Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 11
Lali_mete spune:
Buna dimineatza burticoaselor !!!!
May
sper sa fii bine,sa nu fie ceva grav cu sangerarea ta
. Maria-scu hai ca a rezolvat Camady
. Ma bucur ca ai revenit cu vesti bune
.Irinush Dumnezeu v-a scos in cale unii altora, a facut astfel incat sa va intalniti cu fetita asta si sa vi se lipeasca de suflet, si sa va intelegeti atat de bine. Mai povesteste despre ea, e placut sa vezi ca exista si cazuri fericite.
Alayna mai bine suna un dr si intreaba ,ca nu stiu daca e chiar in regula sa ai contractii la 10 saptamani de sarcina.Pe mine ma sperie numai gandul de a avea contractii inainte de 37 de saptamani.
Andra felicitari pentru cuculetz
.MatzaRebela bine ai venit intre noi
. Mai intra ,sa ne cunoastem mai bine .LA MULTI ANI NATALIA sa fii fericita,sa ai o sarcina usoara in continuare,bebe sanatos,mancacios si la termen
. May atunci la multi ani de pe acum,sa fii fericita,iubita,bebelul sa stea in "garsoniere" macar pana la 37 de saptamani, tu sa fii sanatoasa si sa nu mai treci prin sperieturi pana in septembrie
.Racheel si cum a fost la tara?
Camady am vazut ca ai trecut la tine si data nasterii la primul copil
. Fetele care mai aveti bebelaci,dati si datele lor,sa fie si ei trecuti acolo,sa stim cand sale spunem la multi ani
!bea astept sa vii cu vesti
de la gineco
.Helena eu sunt pe trecute cu raceala,cand mi-a urcat temperatura am luat cate un paracetamol simplu seara,inainte de culcare,in rest ceai cu multa lamaie. Dar eu sunt impotriva medicamentelor ca uit sa le iau
Lore
miscaretul, asta e,poate data viitoare iti spune ce este. Mie mi-a spus ca e posibil la urmatorul control sa imi spuna(inainte de PAste,cand voi avea cam 20 de saptamani).Zubi un medical ianinte nu se poate? Mergi si vb cu medicul de familie si vezi ce zice. Nici cu sarcina cu risc nu se poate sa nu mai mergi la munca? Nu ar fi mai bine sa mergi cu acelasi fel de instintare ca esti insarcinata direct la ITM? A,si spune si la colegi,sa stie toata lumea ca esti gravi,poate asa nu au curaj sa faca nimic,daca vad ca stiu toti.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
racheel spune:
Lali, multumim de cafeluta
Sa stii ca am inceput sa beau si ee cate una dimineata si am observat ca ma ajuta la
Scuze de detalii ![]()
La tara m-am simtit excelent(si eu si sotul suntem din Dabuleni, poate ai auzit)Aici se fac cei mai multi pepeni
Cum a fost cald am stat prin curte si am fost in vizita la prietene.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MatzaRebela spune:
Buna Dimineatza:) Ma bag si eu la o cafelutza cu lapte.
Imi pare rau sa aud de probleme, eu chiar am avut noroc si am avut o sarcina usoara aproape k nici nu am simtit-o doar oazionalele dureri jos din cauza maririi uterului. cele care aveti probleme va recomand sa stati in pat si cand va miscati sa va miscati mai incet. Imi pare rau si cele care aveti probleme la serviciu.. mi se pare ireal.. parca sefii vostrii nu sunt si ei oameni... tare as vrea sa-i vad si pe ei(care sunt barbati) gravizi sa i vezi atunci ce sensibili ar fii si ce s-ar mai plange la fiecare pas, pun pariu ca ar intelege alfel situatia.. dar deja visez....
15+ cu 
camady spune:
Fetelor ptr distractie http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2745
Lali azi vin la tine la cta.Am programare la ora 3.
O sa trec si flacaul tau in lista de inceput.
Astept si pe celelalte fete cu dr si spitalele unde vor naste, cu nume si date de nastere ptr. bebeii existenti.![]()
14+si mami de Razvan 7 anisori
andreea2011 spune:
Buna dimineata!
Lali mete multumim pentru cafea! foarte buna.
Eu vreau sa vin azi in constanta sa -mi caut pantaloni de gravida.Nu ma mai cuprinde nimic la burtica. Ai idee pe unde gasesc?
16 +
seidana spune:
Matza.. bine ai venit printre noi..Multumim de sfaturi, si te asteptam in fiecare dimineata la cafea...
Lali.. multumim de cafeluta...
Racheel.. nu stiu cum se face dar tot la discutii cu pepeni ajungem 
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
MatzaRebela spune:
Multumesc si eu, o sa vin in fiecare dimineata sper:)si mai rog inca odata cine poate sa imi trimita si mie datele la contul comun asa punand imagini la un nick e mult mai usor :)
Pup pe burticute:)
15+ cu 
JadeJador spune:
Buna dimineata , sa avem o saptamana minunata !
Eu de azi am intrat in trimestrul II 
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea2011 Buna dimineata! Lali mete multumim pentru cafea! foarte buna. Eu vreau sa vin azi in constanta sa -mi caut pantaloni de gravida.Nu ma mai cuprinde nimic la burtica. Ai idee pe unde gasesc? 16 + |
Andreea Sunt doua magazine in Piata Grivitei cu hainute special pentru gravidute, in Tomis Mall mai este unul sau doua parca,la Casa Modei . De la magazinele cu hainute speciale doar de pantaloni/salopete sa te uiti in mod special, ca bluzite frumoase gasesti in magazinele obisnuite,la preturi mai mici. In Mangalia,la magazinul ala pentru copii vizavi de Galeriile Maria nu au si hainute de gravide? Parca era si unul pe "Rozelor" cu haine speciale
Camady e asa frumos azi afara
,poate ai timp si sa te plimbi nitel,si intr-o data viitoare poate ai timp de o cafea/un suculet/o apa Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
15+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii