Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna seara mamici,

am inceput azi sa va scriu, aveam un mesaj maaaare si l-am inchis dar revin

azi am tot umblat, la dentist sa mai verifice maseaua, sa ii iau lui andrei geaca, papa, andrei a facut crize, pediatra , plimbare la ceas de seara etc

dar o iau de la capat ca sa nu scap nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Mi-am adus aminte :intreba cineva de rotarix noi l-am facut(ambele doze) si a fost OK;numai ca pediatra noatra n-a vrut sa facem prima doza la 3 luni si atunci am facut la 5 luni si la 7 luni.Revin ca se aude interfonul

Mergi la inceput

RODI si voi cu mofturi azi si Andrei a avut doar 2 mese din 3, cea de fructe pe la 12 cand a mancat bine, un mango si o para, si la 4 cu greu 100 de grame de piure de legume, intre crize si urlete

pediatra zice ca ea vede coltisorul, de la asta e agitatia, dar nu mai zice nimic, ca tot zice ca ne vin dintii si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Stefi doarme de la 9 jumate, s-o pupe mama pe ea de cumintica, culc si baiatul si fug si eu la nani.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Azi am fost si noi la dr, ca eram tare stresata de raceala lui Cristian..avem 9500 si 72cm,nu are rosu in gat, ne-a dat sirop de tuse si un spray pt nas si of course sumetrolim..pe care sinbcera sa fiu nu i l-as da, ca stiu ca e antibiotic.de asemenea insista cu datul de nurofen si panadol..ma tot gandesc eu ca astea sa le dau numai in situatii de maxima urgenta..ca ce ma fac eu daca cumva nu ma reactioneaza la ele??pe urma ajungem la alte alea.cel mai tare mi s-a parut ca mi-a zis sa nu ma dau cu copilul in leagan afara...ca are exemple de asa ceva.si ca sa luam masuri de precautie , gen prize acoperite, usi ichise ca bebele nostru e hiperactiv :))
in alta ordine de idei, azi am fost in parc, ne-am tras in poze ..ce sa mai, ne-am distrat. in nopatea asta vine soacra-mea acasa. a fost in concediu la barcelona,ii ziceam sotului sa-i intrebe daca nu cumva vor sa ramana acolo.ABia astept sa ne mutam in casuta noastra, sper eu maxim spre sfarsitul anului..dar cum stam prost cu bugetul...intarziem cu lucrarile

Va pupam mult!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cata vlad la smecta nu a reactionat niciodata la el leacul era enterol si hydrasec!Prima enteroviroza a avut-o la 1 luba jumate nu am intrerupt alaptarea, dar am procedat ca si crispo, am bagat eu la greu orez si morcov pana m-am constipat!una cu alta a dat rezultat!

Maria a avut reactie ok la smecta in combinatie cu biotics!
cred ca tine de fiecare copil in parte...

daca medicul ti-a recomandat smecta ii dai si vezi reactia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

lauri = Anastasia nu accepta nimic. :) Biberonul sub nici o forma. Iar smecta nu o primeste. Pun 2 lingurite in seringa de la nurofen, si ma chinui cate 10min/ml sa deschid gura cu forta, sa bag degetu, sa introduc seringa,,,,este chinul chinului.

cris - multam fain.

palomina - pediatra mea tine foarte mult la alaptat.

Am uitat sa specific un lucru. Si eu sunt deranjata la stomac de vreo 3 zile si probabil asta este legatura. Nu am cerut prea multe detalii ca nu m-a dus capul la cat de zombilica sunt.
Oricum am toata increderea in ea, este o tipa citita si cu experienta f mare (este sef sectie la Alexandrescu) si pe aceeasi lungime de unde cu medicul nostru din Grecia. Sa speram insa ca va trece si nu vom ajunge pana acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anca - pai i-am dat smecta pe la 19 si pana acum nu a mai avut nici un scaun.
Nici io :D.

Apropo de scaune....azi noapte la camera de garda -si nu exagerez nici un strop - medicul intreba o mamica de alta etnie cate scaune a avut copilu. Si ma'sa ii spunea ca nu, copilu nu are scaune da au ei vreo 6-7 in sufragerie.

Mergi la inceput

LALA te rog sa nu te sperii si sa astepti o parere avizata, nu citi pe net, repeta analizele, toate supozitiile iti fac rau

crede-ma ca eu acum vreo 2 ani din cauza unor simptome ciudata, am slabit cred ca un kg si am imbatranit vreo 3 ani de frica pana am primit rezultatele...pentru ca citisem pe net

CATA citisem ca e bolnavioara Anastacia, acum si la spital
offff.

si prietena mea a avut probleme cand era fetita mica, de au ajuns amandoua la spital. nu a intrerupt alaptarea, sa se faca bine

termin restul din capitolil trecut maine ca nu mai pot tine ochii deschisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

anca - pai i-am dat smecta pe la 19 si pana acum nu a mai avut nici un scaun.
Nici io :D.

Apropo de scaune....azi noapte la camera de garda -si nu exagerez nici un strop - medicul intreba o mamica de alta etnie cate scaune a avut copilu. Si ma'sa ii spunea ca nu, copilu nu are scaune da au ei vreo 6-7 in sufragerie.

Catalina

tare faza cu scaunele din sufragerie...iti dai seama cate povesti din acestea aud medicii in garda!

PS in general dupa smecta primul scaun apare mai legat, celalalte nu prea!

Mergi la inceput