Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 4
catalina2307 spune:
Rody - aseara nu am primit nici un diagnostic, azi am fost la control la medicul ei si ne-a spus ca are enteroviroza. Ne-a prevenit ca vor incepe scaune diareice ceea ce s-a si intamplat imediat ce am ajuns acasa.
Oricum este ceva mai bine...Sper numai sa se opreasca si diareea pt a nu fi fortate sa renuntam la san.
Va pup si va multumesc pt gandurile bune.
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 fete, lui Sebi i-a ieiit forma leucocitara la neutrofile f f f mica...si nu stim inca de ce..pana luni innebunesc. De asememenea are valori usor crecute la eritrocite, hemoglobina si hematocrit. Stie cineva ceva cu ce se asociaza?? Sunt atat de speriata. ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Lalique, te cred ca esti ingrijorata, dar cred sincer ca ar trebui sa astepti parerea avizata a unui medic. Pe net sanse sa-i dai de capat nu vad, pt ca sunt generalitati si evident poti sa iti faci scenarii inutile. Cred ca valorile usor crescute la eritro-hemoglobina si hematocrit pot fi usor crescute de la o usoara deshidratare. Despre neutrofile nu am gasit nimic concludent. Ce stiu e ca valorile singulare, chiar daca peste limita, nu sunt patogene, in genere sunt fara semnificatie, doar asociate cu altele pot sugera si alte investigatii.
Se poate repeta analiza, asta daca medicul considera ca poate semnifica ceva.
Sanatate multa!! Te cred ca nu e usor sa nu te gandesti la multe posibilitati, DAR, nu rezolvi ABSOLUT nimic panicandu-te. Calm, la doctor, vei avea o citire pertinenta a buletinului de analize si ti se va spune sa stati linistiti sau sa continuati investigatiile.
Catalina, sanatate micutei Anastasia!
Asa de multi delfinasi bolnaviori . Insanatosire brabnica!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
catalina2307 spune:
Of lalala, acum am vazut ca iar aveti probleme. Imi pare rau si sper sa fie numai o problemutza trecatoare. Te pup tare.
Cris2010 spune:
Lala, off, e tare, tare greu, dar te rog sa fi optimista. Cum au spus si fetele, numai un dr. iti poate interpreta analizele. Iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
iul_aug2010 spune:
crissy77 sunt
catalina2307, de ce sa renunti la san? Eu stiam ca in caz de diaree se continua alaptarea la san, doar la LP se schimba pe formula fara lactoza.
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Am intocmit listele cu zilele de nastere ale mamicilor+fratiori&surioare. Rog sa verificati, cine nu se regaseste sa completeze, unde sunt greseli - corectati (gasiti fie in DOCS, fie pe gmail deschideti cu optiunea "Deschideti ca foaie de calcul Google" ca sa puteti edita). Nu uitati sa salvati modificarile. Parola inca nu e schimbata.
Cris2010 spune:
Catalina, multa sanatate Anastasiei. Sa se faca bine repede, repede. Dar de ce trebuie sa renuntati la san?
Cris2010 spune:
Btz, spune-mi te rog, laptele cum il pui pt iaurt? Il incalzesti? Il ti la cald dupa ce adaugi smantana, sau la temperatura camerei?
Numai ce-am pus 4oo ml lapte pt iaurt. L-am incalzit un pic, am pus iaurt (n-am smantana in casa momentan) si l-am infofolit bine sa fie caldut mai mult timp. Reteta lu' mama
catalina2307 spune:
Pai pediatra mi-a spus ca in caz de scaune diareice repetate se opreste sanul pt cateva zile si se recomanda o alta alimentatie....
I-am dat mai devreme 2lingurite smecta.Sa vedem...nu o fi dracul chiar asa negru.
Si io 23 iulie '75.
crispro spune:
Lala, asa e cum zic fetele- mai bine sa le citeasca un dr decat tu pe net, ca cine stie ce gasesti si la ce te gandesti. tare, tare!
Cata, Vlad a avut diaree la 3 luni, si tot asa am continuat cu san. Si mi-a zis dr doar Lp daca ii dau sa fie fara lactoza. La noi au fost cam 9-10 scaune pe zi in acea perioada. SI incercam eu sa mananc mult orez, morcov si banane (sperand ca il va ajuta cumva pe el).
Of, tu fete, pai nu am stabilit sa nu mai avem bolnaviori? acum la sfarsit de iarna? Dragii de ei, ca mi se rupe sufletul. Io vad cat is de terminata la niste muci (de-a lui Vlad), fara febra. Dar sa fie si mai bolnavior... dragii de ei..
Eladea, legat de somn- ultima tura e de la 3 juma, dureaza 40 de min (foarte, foarte rar dureaza o ora juma). si la 8 seara e stingerea, iar la 8 dimi trezirea.
Bambo, ai reusit cu Gengigelul??? eu nu mai am cutia, pe net zice ca poate avea urme/gust de lapte si vanilie, dar nu gasesc exact daca are lactoza ori ba...
merg la nanic.. va pup, noapte buna si linistita!!!
Sa-l ajutam pe Alex