Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 12
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MatzaRebela Multumesc si eu, o sa vin in fiecare dimineata sper:)si mai rog inca odata cine poate sa imi trimita si mie datele la contul comun asa punand imagini la un nick e mult mai usor :) Pup pe burticute:) 15+ cu ![]() |
Ne-ai dat si datele ptr lista?
14+si mami de Razvan 7 anisori
seidana spune:
Vreau sa va zic ca am citit noul Contract colectiv de munca pt 2011-2014...
Atat prevederea cu salariu mediu pe intreprindere cat si cu suplimentarea de 15% din Concediu prenatal , pt 6 sapt.. se mentin...
Art 51 si 66
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
Lali_mete spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camady
Ne-ai dat si datele ptr lista? 14+si mami de Razvan 7 anisori |
A scris pe o pagina mai inainte data nasterii ei 13.04.1987 si dpn ,01.09.2011 ,fara um. Presupun ca um este 23.12.2010
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
camady spune:
Eu am plecat fetelor spre cta. Sa-mi tineti pumnii ptr la control. Va pup. Vb maine.
14+si mami de Razvan 7 anisori
seidana spune:
Camady ii tinem stans... Doamne Ajuta.. maine la prima ora sa vii cu vestile bune 
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui seidana Vreau sa va zic ca am citit noul Contract colectiv de munca pt 2011-2014... Atat prevederea cu salariu mediu pe intreprindere cat si cu suplimentarea de 15% din Concediu prenatal , pt 6 sapt.. se mentin... Art 51 si 66 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
A aparut noul contract? Ca am vazut ceva la tv ca nu ar mai exista contract colectiv
. Dar recunosc ca nu m-am uitat prea mult la emisiune.Scria acolo si de salariul bonus la nastere
fostul meu sef minunat, ca in contract nu scrie nimic de nici un salariu [
.Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
annare spune:
neata" fetele...am primit si eu rezulatatele la coplexul TORCH.....va rog cin poate sa mi spuna si mie cam cum sunt aceste rezulatate pt k nu mai am rabdare pana ajung la dr
citomegalovirus....IgG POZITIV
IgM NEGATIV
toxoplasma..........IgG negativ
IgM NEGATIV
rubeola..............IgG POZTIV
IgM NEGATIV
HERPES VIRUS.......iGG PREZENTI
AM SCRIS MAI PE SCURT...PUPICI PT TOATE

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
11+
MatzaRebela spune:
Um 25.11.2010m DN: 13.04.1987 DPN: 01.09.2011
PE mine m-a ametit mult primul doctor la care am fost spunand-mi ca bebelul e mai mare cu o saptamana si cateva zile si am avut tot timpul impresia ca voi naste in august.. asta pana saptamana trecuta cand noul ginecolog mi-a spun DPN 1.09.2011 numai tati e un pic dezamagit de asta k nu iese leu ca el lol
15+ cu 
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui MatzaRebela Um 25.11.2010m DN: 13.04.1987 DPN: 01.09.2011 PE mine m-a ametit mult primul doctor la care am fost spunand-mi ca bebelul e mai mare cu o saptamana si cateva zile si am avut tot timpul impresia ca voi naste in august.. asta pana saptamana trecuta cand noul ginecolog mi-a spun DPN 1.09.2011 numai tati e un pic dezamagit de asta k nu iese leu ca el lol 15+ cu ![]() |
Ce tare asta cu leu
,si eu sunt leu si daca ne grabeam un pic cu conceptia poate iesea aceeasi zodie cu mine Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
MatzaRebela spune:
da, bn ca pe mine nu ma intereseaza zodia, copilul o sa il ai cum ti-l cresti nu cum spune zodia hehee
abia astept sa simt bebelinu mic am impresia ca l-am simtit de vreo 2 ori dar acum ce sa spun.. e prima sarcina nu am idee cum trebuie sa se simta sa fiu sigura k e bebelinu si nu alte minunatii hehe
15+ cu