Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

hello!
am tot avut musafiri zilele astea si n-am mai apucat sa citesc decat f. putin, scuze!
Ana, ce stii de Carola?

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Carola s-a inscris la odiseea de nov-dec 2011...Dumnezeu s-o ajute sa duca sarcina pana la capat!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara la voi!! Am umblat azi teleleu,Maia a dormit 4 ore! in carut, pe afara.

Lora frunzaream azi forumul si am aruncat un ochi la odiseea de nov-dec 2011. Acolo am vazut ca , Carola e din nou . Doamne ajuta !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waw! Super-veste!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

si noi am fost azi la plimbare pe la Breaza, a stat pititcu' in carucior, acolo a mancat, acolo s-a jucat, acolo a dormit. a fost atat de cald incat m-am gandit ca am baiat mare si l-am lasat cu capul gol (un pic, nu toata ziua), i-am schimbat pampersu' in aer liber si pentru prima data, pe drumul spre casa nu a dormit deloc. se uita pe geam ca un om mare acum am terminat si baita si l-am cazat la patut, doarme si povesteste... chiar, bebeii vostri "vorbesc" in somn? andrei are mai tot timpul ceva de dezbatut (seamana cu mami )
calciu ii dau de la Fitterman, 10 zile / luna
biscuiti fara gluten se gasesc in farmacie, Plasmon. altii nu stiu. eu am intrebat pediatra daca e nevoie sa-i dau fara gluten (andrei e atopic) si mi-a zis nu, ca nu are probleme cu diareea... eu n-am inteles care e legatura, dar merg pe mana ei.
de maine incep supa de legume, da fapt nu-i dau supa, o sa trec direct la piure de legume, va spun maine daca mananca.
Carola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

eu azi flancata de sot , cumnat si mama i-am dat bebeului sa pape in parc. Asta e! Am facut-o si pe asta. Cred ca nu va fi pentru ultima data.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Noi azi am mancat prima data mar cu biscuite, si nu am cautat fara gluten, am folosit petit beure si vad ca e ok, plus ca i-a placut foarte mult.
ANCA, pai la ce echipa ai avut la plimbare, chiar nu era cazul sa iti faci probleme ca nu ii poti da sa pape in parc...eu i-am dat si fara ajutoare, doar cu haina trasa peste, sa nu fiu chiar in vazul tuturor.
Aici e Vlad in poze noi
Aici sunt noi hainute crosetate

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna seara fetelor!
Felicitari Carola!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

BUNA SEARA!!!
Si noi asta am fost la plimbare, a fost frumos si relaxant. Ce bine ca s-a incalzit vremea si sper s-o tina tot asa.
Ne bagam la somnic ca suntem tare obositi.
Va pupam si va dorim o noapte linistita.

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline
Din gama de ce ar mai trebui sa beneficieze gratuit bebeii nostrii: mai era ferhaussman pt cei cu deficiente de fier (tot med de familie ar tb sa dea daca e cazul) si cum spunea cineva lapte praf.

Eveline, noi acum luam ferrum hausman. Nu ne-a dat pediatra, dar ne-a dat compensata - am platit 6 lei in loc de 13.5. Slava celui de sus, de LP nu avem nevoie.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

am fost si noi la plimbare si la petrecere. Am dormit in carut in curte vreo 2 ore. Frumos! sper sa nu se mai intoarca iarna.
Am si eu o intrebare: cat lapte trebuie sa pape un bebe la o masa, la 5 luni? Ma refer la un copil care nu a inceput diversificarea si papa LM.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput