Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna seara...

Sorina sa stapaneasca sanatoasa Iris pantofiorii ce noi. I-am vazut si eu.. sunt foarte frumosi.
Bubu distractie placuta la disco. Daca deja ai ajuns acasa, atunci iti urez noapte buna
Danasor eu incerc sa-l fac sa doarma doar odata pe zi. Cateodata reusesc sa-l tin treaz pana la 13 si doarme doar o data cam 2 ore dar de cele mai multe ori pica lat pe la ora 11-11.30 si in cazul asta e musai sa-l culc iar pe la 16-17.

Am fost si noi prin parc azi. Chiar mi-a placut. Copii au fost cuminti. Bineinteles ca am carat si trotineta degeaba dupa mine . Bine ca am unde sa o agat la carutul lui David si bine ca David inca sta in carut.

Abia acum iti raspund la intrebarea de ieri Simpli. Avand in vedere ca eu am 2 copii si amandoi sunt mici...pot sa spun ca avem zile mai usoare cand toate merg ca pe banda si zile foarte incarcate cand sunt amandoi agitati si pusi pe scandal. Mara inca nu se descurca singura in multe situatii: spalat, mancat, cateodata imbracat, etc... Nu pot sa spun ca este mai greu sau mai usor decat atunci cand erau mici.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Fetelor, aveti sa imi recomandati si mie un dermatolog bun in Bucuresti?

I-am descoperit sotului pe spate un fel de alunitza care arata foarte ciudat. Nu prea stiu cum sa explic este foarte iesita in afara si are o forma lunguiatza ( ca un varf de pasta de pix). La capat este foarte uscata iar la baza e rosie. Nu o avea... sau poate o avea dar nu era asa iesita in afara. Sigur a crescut in timp. Imi cam fac griji...

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata...haideti la o cafea...
Astazi e vreme de plimbare...gata, cred ca vine primavara pana la urma, ca ar cam fi momentul...

Nyny..sorry de pb sotului..sper sa gasiti un dermatolog bun!
Ruxita...vazut Kay, in sfarsit...super dragalash, merge bine tare, si e foarte prudent. Filmuletul nu e fix in inbox, si l-am gasit mai greu...nu stiu cum a ajuns la folderul cu aniversari...
Bubu..cum v-ati distrat la disco?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

sorina multumesc de cafea, savurez si eu una inainte sa dea desteptarea Dragos, nu stiu ce l-a apucat de doarme el la ora asta

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

Ma bag si eu la o cafea Sorina. Ai dreptate, vine primavara. De cand tot astept...

Pe la 9.30-10 hranesc copiii si direct in parc ma opresc cu ei

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata...haideti la o cafea...
Astazi e vreme de plimbare...gata, cred ca vine primavara pana la urma, ca ar cam fi momentul...

Nyny..sorry de pb sotului..sper sa gasiti un dermatolog bun!
Ruxita...vazut Kay, in sfarsit...super dragalash, merge bine tare, si e foarte prudent. Filmuletul nu e fix in inbox, si l-am gasit mai greu...nu stiu cum a ajuns la folderul cu aniversari...
Bubu..cum v-ati distrat la disco?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

nu stiu cum a ajuns la aniversari in mod normal trebuia sa ajunga la ... spam (?)

mi-au placut si mie botoseii... doar ca imi par foarte scumpi... sau atat costa niste papucei usori, comozi, ortopedici?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mi-au placut si mie botoseii... doar ca imi par foarte scumpi... sau atat costa niste papucei usori, comozi, ortopedici?

Off, nu stiu exact daca atat trebuie sa coste, fapt este ca m-a ofticat, ca i-am luat ghete ...n-a mers cu ele, i-am luat altele...face ca un catar, se intepeneste cu picioarele, si nu vrea sa mearga, apoi se aseaza in fund si trage de ele sa si le scoata, plus ca e tot intr-un impiedicat cu ele, da cu stangul in dreptul...
Am incercat sa comand pe afara...nu mi-a iesit, din varii motive...ba nu era pe stoc ce voiam eu, ba nu livrau in ro....asa ca trebuia sa ii iau ceva...si le-am luat pe astea. Si se pare ca-s ok, adica nu mai face figuri la mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Fetelor, aveti sa imi recomandati si mie un dermatolog bun in Bucuresti?

I-am descoperit sotului pe spate un fel de alunitza care arata foarte ciudat. Nu prea stiu cum sa explic este foarte iesita in afara si are o forma lunguiatza ( ca un varf de pasta de pix). La capat este foarte uscata iar la baza e rosie. Nu o avea... sau poate o avea dar nu era asa iesita in afara. Sigur a crescut in timp. Imi cam fac griji...

Povestea Marei

Buna dimineata!

Intram scurt sa dam un raspus aici, pt dermatolog.

Eu am fost cu Kiti la o dna dr dermatolog f buna, care m-a calmat , depistat si gasit rezolvare repede la micile probleme de asta vara (Kiti are pielea mai sensibila).
Este dr Badut Nicoleta, link www.drbadutnicoleta.ro/" target="_blank">aici. E aglomerata de obicei pt ca e si dr pediatru, dar e f ok.

E la Piata Muncii, langa spit Gomoiu. Are harta pe site, si daca e, ma mai intrebi cum se ajunge (e destul de usor).

Succes si faa complicatii!

Mami a lui Cristi

cercei rosii

Botosei marturii si pt fetite si pt baietei

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Kalimera si de la noi!

M-a rupt Yannis ieri...
Mi-a fost lene sa il iau la plimbare...my mistake! ca la plimbare sta cuminte in carut si priveste imprejurimile.
Asa...l-am scos in curte de 2 ori : dimineata si dupa amiaza. M-a rupt de spate! Eu nu intelegeam de ce ziceti voi si multa alta lume de faza cu ruptul de spate, imi ziceam ca pana nu merge ca lumea il tin in carutz sa nu ma cocosez tinandu-l de mana etc.
Wrong!
Nu te cocosezi ptr ca il tii de mana, te cocosezi ptr ca il iei de 1000 de ori din locuri in care nu e voie, sau nu neaparat ca nu e voie, dar aduna tot de pe jos, baga toate pietrele in gura plus pumni cu pamant de la flori, scurma cu pumnisorii peste tot, fuge dupa pisica, tzipa cand o vede (pe pisica). I-am dat lu Miau niste carnita sa stea locului sa nu mai fuga Yannis dupa ea, ce credeti s-a apucat sa o traga de coada , evident plange daca pleaca pisica, daca nu-l las sa inghita pietre si sa mestece pamant, se enerveaza daca il iau de la flori, se lasa tot jos asa ca pastele

DISTRACTIE MARE ce sa mai!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Aaa plus ca de dimineata cand s-a trezit pe la 8 fara ceva mie mi-era un sooooomnnnn si l-am luat cu mine in pat sa mai dorm un pic, a cazut bolovan si el peste mine buf! eu ..s.titi nu dorm cu el, Yannis doarme in camera lui, in patul lui de cand s-a nascut. E teroare sa dorm cu el , nu stiu cum reusiti! In somn, se ridica in fund, o ia de-a busilea, se intoarce, se arunca , se tranteste....macar in felul asta mi-am explicat misterul pozitiilor ciudate in care il gasesc . Efectiv se arunca...se ridica asa si cade buf! unde apuca...Mi-am luat 2 capete in gura...multe palme...Yannis evident nu avea nici o treaba , dormea linistit..

de Yannis

Mergi la inceput