Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

asa...............dau si eu un anunt frumos........:)
maine mergem la strad tot acolo in HU si abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caldura...............apa..............relaxare................
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sa vian odata ziua de maine............................

revin mai pe seara!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppp

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Bravo Bea, distractie placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ne-am pozat si noi azi in parc, va arat dovada

Nu stiu cum sa pun pozele M acolo unde trebuie in functie de data nasterii, in albumul pt colaj....help!Multumesc!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello!

[Va las cate o feliuta de tort cu bezea si joffre, o gasiti aici cand va intoarceti de prin plimbari.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu iau doua, ca virtual cica ai voie

Sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Buna seara!

Simply, Danasor, multumesc de intrebari..M e o haioasa pe zi ce trece, interactioneaza tare mult, intelege ce-i explic(daca e pe masa punga de pufuleti-dupa care e inabunita- mi-o arata, maraie sa-i dau, ii explic ca o sa mancam si pufuleti dupa ce papam mancarea si deschide gurita pt papa)....face si istericale(ca azi in parc cand s-a pus pe tipat ca nu i-am dat caruciorul de papusi al unui baietel), dar o iau, ii distrag atentia si uita repede. Aplauda, face pa, face sac-sac(cu i din a)- asta e ultima achizitie- si-o bucura tare, da pup(daca si cui vrea), se alinta in oglinda(face atat de multe grimase si miscari studiindu-se in oglinda, eu raman masca, parc-o vad pe la actorie), misuna in picioare, in 4 labute, cum apuca, se misca mereu....ne mai chiunie maselutele ca sunt toti 4 molarii(primul set) pe drum...dar una peste alta e ok, doarme rezonabil....ne iubim si pupacim toata ziua

Sa aveti o seara frumoasa!

mami de fetita finuta

Ce dulce e Maia!!! Tare frumos ai scris de ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ne-am pozat si noi azi in parc, va arat dovada

Nu stiu cum sa pun pozele M acolo unde trebuie in functie de data nasterii, in albumul pt colaj....help!Multumesc!

Noapte buna!

mami de fetita finuta

cat sunteti de frumoase ; si modul cum v-a prins tati in fotografii... iti atinge sufletul ...

pune pozele si le aranjez eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ruxita...eu nu l-am gasit pe kay! la colaj zici ca/

plec la o vecina ...revin

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

fetele zic ca au gasit linkul trimis de mine in folderul aniversari in contul de mail. Videoul e gazduit pe One True Media si acolo veti gasi si al doilea filmulet cu baita (in evolutie).

Pup si o noapte linistita.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Mire tu ai aranjat pozele lui Haircut?
,eu avut o partida de intre timp

acum pun si eu poze pt A. la colaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara...

Dupa o zi agitata,pe care am petrecut-o mai mult pe afara, am reusit sa ajung si eu pe la voi. Alexandru creste...mai nou l-am ridicat pe dulapul din bucatarie ca sa ajunga la dulapul de sus unde tin cafeaua si zaharul. Bucurie mai mare nu a vut de cand e el:inchide usa, o deschide....vrea sa traga cutiile de zahar si cafea jos...eu ii spun ca nu-i voie...dar in timpul acesta rade intr-una...si de ieri seara(cand l-am urcat prima data) a inceput sa dea semne ca incepe sa vorbeasca:ti-ti-ti si ta-ta-ta....va-va-va...etc. El pana acum nu a spus decat ma-ma-ma...si atat.

I-am cumparat o fantana din care sar bilele ..Play School...am dat o groaza de bani...si ii e frica de ea cand ii dau drumulIn schimb ii place sa bage bilele in fantana...Dar nu e asa cum spune tat'su..ca el e mai fecricit cu oale, linguri ,polonice sau alte jucarii improvizate..decat cu jucarii scumpe!!??

Maine va fi o zi superba ...abia astept soarele...si am uitat sa va spun ca mi-au iesit 5 ghiocei in gradina...erau 6 dar unul l-a rupt scumpilici.Si sunt asa de frumosi...E clar vine primavara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Mire tu ai aranjat pozele lui Haircut?
,eu avut o partida de intre timp

acum pun si eu poze pt A. la colaj

pui mic

Eu, eu...eram pe acolo.

Haircut sunteti doua frumoase si doua finute. Tare priceput si tati la pozat.

Ma duc sa-mi culc Marutza.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am trecut data nasterii la pufuleti, cu precizarea ca David de alicredo este nascut inaintea lui Raul de bubu si cu rugamintea sa-mi spuenti care este priuml nascut dintre Daria si Stefan.

_

saru'mana

pas cu intrebarea

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput