Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Anymona, EXACT asa simt si eu!!!

Cand ma gandesc ca va incepe diversificarea si ca va trebui sa ii pun pe amandoi la masa, sa le gatesc fiecaruia...ca intram in casa la pranz ca sa doarma Sophie ( cu ea eram zi lumina afara si mai bine )...ca ma doare gura de cat vorbesc si urechile de cat de atenta trebuie sa fiu, si capul ca fac toate astea

Si da, Joy, vor veni si vremurile alea, doar ca peste vreo doi ani abia vor incepe sa se joaca intr-o oarecare armonie ...

Madalina, imi pare rau ca treci prin ce treci Nu am idei...decat poate ideea de a folosi un wrap, cat sa iti eliberezi putin mainile si sa poti face ce ai nevoie sa faci prin casa, tinand-o de vorba. Cu laptele sunt complet pe langa, habar nu am ce sa zic. si multa putere, o sa vezi ca o sa treceti peste vremurile astea grele. Esti si obosita, si singura, le simti acut pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

am vazut ca mi-ai dat sms, beatrice,..tocmai venisem din parc...

adipapazi, parca mai ieri stateam in pat, noi fetele cu cerclaj, si ne intrebam una pe alta ce sa mai facem sa treaca plictiseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Ramo: Votat si eu, sa ne spui rezultatul final! Sper sa il fi ajutat pe fratele tau.

Heidy si RalEli: Ce frumos ca puteti merge la Tulcea! Si eu imi doresc atat de mult sa merg acolo si, mai ales, in Delta, pe canale. Imi place pestele la nebunie si as fi innebunita acolo, cred! Sper sa pot ajunge cat de curand, ca mereu a aparut ceva si am amanat... Imi puteti recomanda vreo pensiune deosebita, ceva special, un loc anume?

Fetelor care le dati copiilor fier: kk miroase mult mai urat de cand ati inceput sa le administrati fierul?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Ral_eli, mica mea face kk de 4-5 ori pe zi… tu stai bine numai cu 2 . Eu am inceput sa-i dau Linex baby pentru ca 3 zile a facut numai ca o gelatina … am incercat sa nu mai intru in panica –cum fac de obicei- si am zis sa-i dau probiotic, oricum nu are cum sa-i faca rau… E a treia zi de Linex, dar nu vad schimbari la kk… Mai astept 2 zile, daca nu revine la « mustar cu susan », sun pediatra.
Si noi papam din 2 in 2 ore… ba, mai nou, din ora in ora, asa ca sunt pe post de bibe toata ziua (s-a intamplat sa merg si la baie cu mica in brate) … Dar ne facem noi mari !

Sugubina, ma alatur si eu fan clubului tau : esti atat de tonica si niciodata nu te plangi ca trebuie sa te descurci cu 2 copilasi… Tot respectul !

Adipapazi, daca tal valgul nu e foarte pronuntat, il poti corecta si tu, acasa. Noi am fost la kineto la 6 sedinte, inainte de asta ii facusem eu acasa dupa indicatiile ortopedului, si dupa 2 luni doctorul a spus ca e super bine. Sanatate !

Vmadelain, multa rabdare si sanatate ! Poate si micutii nostri simt astenia de primavara.. Si e mea a inceput sa faca figuri, vrea sa fie mereu in centrul atentiei. Ca sa pot manca in timpul zilei, o pun in carut si o iau cu mine la bucatarie si trebuie sa o legan mereu cu piciorul …

Va pup. Ma duc sa-i fac baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna iepurasele,

Adi era ametita rau da..Stii ca se ocupa cu ghicitu? de acolo si cerceii. Cica is primiti din India de la un client multumit.Si cand am fost eu cu ea in salon mergea in baie la tigare ; si atunci umbla - a fugit o zi din spital sa stea cu barbasu si copii,ea care avea pericol de nastere iminenta.

ratusca83 asa e - cum stateam noi la pat si ne plangeam ca ne e greu. Acu ne e greu in alt fel.

Am fost si noi la vaccinu de 4l, Mara nu a tipat deloc, si Ilinca doar un scancet asa..Ce mai ne-am facut fete corajuase!
Fetele, Ilincuta are torticolis (sta mereu pe dreapta, se intoarce numa inspre dreapta) Ne-a dat trimitere pt masaj/recuperare. Asta costa ? la voi cum e , platiti fiecare sedinta sau e gratis cf trimiterii de la dr familie? Nu vorbesc de astea de vin acasa, ci de mers la clinica noi.

Dupaia am fost in parc, ca prea era frumos,ne-am plimbacit 1h, ele au dormit si au papat apoi lm, erau rupte de oboseala ca la dr am avut de asteptat vreo juma de ora, timp in care au fost active, am ras am glumit. Ce bine ca nu am beiburi dinalea sa latre in public sa ma faca de ras. Au fost asa linistite.
Acasa le-am culcat au stat vreo ora la patucin, si dupa dat papa solid de tot ca era discotica mareee!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Ramo: Votat si eu, sa ne spui rezultatul final! Sper sa il fi ajutat pe fratele tau.

Heidy si RalEli: Ce frumos ca puteti merge la Tulcea! Si eu imi doresc atat de mult sa merg acolo si, mai ales, in Delta, pe canale. Imi place pestele la nebunie si as fi innebunita acolo, cred! Sper sa pot ajunge cat de curand, ca mereu a aparut ceva si am amanat... Imi puteti recomanda vreo pensiune deosebita, ceva special, un loc anume?

Fetelor care le dati copiilor fier: kk miroase mult mai urat de cand ati inceput sa le administrati fierul?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Elfica, nu pot sa te indrum spre o pensiune pentru ca socrii au o casuta mica de stuf in Chilia Veche si am fost de fiecare data acolo.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si noi tot de la Libelula am avut ursitoarele, super spectacol, cu 4 ursitoare. Am plans de numa!!!

Fetelor, am o mare grija pana merg la medic cu rezultatele bebitei. Mi-e tare frica sa nu-i iasa ceva urat, cred ca mor pana ajung la doctora.

Am reusit sa trecem si noi de pragul de 5 kg, deci macar 200g a luat luna asta. Pana la sfarsitul lunii o sa vedem ce si cum.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

da, ratusco, chiar asa!
sugu, noi o intrebam ce reprez cerceii aia? turnul eiffel sau un pom de craciun? si ea ne zicea grava ca sunt din india... cum naiba sa nu stiu cu ce se ocupa?vai mie, pai nici nu aveam curaj sa ma uit direct in okii ei. dar era curata si sufletista.
legat de fier, si noi cu anemia feripriva si am dat asa: z1-o picatura, z 2-2, z3-4picaturi, z4-5 picaturi, z5 - 5 picaturi dimi si 2 dupa-masa, din z 6 5 picaturi dimi, 5 dupa-masa, eu avand mare anemie in sarcina.

multumim de incurajari pt tal valg, sunt sigura ca voi invata sa fac si eu ce face kinetoterapeutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Si noi tot de la Libelula am avut ursitoarele, super spectacol, cu 4 ursitoare. Am plans de numa!!!

Fetelor, am o mare grija pana merg la medic cu rezultatele bebitei. Mi-e tare frica sa nu-i iasa ceva urat, cred ca mor pana ajung la doctora.

Am reusit sa trecem si noi de pragul de 5 kg, deci macar 200g a luat luna asta. Pana la sfarsitul lunii o sa vedem ce si cum.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

UAAU 5KILE! Felicitari! La mai multe kile!

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Ramo_P esti si tu si bebe in listuta..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput