Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata!

ALYNTA - Multa multa sanatate va doresc!
FISTIQ - E un dulceee asa tuns

Abia astept sa vad daca mananca supa azi...sper sa nu am o mare dezamagire.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Eu la 10 ii voi da mar ras cu biscuite, iar dupa amiaza ii fac piure de morcov, cartof si dovlecel...de mancat sigur va manca pentru ca ii place muuult sa faca asta, mai ales ca e indragostit de lingurita

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
Multumim de cafelute,si felicitam si noi puiutii care au mai implinit azi o lunita!!
TUDOR cheliuta frumusel multi de la Maia!!
Maia nu papa noaptea,in schimb se foieste des si tre' sa ma duc s-o tot intorc si s-o invelesc!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

oramona

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

neata!La multi ani sarbatoritilor.Noi tocmai am papat piureul de fructe si ne jucam.Mai tarziu iesim pe afara.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
POZE MAIA-STEFANIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor!
Am citit ca pentru bebelusii nemancaciosi ar merge urmatorul trick: alimentele "mai" solide. De exemplu sa suga dintr-un biscuit, morcov fiert, cartof sau banana...dar nu facute piure, ci date asa din mana (cu mare grija sa nu se inece)...
Am inteles ca mai functioneaza si manacarea subtiata si pusa in biberon (pentru cei carora le este lene sa accepte lingurita) ...
Pareri, pareri...

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

SUMMERTIME - Vorbeai de kg la fetite. Si a mea are 6 ani si vreo trei luni si are 22kg...si sa stii ca mi se pare slabuta spre ok. E inaltuta insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna dimineata !
A sosit primavara dar m-a bulversat . Cum imbracati bebeii la 15 grade ? Eu cred ca o imbrac cam gros(e si racita): body , bluzita , bluza trening subtire , gecuta , strampi si blugi sau salopeta, evident si caciula (dar nu cea de iarna). VOI?

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Buna dimineata.

Bea fuga o cafeluta cu voi si astept sa mi se tezeasca pruncul.multumim fetelor, e tare buna. Apoi papa si sa o intindem pe afara, ca mai sunt vreo doua zile superbe. Dar nu-i nimic, mai vin vreo doua urate si apoi primavara

Urez si eu un La multi ani sarbatoritilor de astazi. Sa aveti o zi frumoasa si sa cresteti mari, puisorilor.

Va

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

'neata!
Ramona, nu veniti in oras?
Mai ai nevoie de un psiholog pt. cea mare, in leg. cu mancatul? Sora unui prieten bun are cabinet, e o tipa super.

Va pupam pe toti - mamici si bebici! noi avem mancarea pe foc - o ciorba radauteana, ca-i comanda de la Iustina, asa ca va asteptam la masa la amiaza.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

SUMMERTIME - Vorbeai de kg la fetite. Si a mea are 6 ani si vreo trei luni si are 22kg...si sa stii ca mi se pare slabuta spre ok. E inaltuta insa...

Io detin un exemplar de 6 ani si 5 luni si are fix 20 de kg si e si inalta si slabaaaaa....da' e mai bine fata de luna trecuta, cand a avut o per. cand nu manca si avea 19 kg.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput