Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

LA MULTI ANI MADALINA!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, la mine nu e vorba de atitudinea copiilor, ci de a mea fata de ei Eu sunt altfel la Vlad decat am fost la Sof, de asta mi se pare acum mai usor. La ea eram in permanenta in alerta, eram mai mult ca savantul la studiul furnicii la microscop. Regasesc multe din mine la mamicile aflate la primul copil. Ce nu m-a interesat niciodata insa a fost cat a mancat si cat a luat in greutate, atat. In rest...!

Sugubina, draguta de Ilincuta! Pupa Olga sterno-cleido-mastoidianu' ei, sa nu mai steie contractat Ma, nu mai zice ca daca plang te fac de ras, ele plang ca sunt nemultumite, plictisite, etc., maaaai ales acum, cat sunt atat de mici, ca doar nu plang voluntar stiind ca au spectatori. Nu trebuie sa iti pese de gura lumii, nu ai nevoie de laudele lor ca ai copii de pus in vitrina. Voi trebuie sa va gasiti linistea si intelegerea intre voi, pentru voi, nu ca sa dea bine alorlalti Gura lumii..e sloboda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Neata fetele!

La multi ani Madalina !

si bb meu vrea in permanenta atentie, iar eu ca sa imi pot face treaba il pun in scoica si il iau cu mine la bucatarie, il pun pe masa si el sta cumintel pt ca pentru el e totul nou si interesant, poate merge si la tine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Nu mi-am dat seama cat de usor e cu un singur copil pana nu l-am facut pe al doilea

Cunosc sentimentul! Astept cu nerabdare momentul in care se vor juca impreuna, si vor avea activitati comune.

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

crezi ca astepti momentul ala?? crede-ma ca nu-l astepti.
Iustin:da-mi jucaria ca este a mea!!!
Sasha: nu
iustin: dami-ooooo
s:nuuuuu
i:incepe sa traga de jucarie si sa-l impinga pe sasha .
eu: iustin mami lasa-i putin jucaria ca este mai mic si se plictiseste mai repede si te vei juca dupa aceea
I: dar de ceeee???? trage in continuare de jucarie
sasha se infige in parul lui iustin.
Iustin: maammiiiiiii
eu: sashaaaa nu-i voieeee.
lui sasha bineanteles ca nu i se misca nici un muschi pe fata...iustin saracul urla. eu sar sa salvez situatia....ghinion...mainile lui sasha ies din parul lui iustin dar cu un smoc mare de par. Iustin riposteaza....ii trage una si gata cafteala. dupa care ii bag in sedinta si se joaca frumos fix 3 min dupa care se repeta scenariul...iar...si iar.....si iar
recunosc cand sunt despartiti se cauta si ce este frumos ca mai vine unul din urma si vor fii cafteli in 3

si uite asa se duce viata ta linistita pana fac 18 ani

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Sa nu te superi pe mine... dar am ras cu lacrimi la ce haios ai povestit si mi-am adus aminte de noi cand eram mici, saraca mama, ca noi suntem 5 frati (baiat, fata adica eu, baiat, baiat, fata) referitor la batai... nu le mai stiu pe toate doar una mi-a ramas intiparita adanc in minte cam asa:
- mama si tata lucrau schimburi inverse, tata avea un somn addaannc de puteai taia lemne pe el, deci de pe la 22.00 pana la 23.30 cand venea mama, noi primii trei aveam... MECI DE BOX, dar cu pumni dati pe bune nu in joaca, cel mare ne arbitra pe cei doi mai mici "punct pt Ramo ca a dat mai tare..."

si eu vreau 2 sau 3 copii deci e bine de stiut ce ma asteapta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Ramo_P esti si tu si bebe in listuta..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Ramo: Votat si eu, sa ne spui rezultatul final! Sper sa il fi ajutat pe fratele tau.

Heidy si RalEli: Ce frumos ca puteti merge la Tulcea! Si eu imi doresc atat de mult sa merg acolo si, mai ales, in Delta, pe canale. Imi place pestele la nebunie si as fi innebunita acolo, cred! Sper sa pot ajunge cat de curand, ca mereu a aparut ceva si am amanat... Imi puteti recomanda vreo pensiune deosebita, ceva special, un loc anume?

Fetelor care le dati copiilor fier: kk miroase mult mai urat de cand ati inceput sa le administrati fierul?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Multumesc de vot, deocamdata e pe primul loc cu un procent de 3.5% mai mult decat urmatorul, votarea se poate face zilnic pana in 28 martie de aceea am pus link-ul mai jos daca cumva mai aveti timp si dorinta de a-l ajuta sa o puteti face zilnic, eu va multumesc anticipat

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

La multi ani, Madalina!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti! Pupici si imbratisari!

Mergi la inceput

inca ceva fetele,
bb sustinut bine, daca simte tare sub picioare merge...mie imi place de imi vine sa-l mananc, dar oare ii fac rau ca il las cam o data de doua ori pe zi... am pus la pozele de la semnatura in folder-ul "Alex merge" un filmulet... dar sa nu ma bateti, pls.

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

LA MULTI ANI, MADALINA!!!

Noi avem probleme lamasa de 2 zile. Simt cum imi ies peri albi cand vine ora mesei Daca inainte manca 180-200 ml/masa (5 mese /zi), acum ma chinui cu 80-100 ml la o masa. Imi vine sa ma urc pe pereti.
Doctorita zice ca e rosu in gat, sa i dau tantum si ambroxol dar nu l a vazut, prin telefon mi a recomandat asta. Nu i le dau k nu cred ca e asta. Face GREVA .. E cam nervos si suparat , dar are ore de veselie maxima. Lamasa insa scoate bibe cu limba sau strange buzele de nu mai intra nici o scobitoare printre ele
Il mai las saptamana asta si dc continua asa, chem pediatra..

Macar e frumos afara si mai iesim la plimbare prin parc. Macar nu intru in depresie.

Alexa, cu intarziere, felicitari pt cadoul de la sotz. E foarte tare

Oare sa i schimb LP-ul?? Nu mai papa nici muls de la mine si mor de ciuda ca arunc cate 70-80 ml la o masa.. Sunt asa suparata

Pupam, m am vaitat suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dimineata dragelor.

La Multi Ani Madalina!

As vrea si eu sa-mi recomandati un doct kineto care poate veni acasa, caci bebele meu tot stramb sta cu capul...are zile cand sta corect si alte zile cand se stramba deabinelea....sau chiar dc nu vine merg eu la el numai sa-l vada...Merci mult

Mergi la inceput