Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

PETRO te-am felicitat aici?? Nici nu mai stiu? Oricum stii ca ma bucur mult ptr tine,da? Nu voi inceta sa ma rog ptr tine si te voi purta mereu in gandurile mele.

Am citit dar nu am reusit sa retin nume,etc......raspund asa pe sarite. Stiti voi de ce ma simt asa nu? Deci da, mama a venit. Mana nu ma mai doare....ma mai necajeste genunchiul. PETRO ca intrebai.....cazusem in bucatarie si am aterizat fix in mana si genunchi. Cu copiii am decis sa-i dau in continuare la gradinita. Si am decis sa ne luam si un ajutor. Trebuie in schimb sa il gasim. Practic planul meu e sa aduc pe cineva din Romnania. Si cum persoana care imi cauta pe cineva este inca in continuare.....inca nu a gasit nimic. Ca imi trebuie o persoana de incredere si capace. Mai am o varianta la o tipa aici ,italiana, o educatrice in devenire.....o cunoastem ca facea practica la asilo la baieti si deci baietii o cunosc si mie imi placea tare de ea.Dar trebuie sa mai vad putin....apropo de asta NAFI si KEMSY voi platiti bonele la ora?? Sau mensile? Cat costa o ora? Adica , cam care sunt preturile ca numa pricep.Va rog daca vreti sa-mi raspundeti.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - n-are importanta pe unde m-ai felicitat, ma bucur ca te gandesti la noi.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

gogosica Giulia
sa cresti mare si sanatoasa,sa fii fericita !!!!

asteptam pozicile

Georgy-cum esti? hai ca mai ai asa de putin curaj!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Neata" fetelor!!!

Eu va servesc tot cu lapte cu Nesquik...!!! Cafeaua nu ne-a placut niciodata.

O zi cat mai frumoasa!!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Dana-uite la mine chestia e ca as putea sa ma duc la lucru in plus
adica as intra pe post fix 3 dupamese pe saptamina si uite asa mi-i s-ar dubla salarul si n-am cu cine o lasa
nu cunosc pe nimeni
si tot asa nu stiu cum se plateste/la luna/la ora
si nu am pe nimeni
singura mea prietena nu cred ca s-ar lega la cap in sensul ca e un impegno ca nu e o sapt 2 ci mereu si mai merge si ea acasa si nu cred ca poate si sa i-o duc eu acasa si s-o iau
nu trebuie sa-mi vina ea la mine ca as duce-o si as lua-o eu si stind acasa mai faci un banut numai ca ea bani nu accepta de la mine...asa ca n-am cum
si uite asa n-am cum sa ma duc cu toate ca as vrea, cu toate ca as face mai mult decit dublu la ore si normal creste si salarul destul de mult

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

adica azi e ziua Giuliei, cand are si DPN-ul??? Aici da, coincidente!!

La multi ani, Giulia!!
Nastere usoara, mami de Giulia!!

Mergi la inceput

hello
Laura-nu te preocupa de kg
stiu cum e...dar ai rabdare
o sa vezi ca dispar ele cu timpul
ce bine ca ai laptic asa mult,congeleaza-l ca-ti rpinde bine mai incolo
mai asteptam pozici sa vedem cum creste Eduard
Brambu-cum te simti?
si eu ma gindesc mereu la tine
bine ca ai sunat la dr si deja ai vorbit
incearca sa fii serena pe cit poti si sa te bucuri de aceasta minune
stiu e greu...e de necrezut...s-a intimplat asa dintr-o data si tocmai de aceea spunem ca e o minune ca tu ramineai tare tare greu insarcinata
ajuta!
Stefi-ce desene incepe sa faca :)
sa vezi a mea ce desene trage :))))
asteptam vesti de azi stii tu,sper sa gasesti o solutie sa poti merge
Brabmu-te-am intrebat de casca/cotiere/genunchiere la cap trecut la sfirsit ,cred ca n-ai zarit

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

ioana - scuze, da, da, am citit dar m-am luat cu altele . Are si S. tot setul casca, cotiere, genunchiere si patine. Un zainetto cu Hello Kitty. Cred ca sunt si pe-aici, nu m-am uitat, dar oricum, astea pe care le are vin din zona voastra. Le-a primit cadou de la rudele de la Roma.

Merci, oricum pt. intentie, esti o draguta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata

Petro, felicitari!!!!!!!

LA MULTI ANI, GIULIA!!!

si scoatem si motatele pt mamica

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza,ally ms de laptic.
GIULIA,
sa cresti mare si sa fii sanatoasa,iar ptr mamica ta...
BRAMBU-felicitari inca odata,m-am gandit aseara ce o sa-i spui silviutzei...as vrea sa vad ce reactie are.
LAURA-nu te grabi cu slabitul ,ai sa vezi cand incepe gandacelul sa umble in 4 labe si sa se zbenguie cum nu mai reusesti sa-l urmaresti,sa vezi atunci kg cum zboara.la o luna dupa nastere ce vrei??fii sigura ca est frumosa si segzy,doar esti mamica super,nu te mai gandi la asta.
eu zic mereu ca am avut un bb si dupa o "anumita "varsta ceva kg se acumuleaza,inevitabil.dar e la toata lumea asta ...asa ca.
bn ca ai laptic,fa provizii si bucura-te de edi,fiecare zi e speciala.
DANA-nu stiu cum e cu bona,n-am auzit deloc pe aici.
STEF-succes azi,te asteptam cu vesti buuneeeeeee
IOANA-of,ce incurcatura cu programul tau.si ce pacat ca nu reusesti sa combini.las,sanatate sa fie,banii...cati avem atatia cheltuim.asta e te
ma duc sa schimb daviducu ca-mi vin niste parfumuri de la el...apoi la spesa.a dopoooooo,sa aveti un wekk placut

Mergi la inceput