Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Unde sunteti mamiciloooorr??? Ati iesit toate afara??
F bine! Si noi acu am papat si ne imbracam sa iesim. E suuuper afara,pana deseara la 6 nici nu mai intram in casa.!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Unde gasiti biscuiti fara gluten? As vrea sa-i dau si buscuiti, conform schemei de diversificare la 7 luni ar trebui sa introduc alimente cu gluten, daca chiar nu gasesc iau si asa, ii dau putin, vad cum reactioneaza si gata.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna mamici,

Am intrat sa va anunt ca daca doriti produse mai ieftine de la avon si oriflame , sau hainute, intrati pe bazar. Puteti da click la semnatura mea.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - n-am aceeasi temperatura peste tot, jos e mai rece, parterul e aproape deschis tot. Pe Darian il mai pun p covor in camerele de sus, deocamdata, la vara probabil o sa-l pun si la parter. Aerul e cm uscat si la mine, ma stradui sa-l mentin mai umed dar nu reusesc tot timpul.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Aparatul ala de masoara umiditatea la mine arata ca valorile ok sunt intre 40 si 90. De cande iarn a si am dat drumul la incalzire, avem in jur de 38, vara avem cam 50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

hello!
am tot avut musafiri zilele astea si n-am mai apucat sa citesc decat f. putin, scuze!
Ana, ce stii de Carola?

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna fetili!!!!am, fost si noi afara cu carucioru si parca nu a fost scandal asa mare!l-am tinut si prin brate, of course, dar a stat si in carut cate putin, dar numai dupa ce l-am ridicat la aproape 90 de grade! stiu ca e prea devreme, dar i-am ridicat si picioarele, si era aproape ca si in scoica! a stat vreo 10 min si l-a luat somnu si l-am lasat in jos! dar culmea e ca la intoarcere, dupa ce s-a trezit nu a mai vrut nici cum! ei, cate putin cate putin! data viitoare o sa stea mai mult! doamne cat de frumos a fost afara, n-as mai fi intrat in casa daca nu ar fi trebuit sa-i dau sa manance!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna searaaaa!
Raportam o zi pliiina de plimbare: am plecat la 9 dimineata de acasa si ne-am intors acum o ora jumate in urma...a fost suuuuuper afara: 14 grade!.
Am vazut zilele trecute un jumperoo ieftin pe un site...de-l mai gasesc pun link aici.
Am facut si poze azi. Le descarc imediat si vi le arat.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna fetele!

ne-am intors si noi de afara.A fost suuuuppperrrr!
Maine repetam plimbarea. Ne pregatim de baita si somn de voie. Azi impreuna cu sotul am intors casa.
Adelina, piticul meu de obicei doarme cand da de aer sau sta foarte linistit in carutul lui. Daca tati descarca pozele le punem pe site.
Noapte buna si linistita.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Da stiu ca v-ati plimbarit azi fetele...:D
Am o pohta..de cornulete fragede cu untura, nu conteaza cate e ora...m-am pus sa fac. Chestia e ca-i prima data in viata mea cand fac dintr-astea, pana acum tot facea mama...is curioasa ce-o iesi.

Din gama de ce ar mai trebui sa beneficieze gratuit bebeii nostrii: mai era ferhaussman pt cei cu deficiente de fier (tot med de familie ar tb sa dea daca e cazul) si cum spunea cineva lapte praf. Cu asta e un pic mai complicat, in sensul ca se da doar mamelor care din motive medicale nu au voie sa alapteze (sida sau alte asemenea) sau daca nu creste copilul suficient cu LM. Se da de med de familie reteta si se ridica LP de la primarie...care primarie il primeste de la DSP...uneori este alteori nu. Nu mai stiu acum ce ar mai fi, daca imi mai aduc aminte mai zic.
Cand am fost insarcinate med de familie ar fi trebuit sa va dea ferrofolgama..sau cum s-o fi scriind.
Sunt niste programe nationale de sanatate desfasurate de min sanatatii, undeva pe site-ul lor se pot vedea.

Azi am avut program administrativ. Am facut curat, am spalat rufe, am facut un bors de sfecla super si snitele cu piureu de cartofi.
Am luat ieri un avocado, maine-i dau lui Darian, is curioasa daca-i place...

Mergi la inceput