Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)
Raspunsuri - Pagina 18
Vasari spune:
Alina si Madalina, la multi ani !
Sa fiti fericite si sanatoase, sa va bucurati de pui !!
ana_o spune:
Buna dimineata!
Am fost aseara la Orto Clinic si se pare ca si noi avem probleme la picioruse. Tonusul muscular ar cam fi problema. Insa direct pe atelute din gips. Bine ca le va purta doar noaptea, ca altfel mi se rupea inima. Masaj de 3 ori/saptamana, atelute...toate astea, 2 luni. Fontanela nu s-a inchis bine, evident cura de calciu pe 3 luni. In rest, cica e f bine dezvoltat pentru varsta lui. Inca o data mi se lauda puiul, ca e cel mai cuminte copil pe care l-a vazut(si eu cra ). Cica de obicei bebeii se sperie si plang la echo, el n-avea niciun stres, admira noul din cabinet. Of, trecem noi si peste greul asta.
Duminica am fost cu el la Impartasit. Daca a fost vreuna din voi la Catedrala... bebele care urla din tot sufletul in fata era David.Le-am stricat preotilor live-ul de pe Trinitas. Nu suporta caldura si aglomeratia, l-am chinuit degeaba, ca n-a stat. A urlat pana l-am scos afara. Bineintelees, unul din prelati m-a "poftit" elegant afara, ca Impartasanie poata lua si mai tarziu. Atat mi-a trebuit. L-am dus la bisericuta din Tineretului si acolo a stat cuminte si a primit lingurita de vin foarte linistit. Domnul iubi a vrut acolo... ca deh, lume buna etc. Ma abtin sa fac vreun comentariu. A fost prima si ultima data cand l-am dus acolo. Intr-adevar e frumoasa slujba, dar copilului nu-i place caldura si aglomeratia. Sper sa nu-mi mosteneasca din claustrofobie.
Cam atat despre noi.
Madalina, sunt alaturi de tine cu multe ganduri optimiste, sa treci cu bine peste toate!
Sashenka, multa sanatate lui Sasha. Ar fi bine daca i-ai putea duce la Praid, la salina. Pentru ca ei toata iarna au avut probleme cu aparatul respirator. Cum esti ardeleanca, stii zona, nu? Eu am auzit numai laude despre salina asta. Foarte multi copii au scapat de problemele cu gatutul. Sa dai un search pe Google.
Multa sanatate tuturor puilor!
Va pup, merg sa schimb un copil "vorbaret".
ratusca83 spune:
buna dimineata..
Madalina, La multi ani!!!
geniusamb si ana tot la fel face de cateva zile....manca exact la fel 180mlx 5 mese pe zi..acum ma chinui sa-i dau 100 ml..
azi mergem la vaccin..
o zi buna tuturor
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo_P inca ceva fetele, bb sustinut bine, daca simte tare sub picioare merge...mie imi place de imi vine sa-l mananc, dar oare ii fac rau ca il las cam o data de doua ori pe zi... am pus la pozele de la semnatura in folder-ul "Alex merge" un filmulet... dar sa nu ma bateti, pls. PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
Este vorba despre un reflex pe care il au majoritatea bebelusilor. Noi suntem exceptia Nu cred ca e grav ca-l tii putin ridicat, insa e bine sa nu-i lasi greutatea sa apese pe picioare deoarece la varsta actuala inca nu au incheieturile si oasele pregatite sa o sustina.
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb Doctorita zice ca e rosu in gat, sa i dau tantum si ambroxol dar nu l a vazut, prin telefon mi a recomandat asta. Nu i le dau k nu cred ca e asta. Face GREVA .. E cam nervos si suparat , dar are ore de veselie maxima. Lamasa insa scoate bibe cu limba sau strange buzele de nu mai intra nici o scobitoare printre ele Il mai las saptamana asta si dc continua asa, chem pediatra.. |
Nu-mi plac deloc diagnosticurile date prin telefon Si apoi tratament pe "ghicite"... Nici eu nu l-as administra.
onniex spune:
Buna dimineata, fetelor!
geniusab,
Si fetita mea are perioade cand mananca mai putin. De fapt, ea nu manca mult o data, ci mai putin si des, chiar si lunile trecute, cand a luat bine in greutate Banuiesc ca au si ei perioade... Fetita mea a mancat mai putin LM cand am fost pe ciclu....poate se modifica gustul.
Referitor la bibe, te sfatuiesc saincerci sa schimbi tetina - cu un nr mai mare sau cu alta tetina, chiar. Poate nu ii mai place.
Nu in ultimul rand, precum spunea bravegirl, cred ca gustul laptelui depinde si de ce mancam noi - incearca sa ai o alimentatie variata
Noi deja iesim afara de doua ori pe zi - ce super e!
O zi buna!
Va pup pe toate, fete curajoase!
ana_o spune:
Nu mai schimb niciun pui, a adormit singurel, "vorbind". S-a trezit inaintea mea, la ora lui fixa de 8.45. O ora va dormi. O sa merg si eu in parc, singura... ca e prea frumos afara. Azi s-au anuntat 22 de grade.
ral_eli spune:
'neatza, barlog!
ce spor ati avut de dimineatza.
ana ai observat ceva la david si l-ai dus la control sau acolo ati aflat?
ma bate gandul sa-l duc si pe Robert. cat cost consultatia la orto-clinic?
mami de Robert Petru
poze