Puiuti de sept-oct 2011(20)
Raspunsuri - Pagina 9
May3 spune:
Dana, da-mi sfatul te rog. Nu nimerrsc acum pe tel mesajele private, dar spune acolo. astept.
Acum ma simt bine.
De durut nu m-a durut nimic nici dim, nici acum.
Iar faptul ca bebe se vedea ca e ok, colul inchis. Nush ce altceva ar fi putut sa-mi faca in spital.
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
dananagi spune:
may,ma bucur ca te simti mai bine.dar ce iti spun,te rog din suflet sa nu le pui la suflet si nici sa stai cu gindul doar la ce iti spun.sincer,imi vine sa pling cind ma gindesc ca ai putea trece prin ce am trecut eu.a doua sarcina am pierduto la 12 sapt.la fel,hemoragie multa.am facut eco iam auzit inimioara si toti ziceau ca e bine.si intro saptamina dus a fost.ce sfat vreau sa iti dau(sa dea d-zeu sa fie bine si sa nu il pierzi,am sa ma rog pt voi)daca ajungi la spital pt chiuretaj,nenorocitii au doua metode de curatare.prin chiuretaj si prin pastile.eu le stiu sistemul foarte bine,mult prea bine.sa nu accepti treaba cu pastilele,e oribil.te rog,nu mio lua in nume de rau.sa dea d-zeu sa nu ajungi pe mina lor si sa treci cu bine de incercarea asta grea.
stai in pat,nu fa efort.si mai intra sami spui cum te mai simti.toata ziua mam gindit la tine.
14+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
May3 spune:
Merci Dana, sper sa nu ajung la asta.
Ce cauza ti-au dat pt sangerare?
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
dananagi spune:
may,ei au zis cauze naturale.acum cind am ramas gravi,am fugit repede in ro.am facut tratament de sustinere,analize,eco.eu am avut prb cu colul,era permanent deschis.dar eu eram sigura ca prb eram eu,nu copilul.mai bine de 6 luni am mers intr-una la GP si iam mintit foarte mult.si asa am ajuns la gine.am facut o operatie pt col si abia acum sint bine.dar pt asta tot mie frica.dar sper ca va fi bine.tu mai singerezi?sper ca esti bine.
14+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
hellena_d spune:
fetelor, am racit(gripat, ca nici eu nu stiu ce e ) curge nasul, ma doare in gat si tusesc de mor, am aproape 38. Ce ma fac? Sunt fff speriata, am citit tot felul de chestii despre gripa in timpul sarcinii. Eu acum sunt in 14-15 sapt, nu stiu cum si cat imi afecteaza sarcina. Beau ceaiuri cu miere calde si mananc lamai....nu iau nimic altceva. Noaptea tusesc continuu si ma apuca durerile de burta, ziua ma "lupt" cu nasul ....si tot asa.
Sunt singura racita sau mai sunt printre noi fete bolnave, sa ma alatur voua, si cum reusiti sa scapati cat mai repede de raceala fetelor si sa nu il afecteze pe bebe?? Va pup!
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
seidana spune:
Neatza fetelor...
Vai ce duminica cu peripetii...
May imi pare tare rau pt clipele de cosmar prin care ai trecut... ma rog pt tine sa treci cu bine si sa fiti ok... ce ma enerveaza sistemul din UK..
Hellena ... vb cu medicul ginecolog, daca ai 14-15 sapt, ar putea sa iti recomande si ceva pastilute mai ales daca ai febra... de ex mie mi-a zis sa iau paracetamol simplu daca fac febra, pt nasul infundat apa oxidata si pt tuse plantusin...in rest ceai caldut cu miere si lamaie si stat in pat..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
loredanar spune:
salu fetelor. am avut dimineata la ora 8 programare la eco de 16 saptamani. bebitza e bine, sanatos, voios, are 120g, 12 cm de la fund la capusor, ne-a facut cu manutza... Sunt un pic suparata insa ca nu ne-a spus nici acum daca e fetita sau baiat. A zis dna doctor ca sta picior peste picior, nah asta e. In rest sunt bucuroasa ca e sanatos/oasa si ca e bine. Merg la ora 11 sa imi recolteze pt triplu test. Trebuia sa imi ia acum sange dar am uitat ca nu trebuie sa mananc si acum trebuie sa mai astept 2 ore.
Lori
16+
maria_scu spune:
'neata fetele! Eu am fost de dimi sa-mi duc urina.Rezultatele sunt gata miercuri.
Va dau din nou datele pt tabel si sper sa-mi poarte noroc faptul ca ma-ti scos din greseala.UM 04.01.2011;DPN 11.10.2011;DN 24.09.1978
May imi inchipui ce sperietura ai tras,dar asa cum imi spunea mie doctorul cand am sangerat cel mai important e ca bebele e ok si ii bate inimioara.Restul tine de tine sa stai cat mai linistita ,lucru cred imposibil pentru ca este normal sa-ti fie teama pentru copilul tau.
Si pe mine ma mai apuca din cand in cand frica ca se poate intampla ceva ,cred ca imi va mai trece dupa ce voi depasi cele 12 sapt cand s-a intamplat data trecuta nenorocirea.
Mie doctorul mi-a spus sa stau linistita pana dupa 4 luni fara mari eforturi.Asa ca si acasa in afara de mancare si de spalat vase nu prea fac mare lucru.Am noroc de un sot care ma ajuta mai ales la curatenie.
camady spune:
Neata fetelor. Helena poti lua paracetamol simplu ptr febra. N-o lasa sa urce.
Azi la ora 3 am programare la eco.Deabia astept. Va pup. O zi buna.
14+si mami de Razvan 7 anisori
seidana spune:
Loredanar... 12cm... scumpetea mica... deja butica creste sigur, imediat incepi sa-l simti... ce fericire poate fi mai mare decat sa-l vedem pe bebita bine?
Camady tinem pumnii.. eu nu mai am rabdare o sapt , mai ales ca ieri toata ziua am fost cuplata pe pierderea de lichid amiotic, si am avut impresia ca si secretia imi e mia abundenta , apoasa... azi noapte m-am trezit si am mers la baie, am simtit ca am pierdut lichid, nu eram patata decat all -days umed insa aveam impresia ca era un lichid lipicios, m-am gandit ca poate din cauza ca am facut inainte sa ma bag in pat baie, si poate apa in comb cu utrogestan.. insa de dimi am citit pe net ce e pierderea de lichid si m-am cam panicat...
Ma doare si capul si is nervoasa ca sefa ii f racita.. ce sa fac? nu pot sa imi iau concediu sa stau acasa
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !