Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Idalis, referitor la lapte: cam 800 ml/zi!
Alynta, multa sanatate micutilor si multa putere tie!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Buna si de la noi. Ce frumos e in Piatra. Ne-am plimbat doua zile si sunt tare incantata. Ce bine e.

Carola, ma bucur tare pt tine si sa dea DD ca totul sa fie bine si micul ingeras din ceruri sa va ocroteasca

Ana, eu te inteleg perfect. Si mie mi-e groaza de ora de masa, cu cea mare. Cand aude de mancare mai intai plange, apoi isi cauta de treaba, eu o duc la masa unde sta si doua ore fara sa manance daca o las. La 5 ani are 17 kg . Daca ii dau eu ceva mai mult sau mai repede isi face greata si vomita. Ea in gura nu baga decat un varf de lingurita de mancare sau musca din toate numai un coltisor. Asa ca nu pot sa-ti zic decat rabdare.

Idalis, eu nu stiu cat mananca a mea. Cand ii dadeam cu bibe manca tare putin si apoi nu mai vroia. ACum papa ea si nu imi mai fac griji ca nu stiu cat mananca. De foame nu a plans, de cerut nu cere, cred ca la diversificare o sa ma stresez si eu. mergi la dr. poate e mai recomandat sa-i dai alte alimente decat LP care il ingrasa mai tare

Va

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

eu chiar azi vorbeaam cu o prietena care imi spunea ca fata ei are 18 kg, si are 6 ani jumatate si arata f bine. lasand la o parte stresul cu masa, 17 kg ti s epare putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumesc fetele!!office,oramona,alynta,idalis,nastasie,kiti,anca,doina..

Alynta imi pare rau pt tine. Si copii bolnaviori si cumnatul...sa-ti dea Dumnezeu putere ca stiu ca ti-e fff greu. Eu nu mai pot cu unul,simt ca o iau razna,dar tu cu 3!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Summetime, sunt tare putine, crede-ma. Ea e si inaltuta, are 116 cm si e uscata tare, te ingrozesti daca o vezi dezbracata, nu-i vine nici o pereche de pantaloni sau fusta in talie, bluzitele sunt largi, doamnele educatoare spun ca toate cad de pe ea, doctorii ca ar trebui sa aiba macar cu 2 kg in plus la inaltimea ei. Daca ar manca as zice ca asa e ea, dar asa, numai noi stim cate vitamine, fier, siropuri de digestie, pofta de mancare ii dam si toate fara efect. As intelege daca mananca jumate din mancare si nu mai poate, dar cand nici nu se atinge de ea si zice ca i se face rau daca papa si ca ei nu-i ete niciodata foame. DAr asta deja e obisnuinta la noi

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

A castigat si Mariuca la un concurs aici pe DC si ma tot intraba cand ii vine premiul. Mari , tu ai zis ca ai castigat la concursul cu Milupa, cum trimit premiul? prin posta? Scuzati de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

yo de ce nu castig niciodata nimik??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

A castigat si Mariuca la un concurs aici pe DC si ma tot intraba cand ii vine premiul. Mari , tu ai zis ca ai castigat la concursul cu Milupa, cum trimit premiul? prin posta? Scuzati de

Inca nu am primit premiul...inca astept. Cert este ca cine a castigat premiul 1 nu a trimis datele, apou s-a ales alt castigator (ciudat mod de a alege) si probabil vor veni premiile...nu stiu cum le vor trimite...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Adelina, la mine in camera nu este o temperatuta constanta( incalzesc la teracota). Filmuletul este facut dimineata si seara ii facusem baita.De obicei il las fara caciulita.
Pupam piticii, sa fie cuminti.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

anca, sper ca nu te-ai suparat ca te-am intrebat!
las ca vine vara si ii scoatem in bulanele goaleeee!!!!can't wait!!!

noapte buuuna si linistita va urez!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Adelina,

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput