Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 10
racheel spune:
Buna dimineata gravidutelor 

May, acolo se gaseste utrogestan sau arefam?Daca da ....ia si tu.Sunt pentru sustinerea sarcinii.Te
si ma
sa fie totul bine.
daca mai ai greturi, sa stii ca o sa treaca la 15 saptamani.Wu sambata cand am facut 15 s nu am mai avut nimic.Sper sa nu mai apara.
Hellena, trebuie sa mergi la medic.Sigur iti va da ceva pentru febra si raceala.Nu o lasa asa sa-si faca de cap.
Maria_scu eu am creeat aceasat confuzie cu pierderea sarcinii.Asa am citit eu la inceput de odisee si appoi tu nu ai mai venit pe la noi si de aici confuzia.Mii de scuze.
Camady, abia astept sa ne aduci vesti de la eco.
Seidana eu cred ca este de la utrogestan 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
seidana ce-i drept e minunat cand ma gandesc ca am ajuns atat de departe cu ajutorul lui Dumnezeu. Tot masor asa in aer cam cat inseamna 12 cm plus inca vreo 3 cm daca socotesc de la calcaie pana la capusor si zambesc mandra de ce bebitza mare are mama....... :)
Apropo am uitat sa va zic ca mi-a recomandat sa iau 2 saptamani Elevit de proba sa vad cum ma simt de la ele. Numai ca am uitat sa o intreb ce fel de Elevit... sunt de mai multe feluri?
Lori
16+
zubi spune:
Felicitari Loredana
May3, hai sa -ti zic: verisoara mea locuieste tot in Anglia, are o fetiza si doi gemeni identici, baietei. La priam sarcina,cand a fost gravida cu fetitza, tot asa, in primele luni, a avut o sangerare,ca la menstruatie, mai rau poate, si era sigura ca asta a fost,o sa piarda sarcina, dar nu a fost asa deloc, totul a fost ok pana la urma, se mai intampla si d'astea in sarcina, e foarte bine sa te duci la dr, normal
Fetelor, eu vreau s aintru in concediu de risc maternal, nu mai suport, dar Ancaroro mi-a facut un calcul si a zis ca pot intra de pe 1 aprilie d'abia, eu as intra de maine:(, ca mi-e s anu imi faca sefa asta probleme, dar DPN-ul meu este pe 7 sept, si situ ca tre sa lasi din concediul prenatal 57 de zile minim dupa nastere, si Anca mi-a facut un calcul,sa intru in concediu prenatal de la 1 aug d'abia,ca sa fim sigure,adik a prelungit DPN-ul pana la 30 sept, nu as putera s aintru mai devreme?
Zubi, mami
15+
May3 spune:
Merci fetelor pt cuvinte si intentii.
Azi o sa imi fac programsre la privat la ginecolog si la inca o ecografie si o sa insist pt trlatsment si raspunsuri concrete...
Dana, sangerarea mi s-a oprit de ieri de pe la 16.
O sa incerc sa fiu optimista. Cunoscut o tipa care a patit ca mine si a dus sarcina la capat. Aici in UK. Sper ca si eu sa pot.
daca nu.... asa a fost sa fie. Data viitoare stiu ce trebe sa fac: mers in Ro...
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
Zubi concediul post natal trebuie sa iti fie de 42 zile nu 57
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
ancaroro spune:
Zubi, eu am facut un calcul aproximativ, si am estimat ca de la 1 aprilie. Poti sa te duci mai repede, bineinteles. Sau chiar in medical
. Doar mai sunt 2 saptamani pana la 1 aprilie.
9+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Zubi dupa calculele mele ai putea intra in concediu..
Eu am calculat asa
Concediu de risc maternal se acorda pe o perioada de max 120 zile ..
15.03 -31.03 17 zile
01.04 -30.04 30 zile
01.05 -31.05 31 zile
01.06 -30.06 30 zile
01.07- 12.07 12 zile
120 zile
Concediu prenatal se acorda pe maxim 126 zile din care 42 obligatoriu dupa nastere, deci in prenatal raman 84 zile
13.07 -31.07 19 zile
01.08 -31.08 31. zile
01.09 - 30.09 30 zile
01.10 -4.10 4 zile
84 zile
seidana spune:
Deci dupa calculele mele .. ai putea sa iti iei asa:
din 15.03 - 19.06 96 zile Concediu de risc maternal
din 20.06 - 10.09 84 zile de concediu prenatal
Eventual ai putea sa iti rezolvi 120 zile de risc si sa iti ramana mai mult de concediu postnatal...
Insa trebuie sa mergi la ginecolog sa il convingi sa iti dea Conc de risc maternal, ceea ce eu in sit ta m-as indoi ca nu ar dori sa iti dea...
Daca am gresit calculele va rog fetelor sa imi ziceti
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !