Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 7
kemsy spune:
abramburika, am fost la Minitalia, intr-adevar e dragut.
georgyiuly, vezi cum faci ca sa nasti la momentul potrivit, sa nu strici rutina nimanui :))
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
slimatei spune:
neata la pranz
eu sunt cu portia la pc. in functie si de ai mei..acum mi-a venit si mie randul
La multi ani fericiti Giulia si Delia! cu intarziere sper sa primiti
in rest, bine duminica in casa..de vina e vantul asta pacatos si vreme intunecata de da sa ploua...
sa vad cat mai apuc sa raspund cate ceva din urma
o duminica placuta tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
slimatei spune:
georgy ma bucur ca esti prezenta.. deci tot 2in 1..las' sa fiti bine voi acum
monica deci sa inteleg ca sunteti mai bine nu?
kemsy daca te apuci de dieta sa vii cu idei de retete de dieta poi , da? ca eu decand cu regimul lor.. nu mai am idei.. apoi bag asa in mine orice si cu nesat si tot asa zic ca nustiu cand m-am ingrasat..da' daca mai am pe cineva pe langa sa-mi tina companie..parca'i mai usoara "dieta" 'na zic si eu..
petro ce interesante par linkurile( ceea ce reprezinta]
te imbratisez
si mie mi-e dor pur si simplu de Raluka.. oare cand mai intra sa ne dea macar o veste de ea..
dana sper sa rezolvati problema intr-un mod cat mai avantajos pentru voi toti , altceva nustiu ce sa adaug, n-am momentan nici o idee , dar vreau sa stii ca abia astept sa sa-ti revii la starea buna , de care am incercat sa ma molipsesc si eu... caci chiar imi placea cum erai asa optimista si plina de voie buna te pup cu drag!
in rest.. nu mai stiu ce sa adaug, revin mai tarziu sper ..caci acum mi-a expirat portia..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
Roxali spune:
Buna gagici!
Ca sa vedeti ca nu am pierdut timpul am incarcat ceva foto(pe picasa nu po si pace!)
http://it.fotoalbum.eu/Roxali/a590218
poate mai ridic moralul pe aici
monica2008 spune:
seara fetele
da PETRO sunt cam pe fuga mereu ca D de cand a fost bolnav e si mai mamosazi nici sa_i incalzesc mancrea nu am putut...el statea la tasu in brate si se uita la mine si plangea.in fine asta ee trece si asta..
georgy deci te odihnesti eeee...te pregatesti pt marele eveniment.e asa de bine creac cu mama langa tine...
DANA sper sa reusiti sa va organizati cum e mai bine pt voi .copii sunt bine?ma bucur ca nu te doare operatia si ti_ai revenit..pup
ROXALI ce mare sa facut si SONIA si e frumoasa tare
KEMSY ai fost la impartatsit?da bv si eu vreau la dieta...am vreo 2 kg care ma "bantuie"si sunt asezate pe burta si solduride maine si eu deci la dieta
STEF da sunt bine,D a inceput sa manance binisor doar ca a ramas cu alintaturi in fundulet
noi azi am fost un pic la plimbare in centru am sta vreo ora si a inceput ploaia,sper sa treaca repede ca m_am saturat de stat in casa..
pup fetele noapte buna
monica2008 spune:
mama fetele m_am invatat sa scriu repede din cauza printului si numai greseli fac...
monica2008 spune:
haha eu ultima eu prima
neatzaaa pt toata lumea iar pt gravidute un ceai
da azi ne_am trezit la 7 si vad ca ma lasa sa stau un pic la pc fara sa ma streseze.am amanat plecarea acasa, ne_am gandit mai bine si le trimit bani la ai mei sa vina ei in aici in mai_iunie sa stea si ei la mare vreo 1 luna,e mai bine asa ca sotului nu ii puteau da concediu de pasti.
azi am in program sa vedem ce reusesc sa combin.
georgiana ce faci?cum e da semne bebe de venire?
ALLY tu cum esti azi?
PETRO mai ai greata?esti bine?
ELY tu nu mai dai nici un semn?ce sa intamplat,esti bine?
gata va las dau sa pape la printisor si ma apuc sa fac ceva,revin diseara
daviduca spune:
neatza,MONICA ms de cafea.
nu cred ca reusesc sa deschid amndoi ochii azi,dar e bine si asa...
ma duc sa pregatesc daviducu de cresa.
vb dupa.va,sa aveti o zi senina-aici ploua si e urat tare,cred ca si de asta sunt in coma....
AllyLaur spune:
Buna dimineata fetelor!!!!
Eu sunt cu laptele cu Nesquik in dinti + 4 biscuiti, doriti??
Am stricat de tot laptopul....nu stiu ce are dar, imi da eroare la aprindere apoi se stinge. Are abia 1 an si ceva si a murit. De la calc asta scriu ca naiba...5 cuvinte in 5 min...
Astazi am zi de curatenie si mancare dar, posibil sa o las pe maine...m-a plesnit o leneeeeeeeeeeee.
Monica, sunt bine...ms de intrebare! Cu usoare intepaturi pe jos.
Va pup pe toate!!!
Ally , Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!!
danangie spune:
Buna dimineata,
ALLY spor la curatenie si mancare.Ce ai in menu azi?
KEMSY asa e, despre safari zoo ma intrebai. Uite www.parchizoo.it/Details/Zoo-Safari-Novara.html" target="_blank">link-ul site-ului. E o gradina zoologica care se viziteaza in masina. E supper. Dar este si percorso a piedi. Mie mi-a placut foarte mult.si nici nu e departe.
PETRO da, voi da detalii despre Sardegna dincolo.
Apropo de asta ANNE bine ai venit si daca tot esti acolo chiar si tu poti da cateva detalii despre Sardegna.Cum de ai ajuns sa locuiesti in Sardegna? Poate-s curioasa , dar cam rar sa locuiasca cineva in S. Am fost si eu la Alghero. Frumusel orasul.
STEF ma bucur ptr reusita. Cat despre moral , imi revin nu-i problema. Dar atunci na, eram putin demoralizata...poate putin mai mult. Uneori tin cu dintii sa nu intru sa scriu, intocmai ca sa nu stric buna dispozitie dar atunci eram chiar disperata.
PETRO cum te simti azi? Corpul tau resimte sarcinile una dupa alta? Apropo de spusul Silviei.....eu zic, poi e parerea mea, sa nu insisti mult pe faptul ca va avea un fratior sau surioara. Acum ca ea creste , va fi mai maricica,constiintizeaza mult mai mult. Am vazut pozele cu parul ei superb. Absolut superb. L-ai taiat vreodata? Oricum e foarte des si lung. Superb. Si pe deasupra e si cret!!
YOANA am vazut si pozele cu frumoasa ta Giulia blonda. Cat de bine ii sta. Cu ochii albastri chiar parca era o papusa Barbie. Nu i s-a parut straniu sa isi puna peruca?
Ma duc sa ma machiez putin ca acusi tre' sa ma duc pana la primarie si diseara tre' sa ma duc sa fac RMN. Nu stiu daca v-am mai spus......ar fi trebuit sa o fac abia pe 4 august, dar am reusit prin cineva sa ma programez la alt spital. Ce ti-e si cu programarile astea. Te programeaza la sfantul asteapta!! Acum sa vedem daca am ceva la coloana. Chiar daca de cand am nascut durerile efectiv su disparut. D-ne cat am mai tras!! Dar a meritat.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi