Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

danangie, sincer...nu am idee...ti-am sp ca m-a pocnit o leneeeeeeeeee si o las pe maine!!! Vedem!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi .. am dus copilu' la gradi si ma indept cu drag (insomma) si spor (sper) catre masa de calcat.

Sunt bine, greata, da' bine ...

La noi azi nu ploua, da' nici senin nu e .. o zi normala. De lenevit si dormit .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Noi suntem bine dar cu multe treburi. s-au adunat multe chestii de fcaut si cat e marito acasa incercam sa ne impartim sa le facem pe toate.

Am luat biletele de avion ptr vacantza si acum scotocesc prin cutii dupa hainele de vara caci acolo sunt 28 de grade. Asa ca trebuie sa gandesc bine bagajul sa mergem cat mai lejeri , apoi sa spal, calc tot ce e de luat la noi .

Trebuie sa-i schimb pediatra lui Ricky sa gasesc in zona in care ne-am mutat acum ca sa fie langa casa , plus ca trebuie sa-i prenotez vaccinul de 1 an de pe acum ca am auzit ca e lista lunga.

Intre timp fac papa lui musiu si pranzul ptr noi. Dupa amiaza plecam la cautat pantofi de vara ptr riccardo ca n-are de drum.

Si eu sa vad un costum de baie ca mi-au ramas mari sutienele pe care le am!( efect secundar dupa alaptat!)

Am fugit ca acum vine sotul de la plimbare cu ricky si ma prinde la laptop!

V-am pupat! O super saptamana!

Ah...in vara asta si eu vreau sa merg in sud la mare la varul meu care sta in Olbia! cica are marea peste drum de casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
De dimineata muncesc, gata insa pe azi Am spalat geamurile de la soggiorno, aspirat, spala-intins rufe, facut mancare bib...Ufaaa!!
danangie, ms de link. Ce faine sunt parcurile. Abia astept sa se incalzeasca putin, vreu sa merg si la Novara si la parcul sugerat de abramburika , le cornelle.Poate ne organizam si mergem toate trei, daca vreti
Dar am o nelamurire, in safari parc mergi cu masina, dar animalele sunt libere???Ca am vazut si lei , nu ma trezesc cu vreo unul ca vrea sa-mi dea un bacione
abramburika, spor la calcat...mie nu-mi prea place sa calc...
nafi, dar unde plecati in vacanta??? Faza cu sutienul...cunosc...Nu credeam ca se poate mai mult decat erau...sa scada. Ha,ha,ha!!!

Eu ce mananc la pranz??O salata??

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

S-a nascut bebe Sebastian Andrei la 0.18 dupa o ora de travaliu foarte intens, 3.470kg.
Va pup Giorgiana!

felicitari mamico!!!! sa fie intr-un ceas bun bebe sanatos si papacios iar tie refacere rapida!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dupa cum vedeti sunt si eu pe aici prin apropiere, dar pana acum am umblat aiurea, iar acum sunt pe smotruit, cica acum fac pauza cafea caci am primit mesaj de la Giorgeana(care acum l-am vazut)

in rest va pup pe toate si va multumesc nespus de multsper si eu sa fie intr-un ceas bun si cat mai repede..stiti voi..
ma duc la treburi, ca de nu, iar nu combin nimic.. asa ce ma atrage computerul..nu va zic..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

serus! repede di corsa un salut!

WOWWWWW Bine ai venit pe lume SEBASTIAN ANDREI!
refacere rapida mamico!!!!!
ma che brava!!!!! un'ora ci hai messo!!!!
felicitari!!!!!
abia asteptam sa revii

Cristian
multa sanatae! sa cresti mare si frumos si sa primesti tanti regali!
Nelia-ai uitat trupa de tot?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Bine ai venit Sebastian!!!

Va dati seama ce petrecere e in luna martie la goergy de acum inainte...petrec trei zile si trei nopti.

Refacere rapida, laptic mult, bebe cuminte si sanatos!!!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Georgiana, felicitari si refacere rapida!! Te asteptam sa ne povestesti!!! Bb Sebastian, bine ai venit, abia asteptam sa te cunoastem!!

kemsy - cui ii spui de calcat, ca nu-i place? Da' e musai ... Insa, am facut si eu ca ally azi ... e si maine o zi . Lenea ...

nafi - da' chiar asa, unde in tarile calde va preumblati? Nu de alta, sa mai visam si noi ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

BINE AI VENIT BEBE SEBATIAN!SA CRESTI MARE SANATOS SI SA O ASCULTI PE SURIOARA TA!
MAMI REFACERE SI ASTEPTAM POZICI!

Mergi la inceput