Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

adelina are dreptate..75 nu 85
baiii ma oftica pagina asta. Yo nu stiu sa citesc crucis :)

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

dar e posibil sa intre si alocatia pe card daca nu am facut cerere?
ca poate au bagat si alocatia pe card odata cu indemnizatia, cand au vazut ca am card. i s-a mai intamplat cuiva?

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Ufff gata, acu vad si yo cum trebuie.
Deci starea mea de spirit s-a imbunatatit dupa o plimbare lunga cu bebe. Apropos de plimbare, am renuntat la landou, am renuntat si la scoica si azi am iesit cu partea sport a carutului. Sa vedeti bucurie pe copil ca putea sa vada lumea. Bucuria a tinut pana la coltul strazii cand a adormit ...si a dormit exact 3 ore cat m-am plimbat yo.
Fiindca intreba o mamica de rotarix, noi nu l-am facut din motive pe care nu le voi mai explica. Yo spun pas la multe vaccinuri, copilul meu nu-i cobai. Please nu trageti in pianist din nou :)

poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office
Din pacate de cele mai multe ori copii imita ceea ce vad la cei apropiati si e greu sa-i explici ca ar trebui sa stea afara daca te vede pe tine toata ziua in fata calculatorului!

Yo iau laptopul si ies cu el afara.... sa ma imite na!

poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Referitor la decalotat, sotul meu si generatia lui nu s-a decalotat si nu faceau fimoze in draci!
Si cand spuneau ca li se ruoe ata, nu insemna ca le-a rupt-o mama cand ei erau in fasa!
Eu sunt anti, doctorita e pro, asa ca data viitoare vom avea o discutie in care vom clarifica situatia.
Cert e ca stiu copil fara decalotare cu fimoza facuta la 3 ani; altul care a fost decalotat si i s-a tesut inapoi tesut cicatriceal, asa ca acum va fi mai greu sa i se rupa ata... cand va veni timpul asta (are 6 ani).
Iar fratele sau, cu decalotare completa facuta din primele luni, fara tesut cicatriceal, are fimoza!!!
Am vazut ca e o noua moda intre medici sa recomande decalotarea, insa eu nu vad motiv real, cred ca e o chestiune de igiena si atat, poate si de organism... de anumite sensibilitati.
Oricum, metoda imi pare invaziva si... putin traumatizanta, cum spunea si Fistiq.

Ma bucur ca sunt mai bine bolnaviorii si ca s-au externat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

inseamna ca am fost informata gresit 85 / 75.
ma informez mai bine si revin.
ideea este ca si mie mi-a venit mai mult pe ianuarie versus dec. si explicatia asta a fost.
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Idalis eu sunt de acord cu tine ref la vaccinuri!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Uff..ce ma oftic de plimbarile voastre. Cred ca numai la mine a fost urat azi. Eu inca plimb copilul cu scoica , e mai comod ca o iau sub brat si cobor ( nu am lift , stau la 5 ).
Legat de vaccinuri , ANA degeaba astepti rosii ca eu nu iti dau ( eu fac grila optionala ) asa ca fiecare face cum doreste .

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

emylyya, pe 2010 se calcula 85% din venit dupa care se scadea 15% din ce a rezultat, deci la un venit de 2000 ron ar fi 1445 iar din ian cu 75% ar fi 1500 ron! acum depinde tie cu cat ti-a intrat in ian mai mult dar cam asta ar fi motivul banutilor in plus! daca au intrat mai mult decat diferenta asta(in functie de venit diferenta e mai mica sau mai mare), atunci poate e vb de altceva!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

am uitat sa va zic: mi-am luat pana la urma aspirator! modelul asta: http://www.dm.ro/samsung-sc-4590-p11707.html
Ana, seamana cu ce ai tu, nu? mie mi s-a parut ok ca si putere si e destul de practic si pret rezonabil! sper sa fiu multumita de el! azi l-am probat si mi-a placut cum trage! imi place ca filtrele sunt lavabile!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput