Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 2
yoanag spune:
ridic si eu sa sarbatorim impreuna
Brambu-tot binele din lume
te imbratisez cu mare drag! D-ne ajuta sa fie mai mult decit bine! o meriti din plin!
ma bucur enorm pt voi
un bb sanatos tun !!! va doresc!
Vivi e lascia vivere!
monica2008 spune:
da ...nu am ce sa recuperez ca nu gasesc vechiul capitul
fetele va pup pe toate si sa ma iertati daca nu am putut recupera
yoanag spune:
eu am pus linkul gresit
de nu zicea Stefi nici ca bagam de seama
Monica-asa da mergi acasa????
apoi Nafi
vad ca se incepe cu vacantele
Anne-sper sa te simti bine printre noi
curaj la scris incet o sa ne cunosti
ai un puiut dulce tare
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Monica cum sa nu-l gasesti ca e pe aceeasi pagina cu capitolul asta
inca n-a trecut la pagina 3 daca ai chef de recuperat
Vivi e lascia vivere!
georgyiuly spune:
Eu lenevesc!!!Nu prea am chef de nimic.
Azi am fost la vizita ginecologica,m-am mai dilatat putin de la ultima vizita(de la 1 deget la 2 acum) si cica se pregateste...cred si eu ,maine termin termenul!!!
Contractii am zinic,deja m-am saturat de alarme false ,vin ,pleaca...nu prea dureroase(de aia nici nu ma agit),ma doare noada tare si ma mai suteaza ci bebe n col de zici ca iese.Dar degeaba...momentan!
La noi e cald si frumos,am fost si cu Giulia in parc si era plin de copii.Sper sa tina vremea frumoasa sa mai soatem si noi capul din casa.
Va pupnu raspund la fiecare ca nu prea am dispozitie.
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 39+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!
kemsy spune:
Hello!!
brambu felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
slimatei, ce faza cu inundatia...eu cred ca ma nu-mi plac deloc chestiile astea...care se lasa cu treaba Ha,ha,ha!!
LALexandra, mie imi place sa cumpar si ceea ce mi-ar place sa primesc. In anumite limite. Mie nu-mi place sa primesc o sticla de vin, se duce repede si nu e...personalizata Tare alessa cu scamele. ASa si L, e f constiincios si curat.
slimatei, bafta multa la interviu!!
Azi L s-a umplut de oja pe fata, maini si box. Nu credeam ca stie sa deschida sticlutele cu oja
EU AM MERS LA AGENTII DE MUNCA SI AM REZOLVAT...NIK.Una mi-a zis sa ma inscriu pe site-ul lor, la cealalta sa aduc certificat de rezidenta .
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
abramburika spune:
Ha, curajoasa sau inconstienta? Daca e sa le gandim prea mult lucrurile, nu le mai facem ... si noi nu ne-am gandit prea mult , dar nici nu ma asteptam asa de repede. Deci, intentia nu era deloc asta, dar stie Doamne-Doamne de ce. Oricum ar fi, primit sa fiu optimista, sa ma trageti de maneca de o iau pe aratura.
Va pe toate, fete dragi!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
daviduca spune:
salutare harnicutelor,
BRAMBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
FELICITARI,SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE,SA NASTI UN BB SANATOS CA FRUMOS O SA FIE ORICUM.SARCINA USOARA ITI DORESC.
Laura_Luiza spune:
UAAAAAAAUUUUUU!!!!!!! Abrambura!!!! Felicitari din toata inima!!!!! Eram cu pompa la san si cu bebe plangacios, dar cand ti-am citit mesajul le-am lasat pe toate balta pt ca neaparat trebuia sa te felicit! Sunt foarte, dar foarte fericita pt voi! Si intr-adevar..esti foarte curajoasa! Cu sigurata va fi totul bine!
si pt tine.
Laura_Luiza spune:
Multumesc celor care l-au felicitat pe Eduard pt prima lunita! Ne-am sarbatorit cu bucate bune si tort! Data viitoare cred ca gust si un pahar cu vin
Astazi am facut prima plimbare pe plaja..a fost tare frumos. Mama cu caruciorul si eu in pas alert inainte si-napoi In cateva zile vreau sa incep sa alerg..tot nici un gram dat jos.. Cel putin m-am convins ca pe mine alaptatul nu ma ajuta sa slabesc..o cura m-ar ajuta..
Cu actele n-am rezolvat nimic, nici nu ne-am apucat. Dar de luni promit sa nu mai aman.. Am avut sot ocupat, iar mie numai la asta nu mi-a stat gandul. Alexandra, daca imi prind urechile, tot la tine apelez
Ieri a fost o zi crunta..de la 14 pana la 21 Edi a dormit doar 30 min!! M-a terminat! Insa de la 21 a dormit pana la 1:15! E o premiera asta! Cred ca a simtit ca e ziua lui si a vrut sa faca ceva special.
Mai tarziu sper sa pun pozici.
Pupici pt toate!