Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)
Raspunsuri - Pagina 18
Fistiq spune:
buna seara!
noi avem un look nou, cado' de 5 lunitze. ne-am luat inima in dinti si l-am tuns. cred ca o sa "ia soc" tot neamul si-o sa fim dezmosteniti ca am indraznit sa ne atingem de parul printisorului inainte de 1 an.
dar nu mai rezistam mult, e suficient ca napirlesc eu de ma sperii. in fond si la urma urmei, noi suntem parintii lui si hotarim ce si cum. restul sa se conformeze.
in fine, printre urlete, am reusit o freza periuta. si am descoperit ca am un blondut de fapt! pun si o pozuta, sa vedeti.
adelina, filmulete nu reusesc nicicum sa pun. bad, bad picasa!
Anusko, eu nu stiu ce solutie sa spun ca ai avea cu refuzul Maiei la masa. in aceeasi oala cam suntem si noi. tzitzi, lingurita, seringa, bibe... uite asa le invirtim toata ziulica...
in rest suntem cu investigatiile in curs, pina acum la ce analize/ ecografii i-am facut, rez. au iesit ok. pur si simplu n-are pofta...
si stiu cit de frustant e, citi nervi tociti, ca ajungi sa te intrebi daca nu e vreo pedeapsa pt ca l-ai parasit pe Vasilica intr-a 6-a, sau ca ai copiat la testul de la mate.
una peste alta, eu va las de acum prajiturele si ceva suculete pt miine.
pupi multi!
pop_adelina spune:
neata bunaaaaa!!! noaptea asta ca un iepure am dormit, dar nu din cauza lui Darius ci din cauza ciocolatei mancate aseara tarziu care m-a tinut fresh, si acum sunt!!!!
azi papam dulce de la Fistiq!!!la multi ani Tudor, esti frumos si cheliuta
alynta, luanashana, iazminn, crina va asteptam si pe voi cu bunataturi si le spunem Mariei, Tudorului, Eduardului si Veronicai La multi ani sanatosi si fericiti!
daca tot m-am trezit de dimineata buna, i-am facut eu cafeluta mamei asa ca va servesc si pe voi! nu mai stiam de care bea si i-am facut si naturala si ness, asa ca....va poftesc!!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
Buna dimineata!
ma alatur si eu Adelinei cu o cafeluta cu multa, multa miere si lapte.
Multumim Adelina pentru comentarii.
O zi superba va doresc, azi daca este frumos facem un tur de oras.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Mari-Mariuk spune:
ANCA, ADELINA, si multumim de cafele!!!
Noi am dormit bine, doar ca pe la miezul noptii copilul meu respira sacadat (sotul l-a auzit, eu adormisem) apoi a inceput sa planga in somn. S-a calmat destul de greu, in brate si cu soapte la ureche. Apoi nu au fost probleme, s-a trezit si s-a jucat in liniste pe la 6 jumate.
Azi am in program curatenie si o ciorbita de perisoare.
Va urez o saptamana cat mai frumoasa!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
oramona spune:
Buna dimineata.
Bea fuga o cafeluta cu voi si astept sa mi se tezeasca pruncul.multumim fetelor, e tare buna. Apoi papa si sa o intindem pe afara, ca mai sunt vreo doua zile superbe. Dar nu-i nimic, mai vin vreo doua urate si apoi primavara
Urez si eu un La multi ani sarbatoritilor de astazi. Sa aveti o zi frumoasa si sa cresteti mari, puisorilor.
Va
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
doina_1984 spune:
Neatza!
Foarte bune cafelutele, multumesc
Noi am avut o noapte grea, s-a trezit gogosica din 2 in 2 ore, el care se trezea doar o data Nu stiu de la ce este ca si acum este foarte marait, ma rog sa-i apara dintisorii ca altfel nu stiu ce sa fac. Am zis ca mai astept o zi, sa vad ce face si daca este tot asa de marait si agitat vorbesc cu pediatrul.
Nu stiu daca este o coincidenta sau are legatura cu vaccinul. dupa ce l-am facut pe cel de la 2 luni nu a mai vrut sa suga, acum nu mai vrea sa doarma
A inceput sa fie curios si la mancare, dar as vrea sa-l mai las vreo 2 saptamani pana sa incep diversificarea mai ales ca, din cate ati zis voi, nu se rezolva problema dormitului cu cereale.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
doina_1984 spune:
Din cauza oboselii am uitat sa va urez:
LA MULTE LUNITZE!!!
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#
oramona spune:
Vad ca vorbiti de copilasi care nu dorm. Sa va povestesc de pisoiul meu. Ea de la o luna juma nu s-a mai trezit noaptea. Mai intai s-a trezit la 6 apoi chiar si la 10, asta de seara la 10. Dar de doua saptamani se trezeste, la inceput o data, la 4 dim, asta vreo 3 zile , ca acum sa se trezeasca si din ora in ora. Nu stiu ce s-a schimbat, dar se trezeste de cel putin 4 ori pe noapte, suge putin si adoarme. Cand a inceput sa se trezeasca se juca, papa si somn, acum se trezeste , e maraita , suge de doua ori si adoarme. De vreo 3 zile, face si cacuta noaptea , asa ca trebuie sa o schimb. Noroc ca suge si adoarme. Ma astept ca in curand sa si adoarma greu. Mai multe ore legate le doarme ziua. Poate o sa revenim la prog de fetita cuminte cand o sa incepem diversificarea, dar mai avem de asteptat. Ooo, ce m-am intins, va
Donna, voi cum mai sunteti? Gata cu raceala?
Sper ca toti bebelusii si cei mai mari sunt bine, sanatosi.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Fistiq, l-am admirat pe Tudor cel proaspat tuns. Foarte frumos si ce mult il schimba tunsoarea. As vrea sa-mi iau si inima in dinti si sa o tund , dar vad ca tot astept. Ai un baietel tare frumos si o nora la fel de frumoasa
oramona spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. E vreun bebelus cu parul cret? Sunt tare curioasa daca i se va increti parul ca la sora ei sau e prea devreme?