Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Abramburika te vad tare bine dispusa Am impresia ca ti-a mai revenit zambetul pe buze
Ally, acus acus te felicitam si pe tine Mult a fost, putin a ramas.
In rest, daca mai vorbiti de kg si de diete, eu sigur fac o depresie..si n-am nici scuza sa spun ca-i post partum In schimb de grame de bebelus nu ma deranjeaza sa vorbim Declar cu mandrie si ditamai ranjetul pe fata ca a luat piscotelul 1560g in 4 saptamani Deci lapticu-i buuuun..ma rog pt rabdare si nervi sa o duc (virgula) cat mai mult!
Iar problema pe capu meu: bb are limba alba cam din primele zile de viata. Cand a venit pediatrul acasa a spus ca-i candida si mi-a recomandat sa amestec intr-un pahar apa cu o lingurita de bicarbonat, sa pun tifon pe dejt si sa i-l bag in gura. Cam babism mi-am zis eu, dar in lipsa de alt sfat, asa fac...evident fara nici un rezultat. Cand am fost la cabinet la pediatrul nostru, i-am spus, s-a uitat si ne-a trimis acasa...fara nic. Intrebarea mea era, oare sa ma duc la farmacie sa cer ceva, sau sa continui cu bicarbonatul? Nu mi-a placut pediatra noastra neam! Adica ea ar fi draguta, dar e fff aglomerata si m-a dat afara la propriu ca eu tot trancaneam (mi-a deschis una si mi-a spus la revedere)..ma dusesem cu lista de intrebari...
Mie-mi pica ochii in gura, deja a devenit o stare continua.. Sunt irascibila si sparg oalele in capul sotului.. Bad wife, stiu..
Vreau cafeaaaa!!!!
V-am plictisit bine, acum va pup pe fiecare in parte
Nafi..unde pleci??? Vreau si eu la mare, la soare, in costum de baie...

Mergi la inceput

La ultimul rand am uitat sa adaug ca vreau si un coktail cu umbreluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

laura - am zile si zile ... azi e o zi de da!! Sa zicem ca incep sa vad si un pic de roz in juru-mi, pe langa negrul-cenusiu ce se desenase pe lana mine.

Nu stiu sa iti spun pt. gurita bebelusului, fetele de la odisee spuneau ceva de glicerina boraxata. Parca. Da, intreaba la o farmacie.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

laura, nu stiu ce sa zic, noi nu am avut de a face.

Fain iepurinul...auzi la el, joaca ascunsa
Eu sunt intr-o faza de . Am vazut aseara la cireasa de pe tort niste retete, ceva gen shawarma si banane prajite in rom cu inghetata de vanilie. Maine cumpar ingrediente sa fac.Oare sa cumpar si un test de sarcina?

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Eu nu am timp de multe, insa am zis sa ii raspund repede Laurei.
Nu am avut de a face, dar din cate stiu candida e pacatoasa rau...adica daca el are pe gurita se poate sa ai si tu pe san, toate ustensilele tip biberon, etc, trebuie bine sterizilate, sa fie schimbate asternuturile mereu, sa speli hainutele la temparaturi mari, sa iti speli si tie sanii cu apa cu bicarbonat....etc

Mai, eu ma minunez de medicii vostri.... Inca nu am avut mari probleme, dar de fiecare data cand am fost la cabinet sau am sunat-o pe mobil, a fost super de treaba, a stat sa discute cu noi, sa ne explice, tot ce am intrebat-o ne-a raspuns, etc. Pe ea am avut-o de la inceput, dar de nu era asa de treaba, zo, cred ca o schimbam repedeee.

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
Eu sunt intr-o faza de . Am vazut aseara la cireasa de pe tort niste retete, ceva gen shawarma si banane prajite in rom cu inghetata de vanilie. Maine cumpar ingrediente sa fac.Oare sa cumpar si un test de sarcina?

Hhhmmmmm ... eu zis sa da!! E musai, la meniul pe care l-ai scris .

Mergi la inceput

Alexandra, draguta ca de obicei Eu sanii ii spal mereu (e adevarat ca nu cu bicarbonat), biberoenele, pompa si tot ce mai folosesc pt el se sterizilez dupa fiecare folosire.. asternuturile le schimb la cateva zile (am un fix cu lenjeria).. Merg la farmacie, poate dau ce vreun medicament care sa functioneze. Pana acum nu ma ingrijoram, dar parca a trecut prea mult timp fara nici o ameliorare..
Kemsy, test de sarcina zici? Gand la gand, chiar azi am cumparat lipii cu gandul sa fac shaworma diseara
Profit ca doarme strumful si ma bag si eu la somn.

Mergi la inceput

laura - nu, la tine nu e cazul de test de sarcina. Sau e??? Mananca linistita shaorma aia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ia lasati mancarea...shaorma si alte cele...chiar daca nu-s si nu pot sa fiu gravidoasa(ca altfel denunt doctorelul!)am mereu pofte

ALE parca sotul tau folosea des avionul, adik cumpara si bilete la preturi super...mai exista??adik urmariti mereu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LAURA mergi la farmacie si cumpara DAKTARIN oral gel. Si Marco a f#259;cut candida si gelul asta a f#259;cut minuni. Trebuie sa-i ungi gura cu gelul asta de 4 ori pe zi. In cutie î#355;i da o lingura special#259; . O umpli cu gelul asta pana la masuratoarea 1/4 . Si continua sa-i cureti gura cu garze.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput