Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

stefi - bine faci, da' poti sa mai treci si pe-aici .

nafi - woowww!! La reducere ma refer ... nu se aplica si familiarilor, prietenilor sau cunostintelor de pe net? Ca ma bag si eu la o asa reducere, hahhahaaa.
Oricum, vacanta placuta si bronzatura maxima!!

kemsy - se fac analize pt. epidurala, numai ca si la mine au coincis cu alea lunare, deci nu am facut aparte. Tre' sa fie facute cu max. o luna inainte de nastere, deci, proaspete.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Wowwwwwwwwww cate Pm-uri am primit cu nr voastre de tel ..nu ma asteptam, va multumesc mult de tot fetelor!!! Le-am salvat pe toate....Mai are rost sa zic ca m-a pocnit plansul cand am vazut urarile??? Doamne , sunteti minunate..va multumesc!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

hai ca-mi fac un pic timp, sa vedem ce-mi iese.. sa nu ziceti pe urma ca's neserioasa

astept sa adoarma junioara si ma bag la gimnastica, caci cu ea nu pot, nu ma lasa.. daca fac step , vrea si ea ,si in doua nu merge daca fac abdominale, vine si mi se aseaza pe burta. deh.. cum sa fac altfel.. nu vrea sa facem amadoua separat, ci amandoua impreuna..na' intelegeti voi ce iese pe urma.. eu ca renunt si ea bucuroasa ca ne jucam

am recuperat cu cititul, dar ce sa mai adaug..
cu ce sa incep..

nafi multumim de pont cu mentinerea siluetei.. tare as vrea si eu sa reusesc macar sa ma opresc din mancat, din pacate eu ma "alimentez" asa, pentru starea psihica, stiu ca e doar o scuza si nu pot sa umplu "golul" cu mancare, care dupa face si mai rau, dar.. e remediul cel mai usor..
de multe ori imi promit ca nu o s'o mai fac dar cad mereu in "capcana", din pacate..
va doresc o vacanta placuta! nustiu care ar fi idealul tau de vacanta, dar pentru mine una, cel putin in conditiile astea, ar fi super ca "distractie" (distragerea de la alte preocupari)

laura off saracutul Eduard..ati fost la pediatru ce a spus?

dana multumesc!
sper ca Alessio e mai bine si sper sa reusesti sa faci rezonanta cat mai repede si cu rezultate bune

petro da, asa e , cand ai o experienta aiurea , incerci dupa se eviti sa faci acel lucru, cat mai mult posibil..
mie pana acum nu mi s-a intamplat nimic cu supapa si aici (metto le corna) ca nu se stie, dar am spus eu o folosesc (oala) pentru orice,(orez, sarmale, supe, carne, verdure, legume..etc)caci imi injumatateste timpul, chiar daca voi aveti o impresie buna despre bucatareala mea.. v-o stric eu acum spunadu-va, ca nu prea imi place in bucatarie
fac pt ca e necesar, si imi place sa il impresionez pe sot, care uneori mi se amesteca printre oale si facem concursuri.. deh.. asa ne mai stimulam si noi

kemsy mie nu-mi plac bijuteriile da' pelele astea's fenomenalemultumim!

ale felicitari cavalerului pentru 11 lunite acum momentan n-am nici o idee de cadou , poate imi vin pe parcurs(defapt eu oricum is in plop cu ideiile)
daca plecati acasa un we cat mai placut si relaxant , sper sa aveti!

ally nu te mai gandi mamico asa.. las ca o sa fie bine.. doua impinsaturi si gata.. sa nu ai nevoie nici de acea "putina anestezie "

trimit cearsaful asta ca mi-e teama sa nul pierd.. stefi intre timp vad ca nu adoarme singura desi m-a dat aafara de vroe doua ori cand am vrut sa ma cuibaresc langa dansa

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la noi,

Si aici ploua, e frig, innourat.

NAFI vacanta placuta.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

slimatei, multumesc de incurajari!!! Cu siguranta o sa fie totul bine!!! M-am amuzat cand am citit cum incerci tu din rasputeri sa faci gimnastica si printesa nu prea te lasa...oricum, felicitari pt ambitie. Eu am luat 10 kg-max 11 pana acum..si sper ca dupa nastere cand am posibilitatea sa ma apuc de masaj si gim .

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

scuzati ca nu mai stiu ce si pe cine am sarit sper sa nu fie cu suparare.. dar bag la scris in forta maxima.. asa ca scuzati si eventuale greseli.. am zis ca trag o fuga si pe blog sa nu raman in urma nici acolo.. ca dupa imi vine si mai greu..

dana cum stau baietii?? tu cum mai esti?

ally bravo asa te vreau optimista!!!!
ei, am descris o mica parte din razboi,n-ai avut "originalul " sa vezi acolo "lupte" ...numa' ca, cu ambitia, multumesc , da' nu's modesta sunt chiar de criticat, pe bune..
am pus muulte kile, in ultima vreme, si abia cand e prea tarziu imi dau seama ca sunt prea multe, normal ca asta ma descurajeaza din start...
am ajuns eu asa la concluzia ca sunt o extremista sa rad sau sa plang, nustiu..
problema e ca nu reusesc sa ma mentin in balanta... cand is prea-prea, cand foarte-foarte..ei, trebuie mai multa practica, ca teoria o stiu..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Slimatei, ...daca-mi era-i aproape(ca si localitate)..te masam si te gimnestuiam eu de iti ieseau peri albi...nu sunt miloasa deloc, ca doar asta-mi este meseria .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Slimatei, ...daca-mi era-i aproape(ca si localitate)..te masam si te gimnestuiam eu de iti ieseau peri albi...nu sunt miloasa deloc, ca doar asta-mi este meseria .

Esti aproape de mine insa [emoticon care da gales din gene]!!!

Care ti-e meseria? Estetista sau fizioterapeut?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Tehnician maseur si kinetoterapeut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Woww ALLY ce meserie faina.

STEF sunt raciti baietii.Ale ieri chiar a fost naspa rau. si mai naspa e ca i-a curs din ureche....mama ei de otita. Putin timp sa-mi fac si scriu dieta aia sa stii ca nu am uitat.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput