Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

super draguti pantofioriisa-i stapaneasca iris sanatoasa!

si alex tot doua reprize de somn are pe zi,ca de! se trezeste pe la 7zici ca merge si el la scoala

..si eu ii zic ceva asemanator...cum ca intra in sch 1 la uzina...ca tot cam asa se trez, pe la 7...plus-minus o jumi de ora.
Noi suntem acum la somnul nr.3 azi..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

sorina, nyny,danasor, mamidepuiuti multumim de complimete.sper ca nu am ratat pe nimeni.

bf multu de faza cu ouale...asa fac eu supica de salata verde...la noi se numesc zdrente(ouale sparte in apa)

mire sa va fie de bine iesirea. asa frumos e afara la voi?gata cu zapada?

dece 500 de km....wow....jiji cuminte...aia da!si numai tu ai condus? ce ne facem cu brb astia? asa si al meu...are noroc ca eu ador sa conduc!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

sorina, nyny,danasor, mamidepuiuti multumim de complimete.sper ca nu am ratat pe nimeni.

bf multu de faza cu ouale...asa fac eu supica de salata verde...la noi se numesc zdrente(ouale sparte in apa)

mire sa va fie de bine iesirea. asa frumos e afara la voi?gata cu zapada?

dece 500 de km....wow....jiji cuminte...aia da!si numai tu ai condus? ce ne facem cu brb astia? asa si al meu...are noroc ca eu ador sa conduc!

te iubim puiule....!!!

Daa.....foaret frumos a fost azi, maine se pare ca e si mai cald.
Am dat-o pe Mara intr-un claut. Statea singura pe el, era asa serioasa, am murit de ras.
Si eu am fost sofer de serviciu vreo 6 ani, cand eram gravi in luna a 8-a i-am zis ca tre sa ma duca la spital sa nasc si sa faca bine sa puna mana pe volan, asa ca a pus-o si conduce si acum....bine, mai mult eu dar nu zice nu daca il rog.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna sa va fie inima fetelor!!!!am venit din plimbari......am stat muuult...ca asta'vara.....avem un centru super larg a avut loc raul de plimbari de numa numa

jiji pentru drum....super...pe raul nu l-am incercat sa zic asa....maxim 100 km....a fost k...vedem la vara

sorina tare frumosi pantofiorii sa merga micuta atomica cu placere cu ei...imi pare rau ca e asa nabadaiosa la plimbari

nu mai stiu.....sunt tare obosita..cred ca dorm putin langa raul ca mami mere deseara la disco

o seara linistita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna sa va fie inima fetelor!!!!am venit din plimbari......am stat muuult...ca asta'vara.....avem un centru super larg a avut loc raul de plimbari de numa numa

jiji pentru drum....super...pe raul nu l-am incercat sa zic asa....maxim 100 km....a fost k...vedem la vara

sorina tare frumosi pantofiorii sa merga micuta atomica cu placere cu ei...imi pare rau ca e asa nabadaiosa la plimbari

nu mai stiu.....sunt tare obosita..cred ca dorm putin langa raul ca mami mere deseara la disco

Sa va fie de bine plimbarea! Ce bine ca a avut Raul loc sa se desfasoare!
Wow, mami....disco......sa va distrati bine!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Si eu am fost sofer de serviciu vreo 6 ani, cand eram gravi in luna a 8-a i-am zis ca tre sa ma duca la spital sa nasc si sa faca bine sa puna mana pe volan, asa ca a pus-o si conduce si acum....bine, mai mult eu dar nu zice nu daca il rog.

Si eu, tot sofer de serviciu...am birjarit toate masinile si toata tara in lung si in lat multi ani, ba chiar si pe afara, si domnul nici carnet de sofer nu dorea sa aiba..Pana i-am explicat ca daca imi rup vreun picior pe la "cucuiata din deal"...acolo ramanem...si a inteles. Acum...nu mai am loc de el, sa conduc si eu...e batalie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si eu, tot sofer de serviciu...am birjarit toate masinile si toata tara in lung si in lat multi ani, ba chiar si pe afara, si domnul nici carnet de sofer nu dorea sa aiba..Pana i-am explicat ca daca imi rup vreun picior pe la "cucuiata din deal"...acolo ramanem...si a inteles. Acum...nu mai am loc de el, sa conduc si eu...e batalie.

si mai comenteaza ca nu suntem bune soferite!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

pe bune.....toata lumea se uita la rom au talent?

nimeni nimic?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

pe bune.....toata lumea se uita la rom au talent?

nimeni nimic?

te iubim puiule....!!!

Eu chiar ma uitam.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si noi ne uitam in fiecare vineri... pe alocuri e un show trist...

si prapad mare in Japonia...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput