Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Catalina, uite ce scrie pe cutia de lapte praf fara lactoza. Noua pt diaree ne-a recomandat asa:
- LP Milupa HN25 facut cu mucilagiu
- smecta, un plic pe zi dizolvat in 50 ml apa (ceai de menta)

Mucilagiu: 30 g orez se fierbe in 1 l apa pana infloreste. Poti utiliza doar apa, sau poti baga blenderul si iese o pasta groasa.

Pt diaree mai este bun: morcov fiert, orez fiert (poti incerca si combinat). Daca nu vrea sa manance, pune-i niste sare (e buna la diaree, retine apa in organism si previne deshidratarea). Mar copt.

Acum am citit ca nu mananca mai nimic... Atunci alapteaza cat mai des, sa nu se deshidrateze.

Voi sterge mailul care are ca atasament fisierul cu datele mamicilor, am gasit in DOCS copii ale fisierului, nu mai stiu care si ce contine. Modificarile se vor face la fis. din DOCS, marcat cu stea.

P.S. Iar nu ma pot deloga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Daria Cristina de RAMONASIN
Radu de PUIUTZ
Albert Simon de CRISSTEO
Maeva Caterina de RALUK31
Tudor Stefan de BABIELA

mami RUBIA, alaturi de familie, sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze! LA MULTI ANI!!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multi ani si din partea noastra !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cred ca ne da si noua un dintisor. desi nu se manifesta in nici un fel. adica mananca bine, doarme bine, nu e maraita, n-are febra sau alte alea. dar i se vad pe gingia de jos 2 punctulete si sta cu limbuta pe gingie intr-una, zici ca e un catelus :)))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani si din partea noastra.

iulie-august () problema cred ca este si diareea mea nu numai a ei.....

Am o intrebare. Foloseste cineva aspiratorul nazal electric? Este ok, mai silentios? Trebuie a gasesc o alta solutie decat batista bebelusului. Anastasia urla numai cand vede aspiratorul.....

Edit - noi avem smecta dizolvata in 250ml ceai cate 2 lingurite/3 ori/zi.

Edit la edit - de aseara de pe la 0rele 20 fata mea nu a mai avut scaun. Daca urmatorul scaun este tot moale este considerat scaun diareic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Vin si eu la cafea(cu toate ca nu beau deloc)de la 5 la 8 David se foia incontinuu...cand pe burta cand pe spate,cand pe o parte cred ca dintisorul e de vina parca era bagat in priza si maraia prin somn
la 8 mi-a venit stralucita idee sa pun tel cu muzica minune si am mai dormit pana la 10 amanodoi in patul mare

Crispo-ce bine ca functioneaza spray-ul si al meu sot mai sforaie..dar nu mereu doar cand e f obosit

nu am aflat inca ce contine gelul a uitat sotul sa intrebe la farmacie si doar a fost sa-si ia lui medicamente
voi merge eu azi cand iesim la plimbare...poate uit si eu

ce multi delfinasi avem bolnaviori si David iar tuseste iar se aud muci in gat ii fac aerosoli cu ser si sirop de tuse

weekend frumos si multa sanatate delfinasilor sa se faca bine repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani delfinasilor sarbatoriti astazi+mami rubia!

Tot pt Catalina:
- daca vomita, o ora nu se da nimic. Apoi incepi sa-i dai cate 1-2 guri de apa/ceai/orice bea (se evita bauturile dulci)
- medicamentele administrate cu seringa: plasezi seringa intre gingie si obraz, nu pe limba (ca-si face greata); da-i cate putin (0.5-1 ml) la 10-15 min
- la Beatrice administrarea siropelelor mergea mai usor cu lingurita+urmatorul truc: copilul sprijinit pe brat, inclinat la 30 grade, il tii de nas pana deschide gurita si inghite (2-3 sec)
Daca vezi ca-si face greata si-i vine sa vomita, o tii de nas.
Pare traumatizant tinutul de nas dar e mai imp. sa nu se deshidrateze, ei sunt mici si uita repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
iulie-august () problema cred ca este si diareea mea nu numai a ei.....
Catalina

Deci de aia e posibil sa intrerupi alaptarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

crissy - multam tare, ma ajuta mult. Nu stiam ca seringa trebuie sa fie intre gingie si obraz. Eu ma chiuniam sa o introduc in gurita, pe langa limba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Neata
scriu rapid, sunt singura cu copiii 3 zile...

SANATATE PUIUTILOR !!!!!

lAURIKA, eu mai folosesc la copiii mari sumetrolim, care NU este antibiotic, este celebrul BISEPTOL.

VA PUP si sper sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

crissy - multam tare, ma ajuta mult. Nu stiam ca seringa trebuie sa fie intre gingie si obraz. Eu ma chiuniam sa o introduc in gurita, pe langa limba.

Catalina

are dreptate CRISSY, pui seringa pe la coltul guritei si apesi cite putin, poate sa stea si culcata pe spateSANATATE! si tie

Mergi la inceput