Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!
Raspunsuri - Pagina 6
Ruxita spune:
Bea, bafta cu rasadurile, sa ai o gradina frumoasa numai cu legume bio... ah, ce vreau si eu!!!
Bubu, sorina, thnks for watching! Cum vi se pare videomakerul? UN filmulet din asta ziceam ca as putea face despre pufuleti... dar vad ce complicat e cu colajul de poze... cu filmuletele presupun ca e si mai si (de coordonat, de anuntat, de strans material, de vizionat multe minute de filmari, s.a.m.d.)...
io revin cu o pozna...
Cu cateva zile in urma i-am recoltat urina ca sa o duc la laborator sa vedem daca mai avem e coli... si cum am ratat prima pishare, am insistat cu a doua, ca nu mai vroiam sa aman pentru o alta zi (amanasem prima zi, marti, urmatoarea zi de recoltat analize vineri, urmatoarea marti si tot asa)... si i-am tinut recipientul la putzulica ... sa fie cam la 10 min? si se pare ca i-a placut!
azi tinea in mana o sticluta de lapte (de vreo 300 ml cred) lunguta (nu amintea deloc a recipient de urina), fara biberon... si se juca cu ea si cand i-am dat pampersul jos 5 min... taica-su a observat ca el tot incerca sa-si bage putzulica in sticluta... Extraordinar cat de repede invata astia micii...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Hello!
Bea distractie placuta maine, sa te gandesti si la mine 1 secunda cand te scufunzi in piscina. Oricum, meriti din plin o zi de relaxare. Pupam ginerelul scump!
Alexutza m-am distrat maxim, mi-am si imaginat cum va luptati/dormeati voi doi.
Xela dece cred ca e pe drum. Eu n-am stat la Flamingo, dar am fost in Albena. Nu este departe de plaja, dar nici nu e pe malul marii, din amintiri sa zic asa e la 1-2 min de plaja.
Noi am avut musafiri, apoi am iesit in parcul plin ochi de copii. Am testat clarksii si pe afara, am greblat nisip cu manutele, am inspectat asfaltul acum a cazut lata.
Aseara (mai bine zis noaptea trecuta) m-a terminat. A adormit pe la 10 jumate, iar pana pe la 2 am mai culcat-o de 3 ori.
Nu stiu ce a avut dar mai aveam un pic si cedam nervos. Sper sa nu se mai repete curand experienta.
Asa ca Bubu mai bine ieseam si noi la disco, s-ati fie de bine iesirea.
Lady imi pare rau de evenimentul trist, probbail e tarziu dar daca citesti, sunt sigura ca nu se supara nimeni daca amanam.
Sorina astept impresii despre iesirea de azi.
Ruxita sa stapaniti sanatosi ferma, am vazut video cu Kay mergaciosul.
Va las cate o feliuta de tort cu bezea si joffre, o gasiti aici cand va intoarceti de prin plimbari.
Cam atat imi amintesc, ma duc sa strang de prin casa si daca doarme mandra mai mult de o ora poate ma relaxez si eu la TV.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Mire.. de tratatie, si sa va fie de bine iesirea... sorry pentru noapte "di vis"!
Bea...sa creasca mari rasadurile, si petrecere frumoasa maine la strand!
Gmilady..imi pare tare rau pentru evenimentul trist...
Ruxita...foarte tare Kay, cu recipientul de pipi!
A stat si iris in sfarsit afara....de la 12 la 13.30...A mers de-a rupt, dar m-a terminat de spate...se opreste, frate, la fiecare pietricica, hartiutza, gaura de canal...am fugarit vreo 5 caini si doua pisici...am si carat-o in brate, ca deh...suntem mici, si obosim repede si carutzul nu exista pentru noi,... n-a vrut la locul de joaca, n-a vrut in leagane, n-a vrut pe calutz...a fost super fun, after all, si a apucat-o urlarea cand am bagat-o in casa.
Eu sunt carne tocata, ca am bagat curatenie de dimi, rufe spalate, intinse, o tura mica de calcat, afara cu iris, primit vizita saptamanala so_acra, culcat copil de 3 ori, dat 3 mese solide, din care prima si ultima cu 3 variante, plus 4 mese de lapte alergate......
Au venit si rezultatele analizelor...este beton copila...nimic nu are in ne-regula.....piticii nu ies la analizele astea uzuale, se pare.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
Si noi am iesit afara, l-am imbracat de data asta chiar lejer, i-am scos caciula din cap (desi la un moment dat cand am incercat sa-i scot caciula, si-a indesat-o inapoi pe cap)... dar n-a avut chef de mers prin parc... a facut 2-3 pasi si gata s-a cerut in brate! Cum il conving sa mearga pe piciorusele lui pe-afara?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
mandruta spune:
Buna seara! Si noua ni s-au terminat bateriile...
Smotru, calcat si plimbare. Atat de plin era parcul... multi copii, acum sunt varza.
Nu stiu cat de coerenta am fost, dar las asa O seara buna tuturor!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Fetelor, aveti sa imi recomandati si mie un dermatolog bun in Bucuresti? I-am descoperit sotului pe spate un fel de alunitza care arata foarte ciudat. Nu prea stiu cum sa explic este foarte iesita in afara si are o forma lunguiatza ( ca un varf de pasta de pix). La capat este foarte uscata iar la baza e rosie. Nu o avea... sau poate o avea dar nu era asa iesita in afara. Sigur a crescut in timp. Imi cam fac griji... Mamica fericita de Mara si de David Povestea Marei |
de cand am avut problema cu nasul....ii spun fiecaruia sa faca o vizita la derma...pe un prieten l-am speriat si a fost in tara si si-a operat 3 alunite la recomandarea medicului...si mai are altele care trebuie tinute sub observatie. sa se rezolve totul cu bine si sa gasesti un derma bun
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
citat din mesajul lui gmilady Alicredo, merci mult pentru poze , foarte simpatice si sugestive bine, ati si avut un model pe cinste (David, cu carlionti sau fara ). Acum ne pregatim de plecare din Bucuresti (pentru un eveniment neasteptat si foarte trist, din pacate ), ne intoarcem maine direct la studio... Weekend placut! |
multumim mult!
de abia astept sa vad rezultatul final al pufuletilor.sunt sigura ca or sa se ridice la inaltimea asteptarilor
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ai fost tare haioasa cum povestesti de Yannis. Fix asa doarme si iris...in nishte scheme de ma doare capul...capete in gura, picioare peste ochi ce-mi iau...De asta sunt mereu abulica si rupta de somn...ca, desi ea doarme...eu nu reusesc sa ma odihnesc. Ba chiar...a inceput si sa vb in somn! Azi-noapte pe la 4...avea un ras pe ea, si baga ta-ta-ta..si iar radea...circul lumii...ca dormea tun . Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu! cate picioare imi mai iau si eu....la noi e patul lipit, adorme cu mine, il mut la el, dar noaptea se trezeste si zdup sare peste grilaj si vine langa mine.cand dormim amandoi se baga intre si doarme perpendicular...alaltaieri noapte ...perna era pe la mijlocul patului...dormeam eu pe ea....si david cu capul in jos...dormea pe aceiasi perna cu mine...adica eram pe aceasi perna numai ca eu in jos si el in sus.sper sa intelegeti
felicitari alexutzzza ptr ca ai reusit de la inceput sa il faci sa doarma singur!
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
citat din mesajul lui bubu_bu buna dimineata!ati dat voi...mai aveti si pentru mine....sau dau eu.....imi trebuie 2 neaparat........au ce bine este sa fii obosit de la dans..si nu din cauza de colicidinti etc am ajuns la 3 acasa.....a fost binem-a lasat sotul sa dorm pana acum.....raul la fel....s-au jucat frumos dragii mei beau cafeaua...ceva de papa pana se trez raul si apoi merem afara ca e o zi minunata Raulica |
ce frumos !!!! asa sot!!!! sa iti fie de bine iesirea! asa mai da!
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
ruxita...tare puiul tau de tot cu pisu! ma bag si eu imediat sa il vad!
mire....poate ca din cauza ca a fost prea obo...nu a putut dormi? dau si eu cu parerea.
sorina mama ce harnica ai fost azi!!! felicitari ptr rezultatele bune de la analize!
mandruta se vede ca a iesit primavara! odihna placuta sa ai!
bea ce te invidiez si eu vreau! drum bun si distractie placuta pe maine!
te iubim puiule....!!!