Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Alicredo, merci mult pentru poze , foarte simpatice si sugestive bine, ati si avut un model pe cinste (David, cu carlionti sau fara ).

Noi o sa venim cu ceva jucarii, dar n-avem alta recuzita... asa ca daca puteti sa mai aduceti chestii/idei simpatice, sunt binevenite (eu am niste poze geniale de cand eram eu bebelus, la vreo 6 luni, facute de tata, jucand jah cu papusile, jucand carti, citind volume groase de analiza matematica, folosind pistolul de lipit... intotdeauna am fost foarte mandra de ele )... daca nu, raman pufuletii

Acum ne pregatim de plecare din Bucuresti (pentru un eveniment neasteptat si foarte trist, din pacate ), ne intoarcem maine direct la studio...

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Aaa plus ca de dimineata cand s-a trezit pe la 8 fara ceva mie mi-era un sooooomnnnn si l-am luat cu mine in pat sa mai dorm un pic, a cazut bolovan si el peste mine buf! eu ..s.titi nu dorm cu el, Yannis doarme in camera lui, in patul lui de cand s-a nascut. E teroare sa dorm cu el , nu stiu cum reusiti! In somn, se ridica in fund, o ia de-a busilea, se intoarce, se arunca , se tranteste....macar in felul asta mi-am explicat misterul pozitiilor ciudate in care il gasesc . Efectiv se arunca...se ridica asa si cade buf! unde apuca...Mi-am luat 2 capete in gura...multe palme...Yannis evident nu avea nici o treaba , dormea linistit..

Ai fost tare haioasa cum povestesti de Yannis. Fix asa doarme si iris...in nishte scheme de ma doare capul...capete in gura, picioare peste ochi ce-mi iau...De asta sunt mereu abulica si rupta de somn...ca, desi ea doarme...eu nu reusesc sa ma odihnesc.
Ba chiar...a inceput si sa vb in somn! Azi-noapte pe la 4...avea un ras pe ea, si baga ta-ta-ta..si iar radea...circul lumii...ca dormea tun .

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Aaa plus ca de dimineata cand s-a trezit pe la 8 fara ceva mie mi-era un sooooomnnnn si l-am luat cu mine in pat sa mai dorm un pic, a cazut bolovan si el peste mine buf! eu ..s.titi nu dorm cu el, Yannis doarme in camera lui, in patul lui de cand s-a nascut. E teroare sa dorm cu el , nu stiu cum reusiti! In somn, se ridica in fund, o ia de-a busilea, se intoarce, se arunca , se tranteste....macar in felul asta mi-am explicat misterul pozitiilor ciudate in care il gasesc . Efectiv se arunca...se ridica asa si cade buf! unde apuca...Mi-am luat 2 capete in gura...multe palme...Yannis evident nu avea nici o treaba , dormea linistit..

Ai fost tare haioasa cum povestesti de Yannis. Fix asa doarme si iris...in nishte scheme de ma doare capul...capete in gura, picioare peste ochi ce-mi iau...De asta sunt mereu abulica si rupta de somn...ca, desi ea doarme...eu nu reusesc sa ma odihnesc.
Ba chiar...a inceput si sa vb in somn! Azi-noapte pe la 4...avea un ras pe ea, si baga ta-ta-ta..si iar radea...circul lumii...ca dormea tun .

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

si noi avem momente pline de tandrete... in special dimineata cand ne trezim cu cate un kur pe fatza... si pentru ca vreau sa ma razbun (nu se stie pentru ce) i-l duc si lu sora-sa in pat dimineata si se urca si pe capul ei... deci dimineata ne da trezirea fundul lui Kay!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

taica-su tocmai i-a cumparat de la piata o ferma de animale cu 20 de lei cu 10 animalute (cal, magar, capra, vaca, vitelus, cocos, oaie, taur, iepure, camila (asta nu stiu ce cauta acolo), maricele... in mall fiecare animalut costa in jur de 30 de lei! Noi am luat toata ferma cu 20 de lei (made in China of cause).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

motiv nou de urlat - cand ii luam pixurile din mana sau vede un pix si noi nu i-l dam!

de cand nyny ne-a zis intamplarea nefericita cu fetita prietenei ei am luat masuri... si-mi pare rau ca asa ii placea sa mazgaleasca cu pixul!

si iei a inceput sa planga ca a vazut intr-un inel niste bilute mici pe care nu le putea avea... ca sa-l consolez i-am aratat si un butoias cu alte bilute tot captive in interior... l-am consolat de m-am rupt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!ati dat voi...mai aveti si pentru mine....sau dau eu.....imi trebuie 2 neaparat........au ce bine este sa fii obosit de la dans..si nu din cauza de colicidinti etc

am ajuns la 3 acasa.....a fost binem-a lasat sotul sa dorm pana acum.....raul la fel....s-au jucat frumos
dragii mei

beau cafeaua...ceva de papa pana se trez raul si apoi merem afara ca e o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si noi avem momente pline de tandrete... in special dimineata cand ne trezim cu cate un kur pe fatza... si pentru ca vreau sa ma razbun (nu se stie pentru ce) i-l duc si lu sora-sa in pat dimineata si se urca si pe capul ei... deci dimineata ne da trezirea fundul lui Kay!

Deci asta cu razbunarea a fost super-tare!
Eu si sa vreau, nu cred ca pot sa i-o pun sora-sii in pat, ca aia mare are pat suspendat, cu biroul dedesubt, ca e camera mica si a trebuit sa optimizam spatiul. Deci...nu ma vad urcandu-ma pe scara patului cu atomix in brate...
Dar tare as face-o, cand doarme diana dimi pana la 9 jumi, si eu sunt satula de treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

super kay ruxita.....am reusit sa vad si eu filmarile.....tare-i scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Dece - tu spuneai ca ai stat la Flamingo vara trecuta, cum era drumul pana la mare? Cam cat faceati? Mie mi se pare cam departe cand ma uit cu google map. Ma bate un gand sa mergem acolo la vara ...

Pupici la toate fetele, noi suntem bine in general doar cu timpul stam mai prost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata la amiaza iara.................

ooooof ca nu va mai ajung din urma.......

am fost afara, e acasa si tati azi, dar mara hazna nu am de el, ca a mers dupa lemne...........

am musafiri
ivan a fost afara de la 11.30-14

e ingrid aici, o fetita de 5 ani, si nu a vrut sa adoarma daca a vz ca nici ea nu doarme..........
cu greu isa a picat lat la 14.10

in rest 20 de grade afara la soare
super vreme
mi-am pus rasadurile(ardeii si rosiile) in pahare de plastic..........

si smotru, cum pleaca cum iar trebe.....

de asteaaaaaaaaa

am intrat in ritmul de primavara in finala.................doamne ajuta!!!!!!!!!

noi ne trezim la 8 mai nou, sau 8 jumate.mai devreme no way, inca......................

apoi somn iar la 13.30-14

si seara la 9 pica lat

se trezeste se tz ori............azi noapte deja m-a facut cu capukl.............

aoleuuuuuuuuuuu daca o tine tot asa.jiji pe langa noi va fi mic copil............

alexxuta nu trebuie sa faci incalzire la turbo jam
ca e astfel conceput incat sa nu trebuiasca, faci incalzire cu ei asa la inceput, apoi intra in miez, si la sfarsit e si relaxare.......

iti recomand la inceput ala de 20 de minute

o sa ai febra musculara 2-3 zile, dar musai contiunat si in perioada asta de timp

eu m-am lenesit si nu mai fac..............

asa...............dau si eu un anunt frumos........:)
maine mergem la strad tot acolo in HU si abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
caldura...............apa..............relaxare................
aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sa vian odata ziua de maine............................

revin mai pe seara!!!!!!!!!!!!!!!!!!

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppp

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput