Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!
Raspunsuri - Pagina 8
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 asa...............dau si eu un anunt frumos........:) maine mergem la strad tot acolo in HU si abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! caldura...............apa..............relaxare................ aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuu sa vian odata ziua de maine............................ revin mai pe seara!!!!!!!!!!!!!!!!!! va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppp Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
Bravo Bea, distractie placuta!!
haircut spune:
Ne-am pozat si noi azi in parc, va arat dovada
Nu stiu cum sa pun pozele M acolo unde trebuie in functie de data nasterii, in albumul pt colaj....help!Multumesc!
Noapte buna!
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Hello! [Va las cate o feliuta de tort cu bezea si joffre, o gasiti aici cand va intoarceti de prin plimbari. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
eu iau doua, ca virtual cica ai voie
Sa aveti o noapte linistita
danasor spune:
citat din mesajul lui haircut Buna seara! Simply, Danasor, multumesc de intrebari..M e o haioasa pe zi ce trece, interactioneaza tare mult, intelege ce-i explic(daca e pe masa punga de pufuleti-dupa care e inabunita- mi-o arata, maraie sa-i dau, ii explic ca o sa mancam si pufuleti dupa ce papam mancarea si deschide gurita pt papa)....face si istericale(ca azi in parc cand s-a pus pe tipat ca nu i-am dat caruciorul de papusi al unui baietel), dar o iau, ii distrag atentia si uita repede. Aplauda, face pa, face sac-sac(cu i din a)- asta e ultima achizitie- si-o bucura tare, da pup(daca si cui vrea), se alinta in oglinda(face atat de multe grimase si miscari studiindu-se in oglinda, eu raman masca, parc-o vad pe la actorie), misuna in picioare, in 4 labute, cum apuca, se misca mereu....ne mai chiunie maselutele ca sunt toti 4 molarii(primul set) pe drum...dar una peste alta e ok, doarme rezonabil....ne iubim si pupacim toata ziua Sa aveti o seara frumoasa! mami de fetita finuta |
Ce dulce e Maia!!! Tare frumos ai scris de ea
danasor spune:
citat din mesajul lui haircut Ne-am pozat si noi azi in parc, va arat dovada Nu stiu cum sa pun pozele M acolo unde trebuie in functie de data nasterii, in albumul pt colaj....help!Multumesc! Noapte buna! mami de fetita finuta |
cat sunteti de frumoase ; si modul cum v-a prins tati in fotografii... iti atinge sufletul ...
pune pozele si le aranjez eu
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alicredo ruxita...eu nu l-am gasit pe kay! la colaj zici ca/ plec la o vecina ...revin din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
fetele zic ca au gasit linkul trimis de mine in folderul aniversari in contul de mail. Videoul e gazduit pe One True Media si acolo veti gasi si al doilea filmulet cu baita (in evolutie).
Pup si o noapte linistita.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danasor spune:
Mire tu ai aranjat pozele lui Haircut?
,eu avut o partida de intre timp
acum pun si eu poze pt A. la colaj
livia1980 spune:
Buna seara...
Dupa o zi agitata,pe care am petrecut-o mai mult pe afara, am reusit sa ajung si eu pe la voi. Alexandru creste...mai nou l-am ridicat pe dulapul din bucatarie ca sa ajunga la dulapul de sus unde tin cafeaua si zaharul. Bucurie mai mare nu a vut de cand e el:inchide usa, o deschide....vrea sa traga cutiile de zahar si cafea jos...eu ii spun ca nu-i voie...dar in timpul acesta rade intr-una...si de ieri seara(cand l-am urcat prima data) a inceput sa dea semne ca incepe sa vorbeasca:ti-ti-ti si ta-ta-ta....va-va-va...etc. El pana acum nu a spus decat ma-ma-ma...si atat.
I-am cumparat o fantana din care sar bilele ..Play School...am dat o groaza de bani...si ii e frica de ea cand ii dau drumulIn schimb ii place sa bage bilele in fantana...Dar nu e asa cum spune tat'su..ca el e mai fecricit cu oale, linguri ,polonice sau alte jucarii improvizate..decat cu jucarii scumpe!!??
Maine va fi o zi superba ...abia astept soarele...si am uitat sa va spun ca mi-au iesit 5 ghiocei in gradina...erau 6 dar unul l-a rupt scumpilici.Si sunt asa de frumosi...E clar vine primavara!!!!
miremia spune:
citat din mesajul lui danasor Mire tu ai aranjat pozele lui Haircut? ,eu avut o partida de intre timp acum pun si eu poze pt A. la colaj pui mic |
Eu, eu...eram pe acolo.
Haircut sunteti doua frumoase si doua finute. Tare priceput si tati la pozat.
Ma duc sa-mi culc Marutza.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia Am trecut data nasterii la pufuleti, cu precizarea ca David de alicredo este nascut inaintea lui Raul de bubu si cu rugamintea sa-mi spuenti care este priuml nascut dintre Daria si Stefan. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
saru'mana
pas cu intrebarea
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!