Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

In legatura cu scaunele de masa, am intrat pe hopasus.ro (http://www.hopa-sus.ro/magazin-produse-copii-bebelusi/scaune-de-masa-54-c-2-pg-1-sb-1-so.aspx) si am vazut muuulte rau. Oare ce sa urmaresc, care e mai bun... Sunt dispusa sa dau mai mult, dar sa merite... Stiu ca Simonique spunea ceva de 7 mil. si era incantata ca in rest il gasea cu 10 mil. Dar nu as vrea sa dau atat si sa fie bun doar pe 2 ani. Desi, oare dupa 2 ani, mai sta copilul in scaunul acela sau protesteaza ca vrea ca noi, adultii si atunci dau bani prea multi pe scaun si as putea lua altul bun doar pana la 2 ani, care poate e mai ieftin? Rog fetele cu experienta sa faca lumina in intunericul din mine :) Si daca ati si vazut la Baby Expo, dati de stire, sa merg sa iau.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ciclul menstrual dupa nastere - pentru cele care nu sunt hotarate cum sa se protejeze si de cand sa o faca... Eu una m-am tot jucat cu focul, gandindu-ma ca nu am menstruatie si sperand ca la ovulatia de dinainte de prima menstra post nastere nu o fi sa se nimereasca tocmai atunci spermatozoidul buclucas... Mai ales ca inainte sa raman am tot facut-o neprotejat 5 luni pana sa raman... Dar greu e si cu protectia dupa ce ne-am invatat fara... Anticonceptionale nu vreau, ramane prezervativul, dar tot amanam momentul. O singura data l-am folosit dupa nastere...

Dupa sarcina si nastere, ciclul menstrual va reveni la normal in cateva luni. Nu exista o regula sau o norma dupa care sa te poti ghida. Fiecare femeie este unica, asa ca nu se poate preciza momentul exact al revenirii menstruatiei. Momentul reaparitiei ciclului menstrual variaza in functie de mai multi factori: tipul nasterii (naturala sau cezariana) si eventualele complicatii survenite, alaptare. In cazul in care nu alaptezi, ciclul menstrual revine dupa aproximativ 6 saptamani de la nastere. Daca alaptezi, ciclul menstrual poate sa mai intarzie; in unele cazuri menstruatia revine la normal abia dupa 1-2 luni de la intarcarea bebelusului. Prima ovulatie dupa nastere se produce dupa aproximativ sase saptamani. Indiferent ca ai sangerari menstruale sau nu, este bine sa folosesti mijloace contraceptive in cazul in care ti-ai reluat viata sexuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Buna seara! Si noi am fost in IOR azi, tot vreo trei ore, dar nu am vazut-o pe Sugubina, desi am cascat ochii cat am putut! Am vazut niste carucioare de gemeni, dar nu pe al ei. A fost tare frumos, iar Iulia mea a dormit la greu. Dupa vreo ora si jumatate sotul cu cumnata vroiau in Auchan. Le-am spus sa se duca si cand termina sa vina sa ma ia. Si au venit dupa inca o ora si jumatate. Sotul se temea ca i se face foame si urla si nu o pot alapta in parc. Dar ea a dormit bustean nu numai in parc, ci si cand am mutat-o in masina, tot drumul spre casa + pana in casa. Atunci a facut ochii mari, am mufat-o la san si a fost bine. Sper sa doarma si la noapte, sa nu ne faca surprize si sa ne povesteasca diverse, daca a dormit atata ziua.

Fetele care ati fost la Baby Expo, ce ati gasit super tentant? M-ar interesa in mod special scaun pt bebe si singura recomandare pe care am primit-o este cel indicat de Simonique: http://www.soffiplanet.ro/masa-bebelusului/masute-si-scaune/chicco-scaun-de-masa-polly-magic.html. Heidy, tu de unde stiai de cel de la Beaba? Eu prefer sa iau la recomandarea cuiva care a folosit propriu-zis scaunul si, eventual, care are si termen de comparatie, sa stiu care e mai bun, la ce sa fiu atenta, ce e mai important. Daca mai aveti sugestii, spuneti-mi si mie si dc stiti si pretul, in caz ca merita la Baby Expo, ziceti repede, sa dau o fuga maine. Ca alte lucruri nu vreau. Sau asa imi imaginez eu, dar probabil ca daca vad acolo, mai vreau nu stiu cate altele...

Doura: Felicitari pentru noul apartament! Ce frumos.... si munte si casa si propriul cuibusor de nebunii! Sa va dea Dumnezeu numai clipe frumoase in el!

Adipapazi: Semintele de in sunt bune pt omega 3 si am citit ca tu le pui in iaurt. Eu le pun in ce beau (lapte batut, sana etc) si cat las laptele sa sa mai incalzeasca, sa nu il beau de la frigider, se mai inmoiae semintele. Fac bine? Pe punguta cu seminte nu scrie decat uz extern: se inghit semintele cu apa!!! Oare nu ar fi inecacioase? Nici nu am incercat. Pana sa vad cum faci tu, luam cateva seminte in gura si incercam sa le sparg cu dintii, dar nu prea imi placea senzatia, ca sunt destul de tari semintele. Dar ma gandeam ca daca doar le inghit, fara sa le mestec, nu au efect... Tu stii mai multe, spune-mi si mie cum e... Si, eventual, ce alte seminte sa imi mai cumpar sa imi pun in lapte, ca mi se pare super combinatia... 2 in 1: sanatos si bun!

Elfica, eu stiu de scaunul Beaba de la ei de pe site. Imi place cum arata, e diferit fata de celelalte scaune. Eu vroiam sa il vad innainte sa il cumpar (evident) si m-a socat tanti aia cum ca nu il aduc ca nu ar avea loc copiii in el in conditiile in care poate fi folosit pana la 5 ani si se tot transforma. Acum nu mai stiu ce sa fac, o sa caut niste review-uri pe net.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,
Mai am de citit cateva pagini din cap. anterior, sper sa reusesc sa le termin pana se trezeste iar bebe.
ramonik, maine dansam Salsa impreuna la BabyExpo
Maine ne ducem si noi (eu cu Patrick si Nicholas) la Baby Expo, particip cu bebe la Salsa Baby, apoi fac un tur de targ, poate gasesc ceva
Sunt rupta de picioare...am fost dimineata la cumparaturi, la Auchan, singura cu copiii din dotare, m-am luptat vreo doua ore acolo cu caruciorul plin de cumparaturi plus Nicholas si Patrick (in scoica) in el. Apoi am venit acasa, am mancat, schimbat si hranit bebe, iesit in IOR de la 15:30 la 20:00 Nu mi-a venit sa cred cat am stat. Ne-am intalnit cu niste prieteni pe la 17:30 si nici nu ne-am dat seama cand s-a facut 8 seara . Doarme Patrick, sper sa mai doarma si la noapte. S-a trezit acum 30 min, a papat dormin si acum sforaie.
Cel mare e la tv, iar eu ma preg de un dus si de nani, pt ca daca nu se trezeste pana pe la 22:30, nu mai am chef sa-i fac baita bebelusului (nu cred ca are ceva, i-am facut ilnic pana acum, dar astazi chiar sunt lesinata).
Doura, felicitari pt apartamentul cel nou, sa-l stapaniti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa acolo
Cine mai merge la Baby Expo maine? Eu voi fi acolo de la 11:45 si nu stiu cat voi sta, dar probabil ca ma apuca cel putin 14:00 pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

ola fetele

sanatate multa la bebei si la mamici!
doura sa-l folositi sanatosi! super cadou

Si noi am fost astazi plecati la plimbarica cu caruciorul de la 12.00 pana la 17.00,a fost suuupper, cu toate ca ma cam dor picioarele, bebe a dormit 90% iar de la 17.00 pana la 21.30 nu a mai dormit decat 15 min poate doarme pana dimineata... vise mami, vise...

mi s-a stricat masina de spalat
vroiam eu alta dar mai putea astepta pana imi vine si mie indemnizatia... maine mergem sa studiem piata

am o rugaminte pentru voi
Va rog sa intrati pe urmatorul link http://www.observatorcultural.ro/ si sa votati cartea "Sebastian in vis" de Radu Vancu - e fratele meu, e poet si lupta se da intre el si Mircea Cartarescu, va dat seama ca as vrea sa castige el - pe pagina in partea dreapta e o listuta cu titluri de carti, a lui e ultima, pls pls pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Offf, eu sunt tare trista. Afara e asa frumos,dar noi nu avem voie sa iesim cel mai sigur pana luni cand mergem la control sa vedem daca mai haraie de la nemernica de bronsolita.Mi-as fi dorit sa merg si eu la baby expo, mai ales ca e la 5 minute de mine, dar nu am cu cine lasa fata.
Diseara o sa mai adaug 4 poze facute acum 2 zile.Pupici.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Stanciu a cerut sa va izolati?Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sanatate pt bolnaviori
mie mi-a facut sotul surpriza ..a cumparat un apartament nou intr-o vila u..pe dinauntru nu e terminat are decat electricul si apa si cativa pereti dar este exact cum trebuie pt ca mie imi place sa-l decorez de la 0 ..sunt super happy ..si e intr-o zona f ff linistita fara masini si poluare,cu circuit inchis deci stau linistita de tot... la 5 minute de munte si vedem si marea de pe balcon ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

munte si mare...niceeeee!
Sa-l stapaniti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

ola fetele

Si noi am fost astazi plecati la plimbarica cu caruciorul de la 12.00 pana la 17.00,a fost suuupper, cu toate ca ma cam dor picioarele, bebe a dormit 90% iar de la 17.00 pana la 21.30 nu a mai dormit decat 15 min poate doarme pana dimineata... vise mami, vise...

vroiam eu alta dar mai putea astepta pana imi vine si mie indemnizatia... maine mergem sa studiem piata

Va rog sa intrati pe urmatorul link http://www.observatorcultural.ro/ si sa votati cartea "Sebastian in vis" de Radu Vancu - e fratele meu, e poet si lupta se da intre el si Mircea Cartarescu, va dat seama ca as vrea sa castige el - pe pagina in partea dreapta e o listuta cu titluri de carti, a lui e ultima, pls pls pls

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

votat. mult succes fratelui tau!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

ola fetele

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Multumesc de voturi

Mergi la inceput