Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Madalina, la multi ani!

Sashenka, sunt mortali baietii tai

Ana, multa sanatate lui David! Oare chiar e cazul de atele? :( Eu as mai cere o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Ana_o multa putere saracutu' de el il pupam sa-si revina repede

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

onniex, i am schimbat tetinele, suntem la nr 3 avent..
ref la dieta, eu tin acelasi regim de la nastere fara condimente, porc, prajeli, fructe sau legume proaspete, lactate.
Mananc mancare de bolnavi cum zice mama..

ieri am incercat sa i dau mai des, chiar dc papa mai putin, tot aia e..

azi noapte a papat 100 ml pe la 3, apoi la 7.30 a mai mancat 80 ml (intr o ora )

a,plus ca se trezeste de cateva ori pe noapte, il pun la san (de obicei papa si apoi adormea la loc) si apoi incepe sa se foiasca, sa miaune. il iau in brate il adorm il pun in pat, dupa 2 ore iar se trezeste si tot asa. poate are de a face si cu schimbarile astea bruste de temperatura.. nu stiu, tot caut explicatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

geniusamb,

Dar a luat putin in greutate pe o perioada mai lunga? Daca este in grafic cu greutatea, nu cred ca ai motive de ingrijorare. La fel si fetita mea, se pare ca a luat doar 250 gr intr-o luna, dar este inca in grafic. Mai astept o saptamana si vad.

Cateodata ne facem griji degeaba isi revin ei singuri...

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ral eli, nu e ceva grav, la oase... e doar tonusul. Costa 120 echo si 80 consultatia. Piciorusele fara probleme se vad clar. La fel cum se vad si cele cu probleme. Mi-a spus si kt de la Tg Jiu ca are probleme cu piciorusele, dar cu masaj isi revine. Dar nu e ceva grav... pur si simplu muschiul gambei din interior e contractat si cel din exterior e moale. Eu vad doar partea plina a paharului, si anume ca nu e nimic grav. Si cu atat mai mult ma bucur ca e ceva rezolvabil in timp relativ scurt, o luna jumatate, doua.
Va multumesc pentru ganduri!
Joy, chiar am incredere in dr. Au fost si cateva din fete la tipa, Valentina Contanu. Plus ca stiam ca ceva, ceva e in neregula cu talpitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

sashenka_h bataile astea vor fi unele din cele mai frumoase amintiri si care ii va lega cel mai mult.....cel putin pe mine si fratele meu bataile ne-au legat....si acum mai radem de ce batai lua de la mine

noi am luat de la Baby Expo scaun de masa Graco Contempo, lapte,biberoane, suzete, body,cereale,lingurite etc.

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

buna alegere cu Graco. Este de la 4 luni acesta Contempo. In general, scaunele de masa sunt de la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Fetelor,

Voi le dati BB-ilor vitamine?

Noua ne-a dat pediatra 5 ml calciu, 10 zile pe luna martie si aprilie doar, precum si vitamine Well Kid (nu am gasit, probabil voi comanda de pe internet) sau MineVita (dar a dat afara tot si se pare ca pe prospect scrie pt copiii peste 1 an).

Ce experiente ati avut cu vitaminele? Ati observat ceva schimbari dupa administrare?

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MADALINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI MADALINA SI ALINA

dam tort astazi ptr ca facem 4 luniteee!!!

Ana imi pare rau ptr Piersicuta...si eu as mai cere o parere, multa sanatate!!. Eu i-as duce la salina la Turda...este cea mai buna...dar sa vedem cum ne vom deplasa cu toata gasca pana acolo + ca eu in mina nu intru..sunt claustrofoba...chiar daca este mare, ideea ca sunt sub pamant ma ingrozeste .

fetelor sunt suparata rau..bebe imi refuza sanul. ce sa fac?? nu mai am mult laptic dar cat mai am vreau sa-i dau direct de la sursa...

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Buna dimineata dragelor.

La Multi Ani Madalina!

As vrea si eu sa-mi recomandati un doct kineto care poate veni acasa, caci bebele meu tot stramb sta cu capul...are zile cand sta corect si alte zile cand se stramba deabinelea....sau chiar dc nu vine merg eu la el numai sa-l vada...Merci mult

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010

cu trimitere, la Budimex e gratis

Mergi la inceput