Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Tehnician maseur si kinetoterapeut!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

da-l incolo de slabit, eu mai repede am nevoie de fizioterapie pt spate, am scolioza dreapta, aveam, ca acum cred ca am de toate

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ale offf..te inteleg...

dana offf micutul Alessio , cat mai trage si el..multa sanatate.. de rest stai linistita ca faza cu dieta , cam stiu ce trebuie sa fac.. imi trebuie dora un impuls de initiere.. probabil de asta as fi vrut , dar sincer iti zic nu iti lua din timpul tau prea mult, te rog ca m-as simti resposabila

faina meseria ally
multumesc de intentiedar sa stii ca daca 's bine dispusa si am chef imi fac singura, ca azi.. ce bine si relaxata m-am simti dupa.. dar trebuie prima sa ma adun..
s'apoi imi mai face si sotul, uneori..dar se lasa cu altele dupa.. nu zic ca strica, dar ia mult timp..iote problema mea hahahah

si apropo vroiam sa va spun ca tot am bagat placinta cu impresii si pe blog la biciclista..

sa va arat noua achizitie a lui stefi ...in poche parole, e foarte fericita!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

ally, fain job...pentru altii Si eu stau aproape de abramburika (emoticon care da si mai gales din gene)
slimatei, sa-ti fie de bine rilax-ul . Tu nu intelegi ca de fapt stefy te ajuta, tu nu stii ca sunt mai ieficiente abdomenele cu greutate pe burta Ce bici faina, si ce mandra e posesoarea!!Sa o stapaneasca sanatoasa. Iar casca e
danangie...pacatoasa tare otita asta din cate am auzit. Pana acum ne-a ferit Doamne Doamne. Sanatate lui Ale!!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Multumesc fetelor ptr urarile de vacanta placuta!

ALLY - daca ai sta pe langa mine te-as vizita in fiecare zi! Ce bine ma simt dupa un masaj bine facut! Aici in italia nici n-am incercat. pe langa preturile de te doare capul, am inteles ca nici nu sunt prea buni. din cate am vazut la partea de cosmetica (epilaturi etc..) tind sa cred ca asa e. abia astept sa ajung in tara sa ma duc la tipul care mi-a indreptat spinarea si data trecuta! m-am intors cu 5 ani mai tanara, asa ma simteam (plus ca era 10 lei sedinta)

SLIMATEI - sa stapaneasca sanatoasa bicicleta! f frumoasa!
Si mie mi-a promis sotul ca-mi ia una draguta dar mai intai trebuie sa invat sa merg!! Nu stiu cum o sa fac dar vara asta mi-am prospus a invat chit ca-mi fac ceva julituri!

ABRAMBURIKA - da e util sa avem ceva reduceri la bilete. sunt avantajoase mai ales pe diatante lungi. la din astea mai scurte sunt mai ieftine dar nu chiar asa. spre ex. cand voi merge in tara , ma duc cu Lufthansa cu escala in Munich si ma costa 120 euro dus intors. poate cu Wizz-ul ma costa la fel dar macar am avantajul ca daca ma razgandesc asupra datei de plecare sau intoarcere, pot schimba fara probleme, fara a plati ceva.

Reduceri pot avea rudele de gradul intai. eu si bebe cat si parintii sotului (desi ptr parintii lui reducerea nu e la fel de mare ca la mine) si mai poate lua si ptr prieteni redus ( de 2 ori pe an cred) dar conditia e sa calatorim impreuna.

Acuma fug sa-mi fac o baie cu aroma de agrumi cat e marito afara cu Ricky In seara asta mergem la cina la un coleg de munca al sotului. ei sunt din Roma, mutati aici tot ptr job asa ca ne-am imprietenit ca tot n-avem mai pe nimeni pe aici .

Pupicei tuturor si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi
ABRAMBURIKA - da e util sa avem ceva reduceri la bilete. sunt avantajoase mai ales pe diatante lungi. la din astea mai scurte sunt mai ieftine dar nu chiar asa. spre ex. cand voi merge in tara , ma duc cu Lufthansa cu escala in Munich si ma costa 120 euro dus intors. poate cu Wizz-ul ma costa la fel dar macar am avantajul ca daca ma razgandesc asupra datei de plecare sau intoarcere, pot schimba fara probleme, fara a plati ceva.

Reduceri pot avea rudele de gradul intai. eu si bebe cat si parintii sotului (desi ptr parintii lui reducerea nu e la fel de mare ca la mine) si mai poate lua si ptr prieteni redus ( de 2 ori pe an cred) dar conditia e sa calatorim impreuna.

Mda, vad ca n-ai pomenit nimic de cunoscutii pe net .

ally - fain, ai profesat pe-aici? Sau numai in Ro?

kemsy - e pacatoasa otita. Pe mine m-a ferit la S. (si bine a facut), da' nu la mine. Anul trecut am avut de 3 ori otita .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Petro, eu sunt aici din vara..pana atunci veneam doar pt cateva zile\saptamani. Am profesat la Bucuresti cativa ani...este o meserie foarte frumoasa si banoasa...conteaza foarte mult sa faci ceea ce iti place, parerea mea.

Tu cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Abramburik:felicitarile noastre....sarcina usoara,bb cat mai sanatos!

georgy:felicitari mamico,te asteptam cu povestea nasterii,Sebastianbun venit pe lume micutule,multa sanatate,laptic si un gram de noroc!

am rasp fugitiv k abia i-am facut baita la Denise....nu am citit nik ca de obicei

ne pare rau pt absenta,vom recupera curand..momentan ma refac dupa un virus ce nu-mi da pace de cateva zile...va pooooop sper sa apuc sa mai cites cate ceva ...

ely mamica 12+sapt...

.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna...greu cu strumfi, nu mai am loc de ei pe net

Slimatei sa stapaneasca sanatoasa noua achizitie si la cat mai multe pedalate

Ally cu cine ai facut cursurile in Buc??

Nafi ce fain ca ai asa reduceri ...moama Dubai ...super...aprofita ca merita

Abramburik merita oala, poate fiind mai veche a cedat ,e normal de fapt...cate supe am facut ptr fata "papine" si cate si ma cate...sant atenta mereu cand o spal si nu insist mult in jur...nu multa grasime sau carnea prea mare

maine stau acasa poate apuc sa citesc mai amanuntit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxali, cursurile de tehnician maseor le-am facut la "Casa de sanatate Dragomir", unde am si lucrat o perioada(dupa care am lucrat pe cont propriu si a mers excelent)....iar kinetoterapia, am terminat facultatea la Academia nationala de educatie fizica si spot + Masterat in Nutritie si remodelare corporala. Scuze pt lipsa de modestie...doar am rasp la intrebari!!!

Va pup...somn usor..merg la un film langa sot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Roxali, cursurile de tehnician maseor le-am facut la "Casa de sanatate Dragomir", unde am si lucrat o perioada(dupa care am lucrat pe cont propriu si a mers excelent)....iar kinetoterapia, am terminat facultatea la Academia nationala de educatie fizica si spot + Masterat in Nutritie si remodelare corporala. Scuze pt lipsa de modestie...doar am rasp la intrebari!!!

Va pup...somn usor..merg la un film langa sot!!!

Pai de ce modestie...asta e realitatea.

Noapte buna tuturor!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput