Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 6
kemsy spune:
Salutare!
Azi nici nu am apucat sa vad computerul!!
La multi anisori gogosica Giulia!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de numai bine!!
LAlexandra, interesant cadou ati gasit
nafi, cred ca acum petreci . Am rezolvat cu bona, am gasit o d-na italianca, vine de 2 ori pe saptamana cate 3 ore.
danangie, eu platesc la ora, 7 euro, avand in vedere ca sta doar 6 ore pe saptamana. Depinde cat vrei tu sa stea, daca sunt mai multe ore, zilnic, ajungi la o intelegere. (de ex pentru 6 ore de luni pana vineri platesti cam 600 euro). D-na pe care o am acum a acceptat cat i-am zis eu ca as da, iar inca una, pe care nu am ales-o, mi-a cerut 10 euro dar a lasat la 7. Deci depinde ce negociezi tu.
Dar daca chemi din Ro ii oferi si casa si masa?Eu nu am gasit pe nimeni dispusa sa vina, ofeream 3-400 euro casa si masa. Putin, fata de cat ia cineva care vine sa stea la fix. Poate de asta nu am avut succes.
Despre noi, suntem bine. AZi cu gratarele , maine...mai vedem
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
micki_mica spune:
Marturii pentru botez? Sau brose crosetate fluturasi si floricele? Raspund cu drag, dar rog PM (am pitic atomic).
Mami a lui Cristi
Marturii UNICAT
www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele
www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati
monica2008 spune:
neata fetele dau ca fiumiu de cand a fost bolnav se trezeste numai la 6.30
LA MULTI ANI GIULIA SA CRESTI MARE SI FRUMOASA
GEORGY cum e da bebe semne de venire??
stai mai feteleor ca ma calareste DENISUFFFFFAAAAA
revin.....cand ppppppppottttt
pup pe toatee
abramburika spune:
Neata!!
monica - ce comica esti cu alergatura ta ... sanatate multa lui Denis!!
dana (daraban) - multumesc din suflet, sa te auda D-zeu!! Sper ca nu ne-a uitat totusi si de data asta are grija de noi.
La multi ani, Deliei!! Sa mai sper ca ne vei arata totusi 2-3 poze??
roxali - .
Asa ...
georgy - un semn mic-mic??? O , doua , cu un usor joc de glezne (cum zicea kemsy)???
Ally??
Si eu totusi ma preocup pt. raluk ... stiu ca era in mutari, ca nu are net, la tel. din Ro nu raspunde ... da' poate mai intra ocazional si ne saluta scurt asa. TAre mi-ar placea sa stiu cum e, cum sunt fetele, s-au acomodat bine etc.
Mie mi-e taaare greata ... somn si dureri de sani. Deci, e de bine!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
danangie spune:
Buna dimineata fetelor,
Sa raspund repede lui ALEX....ca tot uit........operatia nu ma doare. Chiar deloc. Au fost drastice primele zile. Acum e ok. Si-apai ridic, ma aplec, car....nu am probleme.....offff si mai era KEMSY care ma intreba ceva......azi noapte la 2,00 mi-am adus aminte dar uite ca nu imi mai aduc aminte........trebuie sa-mi amintesc!!
LA MULTI ANI Giulia, Delia (daca am inteles bine).
Ce mai vroiam sa scriu??? Ca am teroristii astia pe langa mine....aaa mai fetelor dar ce scumpppppppppp.D-ne fereste 10 euro pe ora????? Aici am inteles ca preturile ssunt intre 4 si 6 euro.....Eu vroiam sa aduc pe cineva din Ro cu masa si casa si 500 euro pe luna.....Dar 10 euro scump mai scump.....ptiuuu......
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu.....oricum revin cu detalii despre Sardegna.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Nu mai stiu ce vroiam sa scriu.....oricum revin cu detalii despre Sardegna. |
Dincolo, te rog!! Oricum, cu calm, nu e nici o graba.
kemsy spune:
Neata!!
georgyiuly, incepem de dimineata cu ceva miscare?Tu nu ai voie sa absentezi decat cu motiv de bebe...da-ne un semn
monica, esti calut pentru denis?Eu am noroc vad, L mai da tarcoale, mai vine la mine...dar in general pot sta pe net
danangie, pai cred ca e bine 500. Sper sa gasesti repede. Oricum, 10 euro intr-adevar e mult, in general 7-8 euro e pretul normal.Eu te intrebam de safari zoo
abramburika, bea ceva sa-ti treaca greata!!Un suc de lamaie, ce credeai?
Azi as avea in plan sa mergem la biserica sa-l impartasim pe L...Sa vedem daca se realizeaza.De maine intru la cura de slabire...e jale, m-am ingrasat 5 kg...si habar nu am cand...cum, stiu. Ha,ha,ha!!
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
abramburika spune:
kemsy - prin zona noastra e asta, www.lecornelle.it/" target="_blank">Le cornelle. Nu stiu daca tot la asta se referea dana. Nu am fost, dar am auzit numai de bine.
Mie mi-a placut la www.minitalia.com/it/home/" target="_blank">Minitalia (Capriate San Gervasio). E fain acolo!!
georgyiuly spune:
Neata fetele!!!! O????
Nu absentez...tocmai imi savuram cafeluta cu forumul deschis!!!Ionut se joaca cu Giulia,mama isi da de lucru prin bucatarie...si eu lenevesc!!!!Ce viata!!
In dimineata asta am mai pierdut un bucatoi de dop...deci cred ca nu mai e asa mult si vine bebe.Aseara am avut ontractii destul de dese dar s-au oprit si am dormit bine, in dimineata asta vad ca mi se cam intareste burta...sa vedemum evoluam....ca Ionut a zis macar sa mancam de pranz si dupa aia pot naste...ar prefera totusi sa nasc diseara dupa ce o culcam pe Giulia!!!
Ma duc sa-mi schimb mandruta...ca cica a facut caca!
va multumesc pt majorete!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 40 Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!
Povestea nasterii Giuliei!
abramburika spune:
Ehehheeee ... io m-as lua mai mult dupa contractii, ca dopu' ... poate sa dureze. Oricum ar fi, nastere usoara!!