intrebai de ce nu o retrag pe Irina de la gradi. Am retras-o 3 luni (pana a facut bb 2 luni jumatate) insa se plictiseste si ea destul de rau acasa, e maricica, are nevoie de socializarea asta de la gradi. Dupa 2 zile de stat in casa toata ziua mai putin o ora de iesit afara cand era frig avea o fatza plictisita....Si asa ea e un pic mai retrasa si din fire si pt ca am tot pazit-o de copii muciosi, asa ca usor usor o sa incerc sa urmez drumul anymonei:-)
Daca organizati intalnire, ma bag si eu de data asta.
ana_o spune:
Hello, dragele mele shopaholice!
Eu am tras chiulul din parc... a fost doar tati cu piersicuta. Eu m-am relaxat pe balcon, la soare, am mancat in liniste...si m-am dus si eu dupa ei la spartul targului, adica fix cand se apropiau de iesire. Si cum se facuse frig, am zis ca o las pe maine cu plimbarea.
Eu o sa merg maine la BE, sper sa poata veni si Anymona cu Lore76, abia astept sa-mi clatesc ochii. Si cu siguranta o sa mergem s-o sustinem pe Claudia.
Mi-ati dat de gandit cu scaunele... trebuie sa ma decid si eu pentru un model. Ioana, imi place recomandarea ta, mai ales ca l-ai folosit atatia ani la Clara.
Doura, foarte frumoasa surpriza sotului. Sa va iubiti si mai mult in noua casa si sa o umpleti cu bebei! Dupa ce termini amenajatul, poate o sa ne arati cateva imagini.
Va pup pe toate, ma retrag sa termin treburile casnice, dimineata merg cu David Ciprian Dimitrie la prima Liturghie a lui.
Somn usor si linistit!
Ah, multa sanatate puilor bolnaviori!