Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 9
Roxali spune:
Abrambu de calcat te apuci, mai bine la munca...nici nu mai stiu cum e , daca e ciubucul lui mami
Nici n-a terminat mandra antibioticul bine si a si inceput tusea...cred ca e pe fond alergic, trebuie sai fac mai in vara test ptr cenusa si detergenti ca nu se stie
in rest munca si iar munca
Stefi echipa lui fimiu i-au mereu bataie ...sant prea mici, fimiu e cel mai mare , ca ani si vechime
toate mamicile gospodine
abramburika spune:
roxali - aaa, mi-am amintit, bine ca aparusi . Ti-am vazut pozele, ce zi faina de primavara ati avut!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
danangie spune:
Bine ai venit SEBASTIAN ANDREI!!! Sa fii sanatos si necolicios!! Refacere rapida mami!!!
KEMSY da, animalele sunt libere.E foarte afascinant.Sa vezi cum zebra sau girafa da sa-ti bage capul in masina! Si leii sunt liberi. Dar sunt mai departe de aleea unde merg masinile si am vazut mereu un barbat acolo langa ei. Banuiesc ca-i dresor.....
Ca vorbeati de diete....eu am inceput acu' 2 zile o dieta. Nu o tin cu strictete dar cat de cat da. Daca vreti (STEF) am sa o scriu.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie KEMSY da, animalele sunt libere.E foarte afascinant.Sa vezi cum zebra sau girafa da sa-ti bage capul in masina! Si leii sunt liberi. Dar sunt mai departe de aleea unde merg masinile si am vazut mereu un barbat acolo langa ei. Banuiesc ca-i dresor..... |
Sau desertul? Cigliegina sulla torta???
danangie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Sau desertul? Cigliegina sulla torta??? Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
AllyLaur spune:
FELICITARI GIORGIANA !!!
BINE AI VENIT BEBE SEBASTIAN!!!
Ally , Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!!
danangie spune:
Marco a luat foarte putin saptamana asta in greutate. Doar 90 gr. E drept ca nu bea tot laptele. A ajuns ca ar trebui sa manance 120 ml la masa. Nici gand!!! Abia ajunge sa bea 60 - 70 ml. Ieri i-am marit gaura de la biberon....si de ieri efectiv bea tot laptele. Ii mai curge pe de laturi dar si ptr ca probabil nu-i obisnuit cu fluxul mare de lapte.....oricum nu e ca i.-am facut ditamai gauroiul....si adoarme si asa ii iese laptele din gura.....acum ca bea tot laptele sunt curioasa dupa 7 zile sa-l cantaresc sa vad cat a luat.
Si daca tot suntem la cap kg....am 65,2 kile. Deci tre' sa slabesc 10 kile ca sa ajung la kilele mele......
Pozici cu noi
kemsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Sau desertul? Cigliegina sulla torta??? Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
Pare interesant tare parcul asta, si chit ca o sa-mi tremure lenjeria intima, vorba lu' nafi , tot merg. Eventual inchiriez o masina blindata
Bun venit Sebastian Andrei!!!Sa fii sanatos, papacios si somnoros!!Felicitari mami!!!
Loris doarme dar eu nu am somn...Moooolto strano!!
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
abramburika spune:
kemsy - daaa, molto strano, de obicei in sarcina, somnolenza e unul dintre simptome ... hihihihiiiii!! Azi sunt pusa pe glume!
dana - pai poate aia era cauza, ca nu reusea sa suga bine din biberon. La cat mai multe kg pe Marco si la cat mai putine pe tine!!
AllyLaur spune:
Mai avem vre-o graviduta...sau am ramas singura???
Ally , Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!!