Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
abramburika spune:
tunde - lasa depresiile alea ... vezi ca vine primavara, nu?
Aerul si plimbarea le fac ff bine la bebelusi (echipati corespunzator, desigur). Si mandra mea plangea de mama focului la impachetat, dar abia ce ieseam pe usa blocului adormea instant. Si ce mai dormea ... iar eu bateam strazile in lung si-n lat!!
Asa ca, iesiti cu bblusii afara, la aer!! Face bine si la psihicul lui mami o plimbare .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
roxx26 spune:
Ne-am intors si noi din plimbari. Am stat 3 ore in parc, a fost super, domnisoara a facut nani, s-a trezit, a zambit, a gangurit, a adormit la loc. Si n-a urlat de foame, ca de asta ma temeam. Ne-am intalnit cu tot felul de prieteni care s-au tot minunat ce frumoasa e...sper sa n-avem surprize sa zbiere copilul mai tarziu, deocamdata e ok.
Despre operatie - mie mi-a dat voie dr sa fac abdomene dupa 6 sapt, m-am apucat de atunci si e foarte bine, nu ma doare nimic.
GABI, eu am cumparat domeniu de pe domenii.ro. Atentie, iti trebuie si spatiu de gazduire pe langa domeniu, vezi de exemplu pe tlh.ro. Intra acolo si vezi toate info necesare, despre tipuri de pachete si preturi.
TUNDE, te-ai ascuns, ha?? Sa nu mai faci, ne-ai tinut pe jar, nu suntem obisnuite cu tine lipsa...
ANDRI, felicitari pt plimbare si pt somnicul de rigoare!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Andri foarte bine ca ai scos fata!!! Noi nu mai iesisem asa in parc, cu carut&co; doar plimbarile saptamanale la baitza, dr, am fost de cateva ori cu ea in brate in jurul blocului...dar la ce cald a fost azi afara ...ce mai conteaza cate ore ? Sfat: cand ajungeti acasa daca doarme - si tie iti convine asta - desfa cosmonautul la maxim, scoate caciulitele sau pe cea mai groasa deschide geamul si las-o sa doarma imbracata, e si pacat sa strici frumusete de somnic.
Confirm!! Catalina e o frmusete scumpa si cuminte!!! Si are niste parinti de 18 ani!!!! [ma nervez acu!]
pufoasa noi am facut eco la 6 sapt, e screening.
va pup, merg la ciorbita de cartofie, tati&Robert sunt la runda 2 de primavara, fetele acasa, pe mine sincer m-a rupt plimbarea de azi...am dormit toti 4 de parca eram muscati de musca tzetze.
si La multi ani sarbatoritilor de Sf. Toader!! La multi ani vecinica si la multi ani mami meu!!
Ambramburica foarte bine, da-i cu gretzoseniile!! e semn ca totul e bine!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
RaluKara spune:
madalina, sper sa fie doar o faza trecatoare cum a fosy si la mie!
irinuka, stim cum e , sa nu ai timp aproape deloc! Noi te asteptam aici cu mare drag!
bebelu, uoffff, sa va faceti bine cat mai repede!
andri, bravo! Vezi ce bine e la plimbarica!
tunde,
roxxma bucur ca ati putut sa stati atat timp afara fara sa ceara papa.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
roxx26 spune:
Aaa, mersi LORI de urari! (am aflat si io de la Lori ca e si ziua mea azi...habar n-aveam!) si de aprecieri! Abia astept sa vedem galusca mica si sa se cunoasca fetele, ce-o sa se mai tavaleasca ele prin parc!
Si eu sunt rupta dupa plimbarea de azi, mi-am iesit din mana cu miscarea, da ne revenim noi, n-avem de ales. Maine o luam din nou din loc, abia astept!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
RaluKara spune:
si noi am stat azi 3 ore afara! record ! si a dormit mandra mea neintoarsa. cand ne-am intors inca dormea, asa ca am pus copilul frumos cu totul cu carut in balcon. si a mai dormit o ora!
acuma sa vedem ce face la noapte...
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
Mimo spune:
wow, 3 ore afara! Bravo! Al meu nu rezista deocamdata mai mult de o ora. adoarme imediat ce iesim pe usa, dar dupa vreo 20-30 min se trezeste si incepe foiala ca nu-i place cu caciula. Sa speram ca incet-incet se obisnuieste cu ea.
Voua vi se mai intampla sa faca kk moale, asa cremos de intra in scutec? Nu apos. S-o consider diaree sau e normal?
Luca Alexandru, mica mea comoara
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimo wow, 3 ore afara! Bravo! Al meu nu rezista deocamdata mai mult de o ora. adoarme imediat ce iesim pe usa, dar dupa vreo 20-30 min se trezeste si incepe foiala ca nu-i place cu caciula. Sa speram ca incet-incet se obisnuieste cu ea. Voua vi se mai intampla sa faca kk moale, asa cremos de intra in scutec? Nu apos. S-o consider diaree sau e normal? Luca Alexandru, mica mea comoara |
Noi facem kk odata la 5 zile si nu e cremos dar n-o pot spala..trebuie sa freciasa se lipeste de piele
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimo wow, 3 ore afara! Bravo! Al meu nu rezista deocamdata mai mult de o ora. adoarme imediat ce iesim pe usa, dar dupa vreo 20-30 min se trezeste si incepe foiala ca nu-i place cu caciula. Sa speram ca incet-incet se obisnuieste cu ea. Voua vi se mai intampla sa faca kk moale, asa cremos de intra in scutec? Nu apos. S-o consider diaree sau e normal? Luca Alexandru, mica mea comoara |
Al meu face asa, si caca si la plimbare :)
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
missmj spune:
Ce fac fetele?
Noi am fost azi la tara la giurgiu,acum am ajuns...a stat baiatul meu la aer curat, a dormit toata ziua in carut...e rupt acum,doarme...parca vad ca ma tine treaza la noapte.
Eu am iesit cu el pana in cora sa iau cadoul, si pana in carrefour azi...dar am iesit repede,nu am stat s ama holbez ca pe vremuri.dar nu mai ies cu el in aglomeratie,am auzit ca e grava situatia, viroze...bebelusul unei prietene a facut febra 40 aseara ... doamne fereste.
Astazi avem multi bebei care implinesc 2 luni, printre care si al meu...
La multe lunite bebe Andrei,Lukas Christian,Yannis si Mihai
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)