Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

ola fetele

sanatate multa la bebei si la mamici!
doura sa-l folositi sanatosi! super cadou

Si noi am fost astazi plecati la plimbarica cu caruciorul de la 12.00 pana la 17.00,a fost suuupper, cu toate ca ma cam dor picioarele, bebe a dormit 90% iar de la 17.00 pana la 21.30 nu a mai dormit decat 15 min poate doarme pana dimineata... vise mami, vise...

mi s-a stricat masina de spalat
vroiam eu alta dar mai putea astepta pana imi vine si mie indemnizatia... maine mergem sa studiem piata

am o rugaminte pentru voi
Va rog sa intrati pe urmatorul link http://www.observatorcultural.ro/ si sa votati cartea "Sebastian in vis" de Radu Vancu - e fratele meu, e poet si lupta se da intre el si Mircea Cartarescu, va dat seama ca as vrea sa castige el - pe pagina in partea dreapta e o listuta cu titluri de carti, a lui e ultima, pls pls pls

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Nu mi-am dat seama cat de usor e cu un singur copil pana nu l-am facut pe al doilea

Cunosc sentimentul! Astept cu nerabdare momentul in care se vor juca impreuna, si vor avea activitati comune.

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

crezi ca astepti momentul ala?? crede-ma ca nu-l astepti.
Iustin:da-mi jucaria ca este a mea!!!
Sasha: nu
iustin: dami-ooooo
s:nuuuuu
i:incepe sa traga de jucarie si sa-l impinga pe sasha .
eu: iustin mami lasa-i putin jucaria ca este mai mic si se plictiseste mai repede si te vei juca dupa aceea
I: dar de ceeee???? trage in continuare de jucarie
sasha se infige in parul lui iustin.
Iustin: maammiiiiiii
eu: sashaaaa nu-i voieeee.
lui sasha bineanteles ca nu i se misca nici un muschi pe fata...iustin saracul urla. eu sar sa salvez situatia....ghinion...mainile lui sasha ies din parul lui iustin dar cu un smoc mare de par. Iustin riposteaza....ii trage una si gata cafteala. dupa care ii bag in sedinta si se joaca frumos fix 3 min dupa care se repeta scenariul...iar...si iar.....si iar
recunosc cand sunt despartiti se cauta si ce este frumos ca mai vine unul din urma si vor fii cafteli in 3

si uite asa se duce viata ta linistita pana fac 18 ani

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

sashenka_h bataile astea vor fi unele din cele mai frumoase amintiri si care ii va lega cel mai mult.....cel putin pe mine si fratele meu bataile ne-au legat....si acum mai radem de ce batai lua de la mine

noi am luat de la Baby Expo scaun de masa Graco Contempo, lapte,biberoane, suzete, body,cereale,lingurite etc.

Mergi la inceput

sugu imi pare rau ptr Ilinca dar sunt convinsa ca se rezolva!

Madalina stii cum se spune fruntea sus si fundu inainte.

noi am venit de la vaccin si suntem marait si sasha are rinofaringita...muci, rosu in gat, aerosoli

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

sashenka_h bataile astea vor fi unele din cele mai frumoase amintiri si care ii va lega cel mai mult.....cel putin pe mine si fratele meu bataile ne-au legat....si acum mai radem de ce batai lua de la mine

noi am luat de la Baby Expo scaun de masa Graco Contempo, lapte,biberoane, suzete, body,cereale,lingurite etc.

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

sunt convinsa dar acum imi este o mila de amandoi si sincer ma epuizeaza bataile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amelia, cand vin rezultatele? Va tin pumnii!
Sashenka, eu cu fratele meu ne-am impacat si ne-am jucat mereu frumos. Asa ca Joy, avand combinatia asta, se incadreaza mai bine la armonie.:))
Anymona, Olga, e drept, la Sara e totul frumos si usor, dar cu Maria bebelus a fost greu. Azi am vorbit cu o prietena care si-a adus aminte ca nu reusea deloc sa stea de vorba cu mine, trebuia sa merg repede si de cele mai multe ori o duceam in brate si impingeam carutul gol. Ma solicita foarte mult Maria, insa erau vremuri grozave chiar si-asa. Si se vede si acum, e un mic golan, nu are pic de stare. Insa macar putem vorbi. Ca bebelus era categorica.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

noi am venit de la vaccin si suntem marait si sasha are rinofaringita...muci, rosu in gat, aerosoli

Multa sanatate!

Am terminat si pauza, merg sa le fac baie la fete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Amelia, cand vin rezultatele? Va tin pumnii!
Sashenka, eu cu fratele meu ne-am impacat si ne-am jucat mereu frumos. Asa ca Joy, avand combinatia asta, se incadreaza mai bine la armonie.:))
Anymona, Olga, e drept, la Sara e totul frumos si usor, dar cu Maria bebelus a fost greu. Azi am vorbit cu o prietena care si-a adus aminte ca nu reusea deloc sa stea de vorba cu mine, trebuia sa merg repede si de cele mai multe ori o duceam in brate si impingeam carutul gol. Ma solicita foarte mult Maria, insa erau vremuri grozave chiar si-asa. Si se vede si acum, e un mic golan, nu are pic de stare. Insa macar putem vorbi. Ca bebelus era categorica.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

sa dea dumnezeu!!! barbatul meu se caftea rau cu sora-sa asa ca depinde si de noroc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Multa sanatate!

Am terminat si pauza, merg sa le fac baie la fete.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

merci mult

Mergi la inceput