Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 3
LAlexandra spune:
Laura...faci cum doresti si cum stii mai bine.
Eu, care sunt o grasana de felul meu si care inca nu am reusit sa dau mare lucru jos...m-am gandit prima data la puiul meu, adica, daca tot alaptam atunci macar sa primesca lapte bun. Daca incepi o cura de slabire trebuie sa te gandesti ca in primul rand va scadea productia de lapte, iar in al doilea rand ceea ce va primi prin lapte vor fi toxine, pt ca slabind se elimina toxinele din organism.
De slabit ai timp toata viata, dar daca tot bea laptic de la tine...asta nu va fi toata viata...
Poate isc discutii, dar asta e parerea mea.
Nu judec pe nimeni, fiecare face cum doreste...
Te rog eu, nu te mai stresa cu slabitul, cel putin nu acum...dupa cateva luni iti dau voie sa imi spui ca te-ai apucat de cura de slabire.
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Incepem timd o noua aventura, speram cu final fericit. Pt. ca, nu-i asa, nimic nu e intamplator. Mi-e frica!! Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
vreau sa te felicit si aici!!!11 felicitari!!! ma bucur din suflet!!! doamne ajuta!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
Berarpiri spune:
Petro -Felicitari !!!Ma bucur din suflet pt. voi!Sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si un bb (dc nu 2) sanatos!!!
monica-ma bucur ca sunteti bine.Lasa ca poate o sa-si revina Denis mai incolo,si o sa bea din nou lapte.Dupa virus dureaza umpic,pana revine la normal.Ce fain ca mergeti acasa!O sa va petreceti sarbatorile de Pasti in familie...
AllyLaur spune:
Petro, FELICITARI DIN SUFLET !!!!
Momentan nu am cuvinte la cat sunt de fericita pt tine dar.....revvvviiiinnn!!!
Ally , Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!!
Laura_Luiza spune:
Alexandra..nu m-am exprimat eu bine. Ai mare dreptate in tot ce spui, nici prin cap nu-mi trece sa tin cura de slabire! Spuneam doar ca asta ar functiona.. Toata lumea imi spune sa nu ma stresez cu asta, dar na..imi sta mie pe creier..
Apropos de alaptat, sunt resemnata dar fericita, tot cu pompa dupa mine sunt, insa am mai mult laptic decat bea Edi. Avand in vedere ca ia si bine in greutate, stiu ca e si consistent. Deja am inceput sa fac provizii la congelator. Acum 2 zile la una din mese a supt cam 30min la san si ma gandeam ca scap macar o data de muls, dar de unde..a inceput sa tipe cand a obosit si tot la bibe am ajuns, insa supsese destul de mult.
Ca tot vorbeati de bb2, eu ma trec pe lista Nu acum dar nici prea mult nu vrem sa asteptam
Abramburica, ti-am pocit nick-ul in mesajul de mai devreme.. ma ierti, am fost asa de emotionata ca n-am mai recitit mesajul. Asteptam impresii, povestiri..
slimatei spune:
petroFelicitari din suflet ! sa fie intr-un ceas bun ! si Doamne ajuta!
imi astept si eu randul la linute II..intr-o zi..
nu prea am timp sa raspund prea multe, dar va las deocamdata o parte din povestea apei de ieri..viziune junioara ..restul n-am mai apucat sa mai adaug ...
o seara placuta si numai bine tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
AllyLaur spune:
PETRO, ma bucur din suflet pt voi!!! Felicitari si sa de-a Doamne Doamne sa fie itr-un ceas bun !
Acelasi test de sarcina l-am facut si eu(Clearblue)...si mi-a purtat noroc!!!
Sarcina usoara si la termen!!!
AllyLaur spune:
Ma retrag la un film langa sot si vb dimineata!!!
Somn usor fetelor!!!
Petro, inca o data felicitari!
AllyLaur spune:
Giorgy, sa nu nasti pana nu ma trezesc si eu...ok?...ca parca astazi(sambata )ai DPN. Daca nu sunt pe faza.....ceea ce pot sa iti doresc este nastere usoara , bebe sanatos si DILATATIE MAXIMA!!!
abramburika spune:
Neata!!
Va pe toate!!!
Incerc sa imi revin din euforie ... e totul atat de neasteptat!! Cica minuni nu se intampla. De am ramas insarcinata asa de repede, cand pana acum, celelalte 2 sarcini le-am obtinut dupa luuungi asteptari? Ma bucur enorm, desi imi e frica. Insa imi impun sa fiu optimista.
Am sunat dr., m-am programat pe 6 aprilie (ha, pe 5 e ziua sotului, asta da, cadou ). Am sunat si la lab. de genetica si, daca nu sunt gata rezultatele genetice, le vor accelera, acum fiind o situatie de urgenta. Amandoi dr. (ginecologul si genetista) mi-au zis sa fiu linistita, vor face tot ce e de facut sa fie bine. Iar noi ne vom ruga la D-zeu sa fie bine!!
laura - stai linistita, ce euforica erai tu sa ma feliciti de mi-ai pocit numele, da' ce euforica sunt eu ca nici n-am observat, hahhahaa.
E greu asa, alaptatul asta cu pompa, dar nu imposibil. SI bine ca este laptic. Macar perioada minima recomandata (6 luni). Eu am facut asa 8 luni jumate, dupa nu mai era laptic.
Cat despre slabit ... poate nu o cura in adevaratul sens al cuvantului, dar mancat mai sanatos, alimente sanatoase eventual nimic dupa 7 seara etc. Trucuri din astea poate ajuta. Daca pt. psihicul tau e important si aspectul asta. Insa ai sa vezi ca vei reusi sa scapi de kg in plus, in timp.
ally - multumesc .
bb - iti multumesc ca ai venit si aici sa ma feliciti . Cum sunteti, bb Lucas?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.