Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana multumesc mult pt raspuns! recuperare rapida. nici mie nu mi se pare nimic grav
pt linistea mea il duc si pe robert sa-l vada.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, la noi a fost exact invers cu muschii de la picioruse.
Calciu este pt David sau pt tine? Pe mine m-a intrebat daca alaptez si atunci mi-a spus sa iau eu 10 zile/luna. Sara a avut lipsa de calciu la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

Vasari,

Eu ii dau direct BB-linei :-)
Nu am facut analize ca vad ca ar avea lipsa, banuiesc ca e preventiv sau in functie de cum a vazut-o pediatra

Va pup pe toate, fete curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Alina, e pentru David, fontanela nu e inchisa cum trebuie. Si mi-a schimbat Vigantolul. A zis ca ea recomanda Vit. D3 romaneasca. Mi-a dat explicatia, dar am uitat-o. Oricum, mi-a placut mult de ea, ne-a explicat tot, pe indelete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

La multe luni bbeilor sarbatoriti azi!
La multi ani Alina si Madalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onniex

Vasari,

Eu ii dau direct BB-linei :-)
Nu am facut analize ca vad ca ar avea lipsa, banuiesc ca e preventiv sau in functie de cum a vazut-o pediatra

Va pup pe toate, fete curajoase!

mie pediatrul mi-a zis sa nu-i dau calciu daca ia Vigantol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna dimineata si de la noi!

Va servesc cu o felie de tort diplomat cu multe fructe si un suculet natural (luate cu dragoste de sot) !!!

Multumesc din suflet TUTUROR pt urari si incurajari! ieri a fost o zi mai buna si cred ca si azi o sa fie la fel! Evelina mea e ft incantata de vocea ei, se vocalizeaza la greu!!! E atat de scumpa, ma simt cea mai fericita din lume cand ma uit la ea si primesc cel mai sincer ras cristalin din lume! Bebelina mea vrea si ea sa ma alinte de ziua mea, e atat de cuminte azi, se joaca singurica, vocalizeaza, rade la jucarii, ce sa mai, e o zi minunata si senina!

Ana Imi pare rau de Davidut! o sa treaca repede si perioada asta, dc faci totul constiincios o sa scapati repede! Nu e o idee rea sa mai ceri si o alta parere

Sashenka Ft fain povestesti nazbatiile copiilor ! Si noi eram ceva in genul, am fost 4 frati (baiat, fata, baiat, fata-eu ultima) si era circ, eu cu fratele mijlociu ne bateam ceva de speriat: Pif si Hercule aveam nickname-uri!

Sugubina Pupici multi pt Ilinca! O sa vezi ca cu putina perseveranta o sa treceti peste acest hop!

Ramo Votat!

Ma duc sa strang putin prin casa, sa pregatesc biberonul copilului, o sa am musafiri cele mai bune prietene, de abia astept!

Va doresc o zi minunata drag barlog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

sugu imi pare rau ptr Ilinca dar sunt convinsa ca se rezolva!

Madalina stii cum se spune fruntea sus si fundu inainte.

noi am venit de la vaccin si suntem marait si sasha are rinofaringita...muci, rosu in gat, aerosoli

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Multa sanatate lui Sasha! Si sa ne mai spui povesti despre ei! Vazut pozele, sunteti o familie extrem de frumoasa si se vede ca si ft fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, revin cu intrebarea: ii pot da lui bebe si alt timp de cereale? Adica la 2-3 sa pape cereale de un tip plus LP, iar seara alt tip de cereale plus LP. Oricum, noi pana la 5 luni cel putin papam numai cereale si lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana, si Arianna a avut orteze. Ea a avut un tal valg mai pronuntat. Initial ni s-a spus ca vom scapa repede, dar ne-am lungit pana pe la 1 an. Avantajul a fost ca facand kineto, are niste picioare super bine dezvoltate. De la inceput a mers f bine, sigura pe ea, are musculatura f bine dezvoltata. Stai linistita, ca se va rezolva si vei vedea ca Piersicuta va scapa repede de atele. Iti mai zic ceva...incearca sa i le pui si peste zi putin, mai bine sa le poarte acum mai mult, ca sa se corecteze mai repede, pt ca mai incolo nu le va mai accepta. Acum inca nu realizeaza, dar cd va incepe sa descopere piciorusele, nu va mai fi incantat sa nu aiba acces la delicoasele degetele

Madalina

Beatrice, ce intelegi prin alte cereale? La varsta asta se introduc doar cele fara gluten. Adica orez sau orez cu tapioca. Ideal ar fi sa aiba o masa de cereale, data cu lingurita. Eu nu as da mai multe tipuri de cereale. Adica as incepe cu un tip si as termina cutia, apoi as incerca altceva.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput