Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, mie mi-e greu sa cred ca in 3 zile de spital a prins reflexul acesta si nu s-a mai debarasat de el in 5-6 luni. Tre' sa fie alta explicatie, parerea mea! Eu zic sa cauti ceva ce ii place sa manance, e imposibil sa nu fie ceva ce functioneaza mai bine si sa incerci un timp numai asa...

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

ce liniste e pe aici...se cunoaste ca s-a incalzit afara, nu mai stati pe acasa

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Eu am pus-o pe miriam in leganel si ieri si azi. i-a placut fffff mult, radea cu gura pana la urechi. cand am adus-o acasa, dupa 3 ore, a ras toate legumele si apoi si san. ce bine e primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Uraaaa...am fost si noi afara, ce bine a fost. Abia astept sa ies si maine.
Si tot ziua de maie o astept ca am de gand sa-i dau pentru prima data legume, de fapt o supa crema mai lunga intentionez.

Chiar ca-i bine primavara...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Office am stat 7 zile in spital.I-au dat LP fortat ca sa i-a in greutate. Greata asta de bibe a avut-o tot timpul,doar ca nu refuza sa manance(cat a fost pe LM),si de aia nu i-am mai dat nici suzeta ca vomita de la ea. Inainte manca putin,i se facea greata,scoteam putin biberonul, si i-l dadeam iar ...si tot asa pana termina laptele,dar nu refuza sa-l ia in gurita. Acum,categoric nu vrea sa deschida gura,tine gurita strans inchisa si plange,si daca ii bag biberonul cand nu e atenta sau cand plange ii vine instantaneu sa vomite.
Acum pareri si sfaturi am tot primit,dar pana la urma tot eu ma chinui sa-i dau de mancare in fiecare zi !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am luat o banana sa mananc si asta mic se uita lung la mine. I-am dat efectiv banana-n gura si a inceput sa o suga...sincer mi s-a facut frica sa nu se rupa o bucata mai mare si sa se inece. Asa ca i-am luat o bucata, i-am pasat-o si a mancat-o pe nerasuflate.
Ce am invatat: ca n-ar trebui sa fiu atat de stricta...in sensul ca eu cumva am hotarat ca-i dau fructe pe la ora 10 dimineata si gata. Si uite ca el a vrut acum...asa ca ma gandesc sa-l "testez" mai des, poate mai vrea copilul si la alte ore una alta...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! M-am adunat sa va spun vreo doua vorbe! Ma simt terminata. Maria si Matei au racit IAR... Baiatul a facut febra intr-o noapte si atat, iar fata joi spre vineri. Vineri am mers cu ei la medicul de familie(a mers vecina cu mine) si m-am clatinat pe picioare cand mi s-a spus ca Maria are pneumonie si trebuie sa-i fac injectabil. Pana la urma am "negociat" pentru un siropel Augumentin si aerosoli cu ACC si Dexa. Matei e si el pe aerosoli. Nu mi-au mai facut febra si sunt mai bine.
Joi am avut alta suparare... A fost sora cu familia la noi si au plecat de urgenta la spital pt ca lui Ciprian(cumnatul) i se opturase canalul urinar. Si e proapsat operat(reconstructie de uretra). Dupa socul asta vine altul: isi pierde tote actele in original intr-un taxi. "Frumusetea" e ca nici firma nu o stiu. Au anuntat politia, au sunat la toate firmele de taxi. Inca nu s-au gasit...
Mi-a fost cam greu sa ma adun sa scriu ceva...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana imi pare rau de probelemele cu refluxul! Pana la urma tut trebuie sa o testezi, sa vezi ce i se potriveste ei! "Rabdare" cred ca asta e cuvantul de ordine la voi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutare, doamnelor
Ana - ai incercat sa ii dai sa pape cu altceva - gen canita de aia de bebei, cu cioc de plastic moale? Daca ii dai sa pape altceva - cereale, piure de legume, mananca? Dr s-au uitat la ea in gurita, sa nu aiba candida sau altceva? Ca e posibil sa refuze bibele si din cauza asta. Pupam
Carola - sa iti dea DD un bebe sanatos, frumos si mancacios
Ionela - asa am patit si noi cu alocatia, nu mai venea, am fost la Victoriei si am intrebat si au zis ca au virat-o pe acelasi card cu indemnizatia, desi noi nu cerusem asta. Daca as fi vrut eu sa fac manevra asta, m-ar fi plimbat pe la 5 birouri, asa au facut-o ei fara sa intrebe si fara sa anunte. Deci, cel mai probabil, ti-au virat tot o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Ana, asa am patit si eu cu Matei 2 saptamania a mancat cam un sfert din cat manca inainte, a stacnat si in greutate - la 7 kg. Am fost la 2 doctori pediatrii si ambii ne-au recomandat sa avem rabdare ca-si va revenii. Noi incercam sa-i dam sa manace mai des, nu mai respectat intervalul de 3 ore si ne multumeam si cu putin. Cel mai bine manca cand aveam musafiri, cred ca-i distrageau atentia. Si-a revenit pur si simplu cand am schimbat pozitia de alaptat - inainte il tineam in brate si ii dadeam, acum il asez pe o perna si poate privi linistit in toate directiile si manaca linistit.
Succes!!!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput