Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)
Raspunsuri - Pagina 10
ancamak spune:
Buna dimineata fetele!
Ma alatur si eu cu o cafeluta cu multa miere si lapte, fac mai multa pentru cine mai doreste.
Am intrat sa va salut si sa ma apuc de curatenie ca apoi sa iesim si cu tati la plimbare.
Nu mi-a raspuns nimeni ce calciu folositi pentru bebeii vostri.
-am pe toata lumea!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
pop_adelina spune:
buna dimineata!!!!
Ana, Anca, multumim de cafea!
Ana, ma gandeam eu ca seamana dar nu mai tineam minte exact modelul care mi l-ai aratat alaltaieri! ma bucur ca e la fel si mai ales ca esti multumita de el!
Anca, eu folosesc vigantol, asa ca nu stiu de calciu!!!
si eu azi vreau sa fac curat, sa testez ca lumea noul produs, sper doar sa ma lase si piciu!
o zi superba sa aveti!!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
emylyya spune:
buna dimineata!
noi nu folosim calciu, doar vigantol.
azi m-am trezit la ora 6 cu matei plin de veselie.
ancamak spune:
mi-a aparut pe mamelon o pata cu aspect uscat la atingere. Ma puteti ajuta cu un tratament? Eu am pus unguent de galbenele
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
ana_25 spune:
Felicitari Carola !! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere si sa ai o sarcina usoara si la termen!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
doina_1984 spune:
Neatza!
Ana, Anca multumim pentru cafea
Anca, eu i-am dat Calciu Kidz atunci cand am fost la pediatru si mi-a spus ca vigantolul are valabilitate o luna si eu ii dadusem 3 din acelasi flacon. Atunci mi-a recomandat sa-i dau de doua ori pe zi 5 ml de Calciu Kidz.
Iar pentru mamelon, eu stiu de Garmastan, dar vezi ca este foarte scump - cam 60 ron.
Eu raportez o noapte cam grea, s-a trezit foarte des Gogosica mea si a fost cam marait. Acum nu stiu daca de la vaccin sau de la ceapa din salata orientala pe care am mancat-o eu
Azi mergem la cumparaturi si la o plimbare prelungita pentru ca se anunta 11 grade si la noi nu 2 cum erau ieri cand am fost la vaccin.
Week-end placut!!!
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
nastasie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tutz
foarte interesant. e prima oara cand aud asta. acu n-o sa o intreb, rezista bugetul la 6 lei pe luna, dar e foarte interesant. Tünde, mami de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
si eu aud prima oara asta.nu ca ar fi multi bani aia 6 lei dar habar nu aveam.si nici mie nu mi-a zis nimic.
donna79 spune:
Am si eu cateva intrebari pentru fetele care stau la casa:
Aveti aceeasi temperatura in toate camerele? Probleme cu umezeala? O sa lasati bebele sa stea pe jos (pe covor, desigur)?
Am inceput sa-mi fac tot felul de probleme pentru viitor. Cand am construit casa nu ne-am gandit la incalzire in pardoseala (nici nu ne-am fi permis la vremea aia), asa ca parca nu l-as lasa sa stea pe jos, dar undeva tot va trebui sa invete sa mearga. Eu pana acum i-am pus si sezlongul in patul nostru. In plus, orice as face, chiar daca avem un calorifer mare, adecvat suprafetei, pe hol avem cu 3-5 grade mai putin decat in camere iarna.
Stiu ca de umezeala se mai vaitau si fetele care stau in apartamente, nu neaparat la casa. Ce nivel de umezeala aveti? Noi avem un higrometru pe care sunt trecute ca "acceptabile" valori intre 45-65%... nu stiu daca sunt corecte valorile...
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
donna79 spune:
ANCAMAK, Garmastanul este o crema foarte buna pentru problemele astea, cum zice si Doina.
DOINA, si eu am avut niste reclamatii de la Tudor pe motiv de ceapa , dar mai curand cred ca e de la vaccin la voi.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
idalis spune:
Buna ziua mamici si pitici!
E frumos afara, ne pregatim de plecare.
Si noi avem higrometru electronic, 50% umiditate arata ca ar fi ideal, apoi intra pe linia galbena (pana pe la 60 %) dupa care e cod rosu! La noi avem cam 60 %, si ma kinui sa o scad aerisind cat de des pot.
Referitor la vigantol, noi il schimbam la o luna, i-am dat si d3 cand ne-a dat medicul de familie. O singura data ne-a dat , dar nici n-am mai intrebat ca e valoare mica si prefer vigantolul. Pana la 4 luni nu i-am dat altceva decat vigantol, apoi ne-a dat si calciu gluconic cu vitamina c natural (10 zile/luna)
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis