Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pai pediatra mi-a spus ca in caz de scaune diareice repetate se opreste sanul pt cateva zile si se recomanda o alta alimentatie....
I-am dat mai devreme 2lingurite smecta.Sa vedem...nu o fi dracul chiar asa negru.

Si io 23 iulie '75.

Catalina

Noua nu ne-a trecut niciodata diareea cu smecta, sincer e cam apa de ploaie, mai eficient e calciu carbonic praf dizolvat in apa fiarta la fel ca smecta, mucilagiu de orez, ceai de menta si morcov fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai fetelor, ai vostri intre ce ore au ultimul somn de dupa amiaza? ca filip la 19.30 deja nu mai paote de somn si tre sa-l culc...iar dimi la 7 sau inainte de 7 imi da trezirea...ce sa-i fac??? nu stiu de ce si-a modificat asa ora de somn...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

asa dormim si noi de la 19.30 la 7-7,30

Ramona care e reteta de biscuiti?!

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fete,
lui Sebi i-a ieiit forma leucocitara la neutrofile f f f mica...si nu stim inca de ce..pana luni innebunesc. De asememenea are valori usor crecute la eritrocite, hemoglobina si hematocrit. Stie cineva ceva cu ce se asociaza?? Sunt atat de speriata.

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

tin pumnii sa fie totul bine draga mea

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La noi orezul, ceaiul si morcovul pica din start....dupa o luna de diversificare cu greu, f greu accepta 2-3 lingurite.Din care scuipa mai mult de jumatate.

Mergi la inceput

Citat:

Rody - aseara nu am primit nici un diagnostic, azi am fost la control la medicul ei si ne-a spus ca are enteroviroza. Ne-a prevenit ca vor incepe scaune diareice ceea ce s-a si intamplat imediat ce am ajuns acasa.
Oricum este ceva mai bine...Sper numai sa se opreasca si diareea pt a nu fi fortate sa renuntam la san.
Va pup si va multumesc pt gandurile bune.

Catalina

offfff
sa va faceti bine repede

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Mai fetelor dar ce se intampla de sunt atatia delfinasi bolnavi... ;
Noi suntem mai bine,respira mai bine ,a dormit ieri toata noaptea doar cu o trezire la 3 pt papica pt ca la 21.00 la somn n-a putut sa manance decat 90 ml;apropo Cris ms de sfat stiam ca Olynth da dependenta dar stiam de spray, nu m-am gandit ca si asta poate da dependenta,dar totusi ne-a ajutat foarte mult .Oricum nu aveam decat 3 capsule ,ultima am pus-o in seara asta sa functioneze macar pana isi face antibioticul efectul mai bine.
O veste buna ar fi ca puiul meu azi a reinceput sa zambeasca,sa rad cu glas(ma rog cat poate ca are si o raguseala urata) si e mai activa deci... eu zic ca e spre bine si scapam de injectabil...sper sa nu cobesc.

Cu data de nastere nu cred ca la mine este trecuta ca nu am completat pe nicaieri deci : 12 martie '84.
Cam atat ...am uitat ce mai vroiam sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

CATALINA, la fel si noi- am continuat alaptatul cat a avut diaree! Si am administrat Enterol Si spre sfarsit Protectis si a fost f bine . Daca era dupa pediatra de mult o terminamos cu alaptatul....

ALICE, eu am vazut in Carrefour faina fara gluten- 17 lei 500 gr cred.

Daca a vazut careva prin Bucuresti apart pt iaurt, please, anuntati-ma Si pe mine ... Eu tot am fost in Altex Si nimic....

Pupam Si noi delfinasii bolnaviori! Multa sanatate!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Catalina, la mucilagiu de orez se da doar zeama in care a fiert orezul, ii poti pune in biberon, daca accepta smecta, poate merge si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fete,
lui Sebi i-a ieiit forma leucocitara la neutrofile f f f mica...si nu stim inca de ce..pana luni innebunesc. De asememenea are valori usor crecute la eritrocite, hemoglobina si hematocrit. Stie cineva ceva cu ce se asociaza?? Sunt atat de speriata.

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

cred ca medicul te va lamuri cel mai bine!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:

crispro - si l-a ajutat???

Catalina

Pai i-a trecut la un moment dat, ca la noi era si un crocobaur in stomac, si lua Vlad antibiotic. Dar numai pe san a fost - si a specificat dr- sa nu intrerup alaptarea!!! am mai citit in f multe locuri, reviste bebei, net ca nu se intrerupe alaptarea.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput