Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)
Raspunsuri - Pagina 9
idalis spune:
adelina felicitari pentru achizitie, dam un big like aspiratorului tau :) Vreau si yo unul , dar parca e putin cam scump.
Dar merita!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
idalis, cu 350 l-am luat!pe site-ul respectiv vad ca e mai scump! avand in vedere ofertele, eu zic ca nu e mult 350! trebuie sa fie si calitate ca pana acum doar ieftinaturi am luat si asa m-au si tinut!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
emylyya spune:
cand am intrebat la HR de ce am pe ian mai mult, explicatia asta mi-au dat-o. si eu am luat-o de buna si am propovaduit-o si eu la randul meu.
dar nu era bine cu 85? totusi? poate cobesc..hmmmmm?
idalis spune:
cam atat alocasem si yo pt aspirator...l-ai luat online sau din magazin?
tare-mi place de tine, vrei ceva iti cumperi. Nu ca mine care analizez un an si trec ofertele pe langa mine. De exemplu de doua luni zic ca iau jumperooul si nici acum nu l-am luat. Dar il iau curand :)
Yo's aia care face ceva doar daca e pe lista de obiective. Asa am facut si cu bebele..l-am pus pe lista obiectivelor pe 2010 si l-am avut . La fel m-am lasat si de fumat, ca a fost si asta un obiectiv candva.
Trebuie sa fac iar lista ca nu se mai poate...si obligatoriu sa le delimitez in timp, ca asa am eu un obiectiv caruia nu i-am dat deadline si il uit zilnic ( obiectivul cu slabitul )
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
idalis spune:
emylyya sa-ti fie gura aurita, si cobitul adevar...dar unde-i lege nu-i tocmeala, poate doar greseala :). Acu' daca tu ai pile portocalii mergi inchis si nu ne fa in ciuda
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
idalis, si eu ma documentez inainte sa iau ceva, dar relativ putin..imi fac o idee si merg la tinta! totul e sa am resurse...daca sunt resurse...ma arunc cu capul inainte! si eu jumperoo-ul l-am luat dupa 2 sapatmani de frichineala...ma manca sa-l iau, ma gandeam ca e prea scump pt a fi folosit doar cateva luni, dar pana la urma am zis ca ori il vand ori il dau surorii mele cand o face si ea bb, asa c merita!
edit: l-am luat din magazin!!!
"emylyya sa-ti fie gura aurita, si cobitul adevar...dar unde-i lege nu-i tocmeala, poate doar greseala :). Acu' daca tu ai pile portocalii mergi inchis si nu ne fa in ciuda" ce-mi placeee cum "vorbesti", ai niste expresii foarte amuzante!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
adelina, multumesc, saru'mana!
barbatul meu zice ca vorbesc "in dodii" si niciodata nu stie daca glumesc sau zic serios... important e ca rade mai mereu :)
gata fug la culcare ca maine merg la o petrecere.
somnik pufos!
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
ana_25 spune:
Buna dimineata!! Haideti la o
Eu i-am pregatit Maiei cateva lingurite de nectarina! Sunt curioasa daca le papa.
Adelina aspiratorul e ca si al meu! E bun ca are pt praf un recipient usor de golit,si nu are sac.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
Idalis eu sunt si mai si !!! Daca imi trebuie ceva(aspirator,tv, o oala,sau orice) ma duc direct la magazin si-mi aleg produsul care imi convine!!! Nu mai stau cu zilele sa studiez piata,nu am rabdare. Eu le iau direct de pe raft!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
donna79 spune:
Neataaa!
ANUTZA, ce matinala esti! Multumesc pentru cafea Eu am baut deja una in drum spre spital (facuta de sotul meu... vazuse el ca priveam crucis dimineata).
Gata, am mai facut o tura de tratament, mult a fost putin a ramas (Doamne ajuta!), sper ca luni sa ne faca si externarea si sa nu mai vad spitalul nici in poza.
Mi s-a facut o pofta de nectarine de lesin! Daca nu-i place Maiei... o primesc eu. Anul trecut pe vremea asta pofteam la nectarine ca o disperata, cred ca a fost singura mea pofta veritabila din sarcina.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar