Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)
Raspunsuri - Pagina 16
pop_adelina spune:
evelinee, ai mare dreptate! eu nu urmez nici un program de papa, desi am incercat, ca nu am cu cine! si ca dovada, azi afara am luat intr-un borcanel, mar cu para si cu cereale(facute de mine) si pe afara cand am vazut ca isi papa manutele ii mai dadeam cate putin si manca, iar de multe ori in casa, la ore cat de cat prestabilite nici nu voia sa caste gura!
alynta, offf cate necazuri pe capul tau! pupici pt Maria si Matei sa scape de tot de raceala, iar pt cumnatul tau multa bafta sa-si gaseasca actele(stiu ce urat e sa le pierzi, am patit-o de 2 ori si m-am urat pana le-am refacut pe toate) si sanatate!!!
noi am stat ff mult pe afara si pot sa zic ca merge cat de cat treaba cu caruciorul, mai urla, il mai iau, il pun la loc si uite asa trece ziua! doamne da cat de multa vreme frumoasa, ca sigur o sa si slabesc in ritmul asta! si lui Darius i-a prins tare bine aerul...dupa ce am ajuns acasa a fost tot o fericire, iar de obicei era mai marait!
office, cred ca am baut helasul si m-am acrit de tot!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
Buna!
Ana, "un bebelus care refuza hrana(laptele) mai mult de 12 ore e in pericol mare de deshidratare.Daca alaptezi, incearca o portie de lapte formula.E un gust nou, in plus problema ar putea fi legata de laptele tau...Daca il hranesti cu lapte formula, da-i ceai usor indulcit , cu zaharul fiert( o lingurita la 100ml apa)."
Sincer nu cred ca este legata de problema din spital.
Poze noi
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Idalis, apropos de LM si LP (acum nu zic ca e cazul tau) dar poate ca LM nu-i mai tine de foame si de aceea vrea si LP...Mai exista si varianta conform careia la un moment dat bebele se satura de ceea ce bea (in cazul de fata LM) si primeste cu placere altceva: LP sau mancare solida! |
si eu ma gandeam la fel... dar doctorii "cu experienta" zic ca nu exista LM rau si ca pana la 6 luni nu-i trebuie nik altceva. Eu inclin sa cred ca i s-a acrit copilului de atata LM :) Mai avem cateva zile pana la controlul de 5 luni si vedem atunci.
idalis spune:
Referitor la bebelusii ca refuza sa pape, am mai scris odata si fetelor de pe FB despre fata unei prietene care papa foarte putin si doctorii ziceau ca nu are nimik, doar ca e mai slaba. Abia la Iasi un doctor a descoperit ca micuta avea o ciuperca pe esofag si nu putea sa pape cum trebuie. A facut tratament si si-a revenit repede.
E bine sa intrebi mai multi medici ...eu m-am saturat de pediatri care spun "e vioi copilul, arata bine n-are nimik".
nastasie spune:
adelina, dar io nu te inteleg de ce vrei sa mai slabesti.arati foarte bine.hai ca o sa ne revenim si noi si cu carutul.eu as vrea sa-mi iau unul sport ca cel de la razvan e pe duca dar caut ceva usor, sa se stranga gen umbrela, de preferat cu 3 roti.am vazut unul la abc design dar as vrea sa tina mai mult decat asta.cel mare care merge si sport mi-e prea greu cu el de la etajul 4.nah, oi vedea eu.
alynta, off saracuta de tine.multa sanatate copiilor si multa putere si rabdare.
ana, imi inchipui ce stres si chin pe capul vostru.
la noi a batut un vant azi fratilor.v-am zis eu ca la mare e minune cand nu bate vantul.desi era cald batea un vant rece din toate partile.naspa.azi nu am stat asa mult ca ieri.
ancamak spune:
Si la Tulcea a batut vantul, asa ca am facut un tur de lac impreuna cu Mari si Vladut si apoi acasa..
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
oramona spune:
Buna si de la noi. Ce frumos e in Piatra. Ne-am plimbat doua zile si sunt tare incantata. Ce bine e.
Carola, ma bucur tare pt tine si sa dea DD ca totul sa fie bine si micul ingeras din ceruri sa va ocroteasca
Ana, eu te inteleg perfect. Si mie mi-e groaza de ora de masa, cu cea mare. Cand aude de mancare mai intai plange, apoi isi cauta de treaba, eu o duc la masa unde sta si doua ore fara sa manance daca o las. La 5 ani are 17 kg . Daca ii dau eu ceva mai mult sau mai repede isi face greata si vomita. Ea in gura nu baga decat un varf de lingurita de mancare sau musca din toate numai un coltisor. Asa ca nu pot sa-ti zic decat rabdare.
Idalis, eu nu stiu cat mananca a mea. Cand ii dadeam cu bibe manca tare putin si apoi nu mai vroia. ACum papa ea si nu imi mai fac griji ca nu stiu cat mananca. De foame nu a plans, de cerut nu cere, cred ca la diversificare o sa ma stresez si eu. mergi la dr. poate e mai recomandat sa-i dai alte alimente decat LP care il ingrasa mai tare
Va
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Alynta, multa sanatate copilutilor si tie multa putere
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
pop_adelina spune:
adriana, mersi, dar vreau sa ma incapa hainele vechi, sa nu-mi mai iau altele! deocamdata pantalonii de dinainte ma incap dar ma deplasez tare greu in ei, ma strang rau! bine ca vine vara si am rochiteeee!!!oricum nu fac nimic in privinta alimentatiei, azi am mancat jumatate de tava de cremes cu frisca si visine, si nu mai e ca as mai manca!
legat de carucior, nu cred ca mai are rost sa-mi iau si sport, mai ales ca face figuri! eu tin carutul in casa scarii si am de coborat doar 5 trepte de la bloc!
idalis, si eu ca oramona, iti recomand mai bine sa incepi diversificarea decat sa-i dai lapte praf! eu asa am facut, asa am simtit ca-i mai bine!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
office spune:
Ana, eu ti-am spus ce cred! Daca tu consideri ca nu functioneaza nu incerca! Dar pe un forum ce putem face mai mult decat sa ne expunem parerile rezultate din experienta proprie, sfaturile pediatrilor, carti citite, alte surse de informare?Cred ca nu ti-e usor si ca teoria e mult mai usoara decat practica, dar am incercat fiecare sa ajutam cum putem. Daca ar fi existat o reteta magica cred ca am fi stiut-o toate pana acum!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008