Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)
Raspunsuri - Pagina 16
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
sa dea dumnezeu!!! barbatul meu se caftea rau cu sora-sa asa ca depinde si de noroc Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
si eu cu fratele meu ne cafteam rau de tot. Dar nu ne param niciodata pt ca stiam ca indif cine a dat primul, eram amandoi pedepsiti....asa ca ne impacam singuri si nu spuneam nimic. Bine, asta cand eram mai marisori...
Si intre Clara si verisoara ei cu 2 ani mai mica iese mai tot timpul bataie pe jucarii. Eu cu fratele meu stam f aproape si, desi ne vdm destul de des, nu reusim sa vb, sa stam si noi la povesti pt ca tb sa mediem tot timpul conflictele dintre fete. 4 adulti abia reusim sa facem fata cateodata
Multa sanatate!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze
ral_eli spune:
crissellena eu merg in mod frecvent la toilet cu bebe in brate, cateodata se nimereste sa fie la san. el cere mereu atentie, sa fie cineva langa el sa-i faca circoteca si cum suntem doar noi 2 singuri, beleaua cade pe capul meu.
sashenka multa sanatate. si eu ma cafteam cu fratelo. la greu. mi-o luam pe coaja mereu, ma miorlaiam mai tare decat era cazul si mama exasperase de ciondanelile noastre.
elfica noi cand am fost in delta nu am stat la pensiune ca era prea scump pt bugetul nostru. am fost la fam de lipoveni. dar sunt conditii f bune si la familiile care se ocupa cu asta ca au casuta pt turisti separata de a lor, au apa curenta, baie, bucatarie toate conditiile. doar ca e o baie la vreo 3 camere . noi asa am nimerit. daca te duci e bine sa fiti macar 2 cupluri ca altfel e mare plictiseala.
mami de Robert Petru
poze
Dosita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo_P neata' fetele! Astazi va dam praji si tort si suculet si cafelute si ce vreti voi, fiind virtuale puteti papa si cele care tin dieta, face bb meu 4 luni heidy vazut poze, super bebe, foarte frumos imbracat, am vazut ca si tu i-ai pus ata de martisor, asa-i ca avem cele mai frumoase martisoare din toata viata noastra? gabriella1 Alex a avut la 3 luni 7.5 kg si acum la 4 luni 8.3 kg, dar pentru asta tot ii dau sa pape de cate ori vrea, daca nu ma insel piersicuta al Anei avea 8.8 kg, ce sa le facem sa ii punem la cura de salbire... ce ar zice medicul tau de noi... ioanast adipapazi zice bine, un pic de timp NUMAI pentru tine, si sa vezi ce repede iti revii, si eu imi iau zilnic portia de timp chiar daca e vorba de dus la cumparaturi in magazinul de langa bloc, imi aleg drumul cel mai lung si mai iau si eu o gura de aer. Si eu ma simteam la inceput coplesita si fiind la primul imi era frica ca nu o sa ma descurc La multe lunite bebe Aron de Dosita _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
Multumim! La fel va dorim (asa cu un pic de inarziere ca sunt in urma cu cititul)!
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
Dosita spune:
citat din mesajul lui Ramo_P ola fetele sanatate multa la bebei si la mamici! doura sa-l folositi sanatosi! super cadou Si noi am fost astazi plecati la plimbarica cu caruciorul de la 12.00 pana la 17.00,a fost suuupper, cu toate ca ma cam dor picioarele, bebe a dormit 90% iar de la 17.00 pana la 21.30 nu a mai dormit decat 15 min poate doarme pana dimineata... vise mami, vise... mi s-a stricat masina de spalat vroiam eu alta dar mai putea astepta pana imi vine si mie indemnizatia... maine mergem sa studiem piata am o rugaminte pentru voi Va rog sa intrati pe urmatorul link http://www.observatorcultural.ro/ si sa votati cartea "Sebastian in vis" de Radu Vancu - e fratele meu, e poet si lupta se da intre el si Mircea Cartarescu, va dat seama ca as vrea sa castige el - pe pagina in partea dreapta e o listuta cu titluri de carti, a lui e ultima, pls pls pls _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
votat!
anya2010 spune:
Pup ursoaicele si ursuletii.
Ca sa nu uit ca abia am citit sugubina torticolis am avut si noi si ortopedul nu ne-a recomandat masaj ci doar corectarea pozitiei. Sa o pui sa doarma cand pe o parte, cand pe alta. Al meu doarme noaptea doar pe spate..face circ si nu reusesc sa-l pun sa doarma pe o parte, i-am pus perna speciala, DEX-ul, nu sta si pace. Am reusit sa-l fac sa doarma cu capul si in partea cealalta, macar atat..Eu zic ca acum e mai bine, sa vedem ce zice ortopedul la urmatorul control
Asaaa, ca tot am vazut ca e la ordinea zilei, sa ma plang si eu. Daca la multe dintre voi bebeii fac mofturi la mancare, al meu m-ar manca cu totulAm o banuiala ca nu se mai satura cu laptele meu si pe deasupra mananca foarte lacom de i se umple stomacul cu aer, se vede ca il doare ca se incovoaie in timp ce suge si geme. Apoi in 90% din cazuri dupa ce mananca face kk destul de apos. Infectie nu e ca i-am facut copro. Asa ca am inceput de ieri sa-i dau seara 60ml de LP in completare. KK de dimineata arata OK. El care nu vroia LP de nici un fel, acum devoreaza cei 60 ml si parca ar mai vrea. Treptat o sa-i dau mai mult dar o sa incerc sa fac asa doar seara, ziua sa ne descurcam cu ce am eu. Offf si asa as fi vrut sa-i dau doar LM pana la 6 luni Dar asta e, multumesc lui Dumnezeu ca am avut pana acum si sper sa mai am sa-i dau chiar daca o sa completez cu lp.
Vazut si eu pozici sashenka arati super bine! mi-a placut tare mult cum ai decorat sala pt botez. heidy tare frumoase pozele tale, Tudor e tare dragalas,hera/ elfica admirat si pozele voastre, super! Si am mai vazut eu ceva frumos pe acolo dar..neuronu nu-si aminteste.
doura felicitari pt apartament! wow, asa da surpriza
Si nu in ultimul rand, ca e trecut de 12LA MULTI ANI MADALINAAAA!!!
Ma bag la somn ca deja delirez de oboseala
Dosita spune:
citat din mesajul lui bb_alinus Intram sa salutam si noi, dupa o zi plina, in care bebe nu a inchis un ochi, pe unde am umblat a scanat tot din babybjorn. Adica nici gand sa vrea sa stea in carucior sau scoica pe timpul plimbarii, nu!! Doar sus sa vada TOT. Nu stiu de unde atata energie. De altfel bebellina mea e un duracell fara somn, doar asa iepureste si cand vrea. Sugubina executat tort....montignac ( hai sa ii zicem ) absolut demential, de aseara pana acum l-am topit, toti ai casei ( foarte pretentiosi de altfel) l-au adoptat. Si ce usor si rapid se face ( la robot of course). Fii-mea il numeste tort Oreo. Nu stiu daca am mai intrebat sau daca mi-ai raspuns: cum e fructoza? Eu am pus de data asta zahar ca altceva nu aveam. Dar zau nu pot sa cred ca Mascarpone e de dieta :)) Doura sa stapanesti fericita cadoul....wowwww impresionant. Am vizionat cateva poze de la botez si vreau sa va spun ca tare mi-au placut!!! Noi marti incepem babygym la un centru numit Littlegym. Abia astept. Ah si sa va intreb: mai este vreun bebe care face kk la 4-5 zile? Noi asa facem si NU suntem constipate, dar pana sa ma conving am tot vorbit aici cu medici, m-am documentat pe net si....se pare ca e normal la (unii) bebei alaptati integral. Aici imi zic ca e perfect, cica laptele matern ar fi de buna calitate.... Se poate ajunge pana la 15 zile fara kk ( DF, nu cred ca as rezista psihic ) si pare-se recordul este de 27 zile pt un bebe perfect sanatos. Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010 POZE ALESSIA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi. Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas. |
Si noi suntem cu kk la 4-5 zile, cand s-a intamplat prima data m-am speriat un pic, dar am inteles ca e ok.
danaint spune:
La multi ani Madalina! Si putere sa treci peste momentele mai grele ale unei mame!
Acum un an pe 15 martie faceam mai mult din plictiseala un test de sarcina. Trebuia sa imi vina de 3 zile, dar eram convinsa ca nu sunt insarcinata pentru ca sangeram on&off de cateva zile,si ma gandeam ca doar e o luna cu ciclu mai cu "personalitate" care se va declansa ca lumea pana la urma
anymona spune:
LA MULTI ANI MADALINA!!! Sa fi sanatoasa, voioasa, iubita si sa ai parte numai de bucurii!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui Vasari Amelia, cand vin rezultatele? Va tin pumnii! _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
Pai vin in zile dierite, unele cica pe 14, altele pe 16 / 18 sau 4.04. Si mai sunt rezultatele de la coprocultura. Alea nu stiu cand vin, ca nu am termen. Oricum sunt destul de ingrijorata pana vin toate, ca trebuie corelate. Cele din aprilie sunt cele de intoleranta la lactoza din laptele de vaca si inca una. Sa vedem ce si cum...
Cam ca Maria cred ca este mandruta mea. Si eu tot cu caruciorul de multe ori gol, tati impinge la el si eu cu ea in brate. Nu mai vorbesc de programul pe care ni-l face...
Mami de Cristiana (29.12.2010)