Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 7
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
va invit eu azi la cafea, capuccino sau o cana cu lapte (in cazul meu, acum...) si un croissant...
nu stiu ce-i cu mine sambatele de n-am somn . fetele inca dorm, tati a plecat la munca si eu bantui fara somn ca o fantoma! Isa vad ca si-a facut program de trezire la 2.30 si la 6.30. la prima clar ca o linistesc doar cu laptic, dar la tura de dimineata nu vrea lapte, vrea doar titi! si m-a dus gandul ca poate ii e sete, nu foame! ar trebui sa incerc sa-i dau apa, sa se obisnuiasca cu ea de peste zi...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alice_Elena spune:
neatza gagici!
am pus de
azi ne-am trezit si noi mai ca oamenii la 8 si putin :)
va urez un weekend frumos si calduros.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
Daria Cristina de RAMONASIN
Radu de PUIUTZ
Albert Simon de CRISSTEO
Maeva Caterina de RALUK31
Tudor Stefan de BABIELA
mami RUBIA, alaturi de familie, sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze! LA MULTI ANI!!!
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Daria Cristina de RAMONASIN Radu de PUIUTZ Albert Simon de CRISSTEO Maeva Caterina de RALUK31 Tudor Stefan de BABIELA mami RUBIA, alaturi de familie, sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze! LA MULTI ANI!!! delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani, cu sanatate si numai bucurii si din partea noastra!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Alice_Elena spune:
citat din mesajul lui rodyka [center][size=3]Daria Cristina de RAMONASIN Radu de PUIUTZ Albert Simon de CRISSTEO Maeva Caterina de RALUK31 Tudor Stefan de BABIELA mami RUBIA, |
si din partea noastra
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rubia spune:
Va multumim pt complimente si va invit la o cafea/suc/capuccino si o felie de tort
Eu am o stare de imi vine sa ma dau cu capul de pereti;au venit uratii(ma doare ingrozitor ca inainte de sarcina)+cred ca ma paste raceala(dupa ce le trece tuturor o iau si eu)+nedormita pt ca fata a tusit non stop ieri noapte
S-ar putea sa avem musafiri,daca le-a trecut si lor raceala pt ca toti erau raciti zdravan(de la ei o luasem si noi)
Revin
crispro spune:
Neata!
Crissy, multumim pt fisierul cu zilele de nastere!
Ieri a ajuns spray-ul sotului pt sforait, s-a dat aseara (desi isi facea o greata cu el, de zici ca era Vlad la masa de legume), si nu a mai sforait!!! el sforaia si stand pe laterale (in ultima vreme) - acum nu a sforait deloc pe laterale, iar pe spate foarte putin, si foarte redus fata de ce stie el sa faca. Si am prins 4 ore legate de somn!!! mare minune!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
citat din mesajul lui rodyka Daria Cristina de RAMONASIN Radu de PUIUTZ Albert Simon de CRISSTEO Maeva Caterina de RALUK31 Tudor Stefan de BABIELA mami RUBIA, alaturi de familie, sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze! LA MULTI ANI!!! delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani si de la noi, delfinasii sa creasca mari si sanatosi, cuminti si voiosi! Rubia, sa ai parte de multe impliniri si bucurii in viata, sa fiti sanatosi si sa vina bb2!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Ieri a ajuns spray-ul sotului pt sforait, s-a dat aseara (desi isi facea o greata cu el, de zici ca era Vlad la masa de legume), si nu a mai sforait!!! el sforaia si stand pe laterale (in ultima vreme) - acum nu a sforait deloc pe laterale, iar pe spate foarte putin, si foarte redus fata de ce stie el sa faca. Si am prins 4 ore legate de somn!!! mare minune! |
de aia ti-am zis ca e mai nasol cu spray, asa facea si al meu. ma bucur ca ai putut dormi
eladea2005 spune:
Hello girls!
RUBIA, LA MULTI ANI MAMI, SANTATE SI MULTE IMPLINIRI ITI DORESC!
PT RAGUSEALA - i-am dat lui Eric HOMEOVOX si i-am facut aerosoli cu ser si adrenalina...deja e mult mai bine...dupa o zi de aerosoli...
sanatate bolnaviorilor...ufff, greu e cu ei bolnaviori...
Cata,Rubia cum sunt printesele?
Crispro, deci chiar functioneaza sprayul??? ma bucur pt tine...
fetelor, mersi pt raspunsurile legate de somnic...tre sa-i prelungesc cumva ora de somn, azi s-a trezit Filip inainte de 7....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...